- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
ben belki haddim olmayarak bişi söylemek istiyorum.haddim olmayarak diyoru daha eski üyeler var çünkü.söyleyeceğim şu.belirtilerden yada hissedilen değişikliklerden konuşmama kararı alan arkadaşlara söylüyorum.siz daha uzun bi süredir bebek için çalışıyorsunuz.ben henüz yeniyim.çevremdeki insanların çoğu hamile ve ya yeni doğum yaptı.ne onlara ne eşime sürekli şunu hissediyorum bunu hissediyorum diyemiyorum.onlar dinlemek zorunda olmadığı için eşim de boşa ümitlenmesin diye.burada bulunma sebebim ise benim gibi hisseden insanlarla sohbet edip istediğim gibi paylaşım yapabilmek.eğer sizi bu paylaşımlarımız rahatsız edecekse burda konuşmayabilirim.bunu yazma sebebim ise bu gün verilen bazı tepkileri hoş olmaması.
ben belki haddim olmayarak bişi söylemek istiyorum.haddim olmayarak diyoru daha eski üyeler var çünkü.söyleyeceğim şu.belirtilerden yada hissedilen değişikliklerden konuşmama kararı alan arkadaşlara söylüyorum.siz daha uzun bi süredir bebek için çalışıyorsunuz.ben henüz yeniyim.çevremdeki insanların çoğu hamile ve ya yeni doğum yaptı.ne onlara ne eşime sürekli şunu hissediyorum bunu hissediyorum diyemiyorum.onlar dinlemek zorunda olmadığı için eşim de boşa ümitlenmesin diye.burada bulunma sebebim ise benim gibi hisseden insanlarla sohbet edip istediğim gibi paylaşım yapabilmek.eğer sizi bu paylaşımlarımız rahatsız edecekse burda konuşmayabilirim.bunu yazma sebebim ise bu gün verilen bazı tepkileri hoş olmaması.
canım problemçıkacağını sanmıyorum.bugün tam o muhabbetin üstüne denk gelince oldu galiba... bana sorabilirsin en azından.bence sakıncası yok.ki ben sizleri tanımasam da tanıyor gibiyim.
slm kizlar ben geldim nasilsiniz neler yapiyorsunuz??? hayirli haberleri olan var mi benim gunum dundu test yaptim negatif cikti ama hala adet olmadim ne yapmam lazim???
slm kizlar ben geldim nasilsiniz neler yapiyorsunuz??? hayirli haberleri olan var mi benim gunum dundu test yaptim negatif cikti ama hala adet olmadim ne yapmam lazim???
1-2 gun daha bekleyip sonra da kan testi yaptir bence.
seda bi daa ki ay en uygun gün 31 aralıkmışyeni yıla hamile kalarak girecem
genelde 30 ggunde bir olurum ama cok nadir boyle 2 yada 3 gun gecikir ama olacagima dair hic bir belirti yok henuz bu arada kan testinde gebelik normalde yumurtlamadan kac gun sonra cikiyor ve oneriniz icin tesekkur ederim kizlar
insallah canim yaaa insallah bu arada sedacim bebisin hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisida bizlerin basina dimi kizlar...seda bi daa ki ay en uygun gün 31 aralıkmışyeni yıla hamile kalarak girecem
genelde 30 ggunde bir olurum ama cok nadir boyle 2 yada 3 gun gecikir ama olacagima dair hic bir belirti yok henuz bu arada kan testinde gebelik normalde yumurtlamadan kac gun sonra cikiyor ve oneriniz icin tesekkur ederim kizlar
iyi akşamlar canlarım...bizde yumurtlama günümde çalışamamıştık,eşimin yüzünden,,,yorgunum filan deyip geçiştirmişti,,,
bu ay gün kaçırmak yok,inşlhh hayırlısı olur hepimiz için,,,ocak ta yüzümüz güler :82:
insallah canim yaaa insallah bu arada sedacim bebisin hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisida bizlerin basina dimi kizlar...
iyi akşamlar canlarım...fatmagülün suçuna bakıcam ama bir gireyim dedim...kader canım bu ay bizde aynen sizin gibi olduk ocağa kısmetse artık....yaz kızlar adetim olsaydı ya olmaması daha kötü ya stersten sinirden ölecem ben yaaaaaa
iyi akşamlar canlarım...fatmagülün suçuna bakıcam ama bir gireyim dedim...kader canım bu ay bizde aynen sizin gibi olduk ocağa kısmetse artık....yaz kızlar adetim olsaydı ya olmaması daha kötü ya stersten sinirden ölecem ben yaaaaaa
iyi akşamlar bebişimm,,,maalesef eşim bugün kurtlar vadisini izleyecek,izi için bana sıra gelmez bugünn,,,hayırlısı zehracımm ,napalımm artık,,,olamadın mı sen hala reglll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?