- 5 Mayıs 2010
- 4.956
- 1
Maşallah 400e doğru gidiyoruz aralık bitince de burda mıyız yoksa kendimize aysız bir topaç açalım mı
bence burdan devam edelim. ayagimiz alisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah 400e doğru gidiyoruz aralık bitince de burda mıyız yoksa kendimize aysız bir topaç açalım mı
allahım insallah bu ay cıft cızgıyı isteyen herkes görurrr
simdilik 3 kisiyiz kizlar da bu dua kim icin okunacak simdi??
herkez icin olsa olmaz degilmi???
ya sen o gün kan testi negatif dedin de kaçla negatif? bizim buradaki devlet hast.biri 0-5 arası biri 0-10 arası diyor. belki değil negatif,belki adamların referans aralığı yüksek.tam yerleşme kanaması özelliği bu dediklerinİnşallah canım benim.
Ya canım bir de benim adetim bitti sanırım 2 gün sürdü ve çok az geldi.Lekelenme şeklnde de değil ama normalde değil.Kist falan olabilir mi ki.Kaç yıldır adet olurum hiç böyle bir şey yaşamadım:26:
buranın muhabbeti güzel ya, adının önemi yok,sık kullanılanlarıma kaydettim:))) duralım burda.Maşallah 400e doğru gidiyoruz aralık bitince de burda mıyız yoksa kendimize aysız bir topaç açalım mı
canım, ben de okurum elbette sizin için ama şöyle:
malum uzun süre oturamıyorum akşam eve gelince. bilgisayarın karşısında bile uzanıyorum şu anduayı o şekilde okuyamam.o yüzden ben her gün birinizin çırağı olayım.bugün yirmi tane,yarın 15 ertesi gün ne olursa işte anlatabildim mi ya,çok tuhaf olduişte ben kaç okusam söylerim,toplam rakamdan düşersin.????
slm kızlar bısı sorcam aranızda maydonoz kürünü deneyen warmı??
Insallaaaah, isminizi yeni gordum yeni misiniz?
Neden olmaz mı ki öyle?O zaman herkesin kendisine okuması gerekir İsim isim dua ederiz olmaz mı
tatlım hoşgeldin.adet için sanırım.öle değilmi??
simdilik 3 kisiyiz kizlar da bu dua kim icin okunacak simdi??
herkez icin olsa olmaz degilmi???
dua listemiz
_ebru32___________202
turlik______________202
soulfly_eu_________200
mutluluk84_________
ada_44____________
Kad_er___________
smyr_____________
zehra2509________
kizlar bu sekildemi olsun listemiz??
adi listede yazipta duaya katilmak istemeyen söylesin silerim
veya katilmak isteyende söylesin ve kac adet okuyacak herkez bildirsin ona göre yazarim
evet ya sorma beceremıyorumda pek dolasmayı burada yenıyım arkadasım yenı uye oldum hosuma gıttı bura ama
ocak ayında ilk adet olucak olandan başlayalım bence.yani ocağın ilk günlerinde gebelik şansı en yüksek olandan...
tabi şöyle bişey de var...ocak ayının ilk adet olacak kişisi dualara katılacak mı?
ya sen o gün kan testi negatif dedin de kaçla negatif? bizim buradaki devlet hast.biri 0-5 arası biri 0-10 arası diyor. belki değil negatif,belki adamların referans aralığı yüksek.tam yerleşme kanaması özelliği bu dediklerin