yılbaşındada güzel olur bak yada sevgililer günü... ben ne yapıcam yaa bunu yaptım sizde bana orjinal bi fikir verin... doğum gününe daha var ama yılbaşı gecesi bişeyler yapsam diyorum bide o gece yumurtlama günüm:90:
yılbaşındada güzel olur bak yada sevgililer günü... ben ne yapıcam yaa bunu yaptım sizde bana orjinal bi fikir verin... doğum gününe daha var ama yılbaşı gecesi bişeyler yapsam diyorum bide o gece yumurtlama günüm:90:
Kızlar hepinizi öpüyorum
Yarın görüşürüz kaçtım ben:79:
adacım geçtimi koltuktaki leke.. saçını naptın kız düzleştirdinmi
canım acıklamaların ıcın cok tesekkur ederım allah senden razı olsun opuyorum senı kocaman sonra gorusuruz byeee
heaven bende eşimle ilk evlilik yıldönümümüzde buna benzer bişey yapmıştım...
küçük notlar yazıpyatak odasında bikaç yere bu notları sakladım ve ilk nottan itibaren diğer notların nerde olduğunu gösteren küçük ipuçları da notların içinde yazılıydı ve en son not eşime aldığım parfüm setininin(parfüm roll-on deo-traş köpüğü krem vs)yerini gösteriyodu...
benim ki senin ki kadar yaratıcı değil ama bi fikir verebilir en azından yada geliştirilebilir...
öfff ya niye hep biz sürpriz yapıyoruz ki kocişkolar hep hazıra konuyo...ben daha ele avuca sığar bi sürpriz göremedim kendisinden.sadece işten gelirken gofret çikolata falan olur onlara da sürpriiiiiiiiiz der ben de yalandan sevinirim...
canım ne oldu yabuarada ben hala adet olmadığım için yeni adet tarihimi oyüzden veremiyorum canım olursam(inşallah hala olmam)hemen haber vericem...
heaven bende eşimle ilk evlilik yıldönümümüzde buna benzer bişey yapmıştım...
küçük notlar yazıpyatak odasında bikaç yere bu notları sakladım ve ilk nottan itibaren diğer notların nerde olduğunu gösteren küçük ipuçları da notların içinde yazılıydı ve en son not eşime aldığım parfüm setininin(parfüm roll-on deo-traş köpüğü krem vs)yerini gösteriyodu...
benim ki senin ki kadar yaratıcı değil ama bi fikir verebilir en azından yada geliştirilebilir...
öfff ya niye hep biz sürpriz yapıyoruz ki kocişkolar hep hazıra konuyo...ben daha ele avuca sığar bi sürpriz göremedim kendisinden.sadece işten gelirken gofret çikolata falan olur onlara da sürpriiiiiiiiiz der ben de yalandan sevinirim...
kızlarr dua okumak için çıkmıştım ama karar değişmiş... herkes için niyet edip okumaya karar vermişsiniz aslında ben ilk baştan öyle olmasını söylemiştim daha iyi olmuş.. ama ben şimdi okudum 177 tane tabi herkes için niyet etmemiştim ilk kişi için niyet etmiştim.. neyse sorun değil... herkes için niyet eder öyle okurum 261 tane dimi son karar mı?? birde 1 hafta süre varmış yani haftaya pazar herkes bitirmiş olacak dimi.. hadi Allah kabul etsin
yok tam geçmedi.şimdi ben karşısına geçtim ona bakarak sigara içiyodum
evet düzleştirdim.kız ne kıvırcık ne dalgalı anca kabarıyo.serbest olsa bere falan takıp gidecem
bu arada benimde 31 aralıktı şanslı günüm hatırlıyosan.ben bi yıl başı klasiği yaptım KIRMIZI:78:
evet canım yaa bende aynen öyle günler öncesinden düşünürüz plan yaparız ne yapsak diye... onlardan aynı şeyi göremiyoruz malesef... onlarda özel günlerde yemeğe götürür birde hediye işte tamam
bu gün test yaptım kızlar idrar testi ve testim 2 çizgi çıktı yarın kan tahlili ile kesinleştireceğim.darısı bebek isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?