gönüller bir olsun yeterki hepimiz için 4444 kere okuyalım bakalım... bende varım ama çalıştığım için fazla vakit ayıramayabilirim
Herkes kendisi için bir tarih belirleyip başlasın bence işte günde ne kadar okuyabilirse adete sınır koymayalım sonra herkes bitirdiği tarihi söyler...Hepimiz hem kendimiz hem birbirimiz için yürekten dileyerek okuyalım..Ne dersiniz?? Eğer bitiremeden regl olursakta eşlerimiz okusun olmasmı?? sonuçta beklediğimiz bebekler onlarında bebekleri bizden sonra en içten onlar okumaz mı?? veya anne yada kardeşlerimiz
görüşürüz canımmmcanım sana katılıyorum ben sınır koymayalım hadi ben kaçtım
canım sana katılıyorum ben sınır koymayalım hadi ben kaçtım
İyi geceler kızlar bende datıyom..artıkın yarın devam edriz hepinizi kocamaaaan öpüyomm..
dagitabiliriz canim ama bence sadece kendi aramízda bölüstürelim zaten hepimiz biliyoruz ne kadar cok istedigimizi herkezin yürekten dua edecegine inaniyorum
sana da iyi geceleeer!allah rahatlık versin!
bencede harika olur...Herkes kendisi için bir tarih belirleyip başlasın bence işte günde ne kadar okuyabilirse adete sınır koymayalım sonra herkes bitirdiği tarihi söyler...Hepimiz hem kendimiz hem birbirimiz için yürekten dileyerek okuyalım..Ne dersiniz?? Eğer bitiremeden regl olursakta eşlerimiz okusun olmasmı?? sonuçta beklediğimiz bebekler onlarında bebekleri bizden sonra en içten onlar okumaz mı?? veya anne yada kardeşlerimiz
bencede buradaki herkes yurekten bebek istiyor bence soyle yapalim 4444 taneyi bolelim ve hepimiz icin ortak tek bir seferde okuyalim yada 1 hafta birimize bir hafta birimize okuyalim ben her yola varim ve herkes icin cani yurekten seve seve okurum sonucta dua bu ...
katiliyorum cnm sana burada hepimiz sicak bir ortam olusturduk ve hepimiz dertlesiyoruz bu arada bende soulefly ve zehrayi merak ediyorum gecmise bakmaya vaktim olmadi ama umarim guzel haberleri olur...
insallah herkes bir an once hayirlisiyla bebisleriyle kavusur allahtan en buyuk dilegimiz hepimizin ayni
SALÂTI TEFRİCİYE DUASI
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.
Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?
1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
daha sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyet ediniz. mesela, borcumdan fakirlikten, su muradima erdir gibi.. ( tabi biz bebek icin dua edicez))
2- Bir defa “euzu besmele” çekilip, 4444 defa okunmalıdır.
kendisi okuyamayan, kendi haceti icin baskasina okutturabilir. ( kizlar biz hepimiz icin 4444 kere okuyalim diyorum)
kızlar neler kaynattınız yine geçmişi okuyamadım yabuarada ctesi ehliyet sınavım var iyice gerildim ben ya adette olmadım ya şimdi sınavın ortasında olurum kesin dua edin banada iyi geçsin ya motordan bişey anlamdım ya
Allah yardimcin olsun sekerim
insallah alirsin ehliyetinide bizi bi güzel gezdirirsin arabanla
canim 4444 duasi icin bi liste yapmak istiyoruz kim ne kadar okuyacaksa listeye yazilacak
ama tam kararlastiramadik insallah yarin tekrar konusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?