Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
h.bulduk canım yok ya adetım duzenlıde ne bıılım hamıle kalan olmus burada okudumda ondan yaptım 6 ay oldu beklıyoruz daha bısey yok
Ah canım bilmiyorum ki sağlık ocağına yaptırdım nemrut kadın negatif dedi kapattı hani yerleşmeyse düşük çıkabilir zaten onu sorcaktım kaç çıktı diye kapattı benim de moral sıfır oldu bir daha aramadım.
Valla sabaha devam etmezse gelen giden olmazsa gitçem test yaptırcam yine
ben de onu diyecektim bir test manyağı olarakçünkü normal değil.zaten yerleşiyorsa daha 5 bile olamıyor.yerleşince hcg salgılayacak çocukceğiizzz
ben de onu diyecektim bir test manyağı olarakçünkü normal değil.zaten yerleşiyorsa daha 5 bile olamıyor.yerleşince hcg salgılayacak çocukceğiizzz
Canım cıtlanbık diye bir arkadaş vardı burada ona da aynı benim gibi olmuş.Doktor günde iki üç ped değiştirdiysen normal demiş.Ben de değiştirdim ama dolu değildi dursa dururdu yani Normal kan gibiydi de açık renk ama.Ayyyyy bayılazammm valla bu nedir hem erken geldiler hem erkenden gittiler
valla sen bana hep hamilesin gibi geliyorsun ya...bir kan testi daha ya valla!
valla sen bana hep hamilesin gibi geliyorsun ya...bir kan testi daha ya valla!
canım başla hemen de ocak ayının hamileleri de biz olalım.ben grip yüzünden başlayamıyorum bi türlü.kocişkoya her gece keçiboynuzu pekmezi içiriyorum ama icraat yok:78::78::78:
ilk regli biten senmisin acabaa?? belki insallah ocak ayinin ilk hamilesi sen olursun...
dua listemiz
1 _ebru32___________202
2 turlik______________202
3 soulfly_eu_________202
4 sedase___________202
mutluluk84_________
ada_44____________
Kad_er___________
smyr_____________
zehra2509________
......
sedaaa zehraa nerdesiniz canım ya bana bi cevap veririmisiniz.
canım bende katılırım seve seve ,,,202 tane mi okuyacamm,,,
dua listemiz
1 _ebru32___________202
2 turlik______________202
3 soulfly_eu_________202
4 sedase___________202
mutluluk84_________
ada_44____________
Kad_er___________
smyr_____________
zehra2509________
......
anaaaabensiz neler olmuş öyle topicikte benide yazın şekerimmmm ekle yanibuarada ne zamanda bitireceğiz zamanı filan var mı canım?