- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
iyyim cnm sen nasilsin...
bende iyiyim çok şükürr canımm,,,yarın reglim bitiyoo,,çalışmalara başlicamm inşlhh,,,durmak yok bu ay,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyyim cnm sen nasilsin...
teyzeleeeriii ben geldim:)
sizi merakta koydum biliyorum, kontrolden sonra kayınvalideme gittik,orada internet yok,yazamadım. daha geçmişi okumadım.azıcık soluklanayım gelir okurum.
her şey yolunda allahıma bin şükür.6 haftalık. çok korkuyordum.inşallah sonuna sağ salim ulaşırız.siz de benim ardımdan aynı şeyleri göresiniz inşallah.
dua eden gönüllerinize kurban olayım ben.
üstümü başımı değişip azıcık dinleneyim geliyorum.
ebruşuuum valla oturdum hesap yaptım.dua zaten çok kısa oturup bi günde bile okuyabiliriz.öncelikle listemizi yapalım.okumak isteyenler adını yazdırsın.202 taneyi 20 kişiye paylaştırırız çabuçacak okunur biter.
bende iyiyim çok şükürr canımm,,,yarın reglim bitiyoo,,çalışmalara başlicamm inşlhh,,,durmak yok bu ay,
canım başla hemen de ocak ayının hamileleri de biz olalım.ben grip yüzünden başlayamıyorum bi türlü.kocişkoya her gece keçiboynuzu pekmezi içiriyorum ama icraat yok:78::78::78:
evet canim ya benim vaktim bol zaten 1 günde okurum... da bu listeyi hemen birimiz yapsin ya coksa bir türlü basliyamicaz dua ya, ne dersin kim yapsin listeyi..??
bu arada senin adin neydii:26: ??
Halinize şükrediiiiiiiiin..ya cumartesi çalışcaklar :84::84::84:
canim yaa sonra hamile kalamadim diye üzülme sakin...:26:
senin adetin ne zaman bittiki
kızlar çift çizgiyi gördüm!!!!!!!!!!! bugün adetimde 3 gün gecikmişti biraz önce kan testi yaptırdım insallah iyi sonuclar alırım cok sükür Allah isteyen herkese gönlünden gecenleri versin...hepinizi öpüyorum
canım nasıl sevindim anlatamam..gözün aydın...Rabbim sonuna kadar sağlığını daim eder inşallah...
canım ben çalıştığım için sadece öğleden sonraları evde olabiliyorum o da biişim çıkmazsa...çalışmayan birisi yaparsa daha iyi takip edebilir ben de yardım edebilirim.sayfaya yazılırsa gözden kaçabilir o yüzden okuyacaklar özelden msj atsın...
bu arada adım Hülya...turlik bana eşimin taktığı ötücü bi kuş ismi...
sedaaa zehraa nerdesiniz canım ya bana bi cevap veririmisiniz.
ötücü bi kus ismi ha
peki hülya ben yapmaya calisirim insallah ... veya baska yapmak isteyen varsa yapar
tamam canım bence de sen yap.ben sana yardım ederim.mesela gözden kaçırdıklarımız olur birbirimize yardım ederiz.
bu arada evde en çok ben konuşurum cııır cııır o yüzden eşim bana turlik gibi ötüyosun bütün gün der...turlik bana yapışınca bende kk ya turlik olarak geliim dedim
Seda coook mutlu edici bir haber verdin. keseyi gordun mu peki? neyse dinlen de sonra gorusuruz
ötücü bi kus ismi ha
peki hülya ben yapmaya calisirim insallah ... veya baska yapmak isteyen varsa yapar