Selam kızlar ben geldim..az önce polikliniği aradım acaba çıkmışmıdır diye sonuç çıktı gel al dediler.aldım geldim ve dogru tahmin.negatif
benden ümidi kesin artıkocağa inşallah
merhaba kızlar!
deece bizde adet gecikince "bebek yerini yapıyor." derler.inşallah senin nazlı da öyle yapıyordur.tez zamanda duyalım bebiş haberini.aslında senin aklını çok çeldim ben,suçlu hissettim kendimi
bugün iş yerinde yine kahverengi lekelenmem oldu.ayakta durmaya gelmiyor.ne yapacağım bilmem. dr. da eczacı da progesteronun buna yol açabileceğini söyledi,sonuçta hormon veriyoruz dediler.iğnenin prospektüsünde de yazıyor yan etki olarak ve ben bebek tutunsun diye iki tane yiyorum o iğneden.düşecek bebeği ne yapsak tutamıyoruz da dedi dr, kanama kırmızı değilse korkma dedi.azıcık,peçeteye bulatı,çamur gibi,kahverengi.laptopu çektim sehpaya,kanapeye uzandım,dinleniyorum.elimden başka şey gelmiyor...
merhaba kızlar!
deece bizde adet gecikince "bebek yerini yapıyor." derler.inşallah senin nazlı da öyle yapıyordur.tez zamanda duyalım bebiş haberini.aslında senin aklını çok çeldim ben,suçlu hissettim kendimi
bugün iş yerinde yine kahverengi lekelenmem oldu.ayakta durmaya gelmiyor.ne yapacağım bilmem. dr. da eczacı da progesteronun buna yol açabileceğini söyledi,sonuçta hormon veriyoruz dediler.iğnenin prospektüsünde de yazıyor yan etki olarak ve ben bebek tutunsun diye iki tane yiyorum o iğneden.düşecek bebeği ne yapsak tutamıyoruz da dedi dr, kanama kırmızı değilse korkma dedi.azıcık,peçeteye bulatı,çamur gibi,kahverengi.laptopu çektim sehpaya,kanapeye uzandım,dinleniyorum.elimden başka şey gelmiyor...
merhaba kızlar!
evet canım dershane öğretmeniyim. bugün 12 gibi gittim oysa işe,17.30'da çıktım. normalde sabah 8 dedi mi işteyim.allah razı olsun,ne güzel şeyler demişsin,duygulandırdın beni.allahım sizlere de sağlıklı,hayırlı birer versin.canım benim kendine çok dikkat et.sen aralık ayının ilk hamilesi uğuru nazar boncuğusun...bebişimize iyi bak.bu arada ne iş yapıyosun?sürekli ayakta durmayı gerektiren yorucu bi işin mi var?
öncelikle tebrikler canım, Allah hayırlısıya tamamına erdirsin inşallah:) çok canını sıkma öyle kahverengi sürüntü gibi lekelenmeler sorun yaratmıyo genelde, benim arkadaşım da aynı senin gibiydi ama şu an maşallah 7 aylık hamile, doğuma az kaldı:) mümkün olduğunca dinlenmeye çalış, tabi çalışırken zor oluyo ama işte elinden geldiği kadar yine de dikkat et:) kavuşucaksınız inşallah birbirinize, o zama çekersin kulaklarını anneni niye üzdün diye :)
canım üzme kendini lütfen.sen inanan bi insansın bişey olmayacak allahhın izniyle.
ben bu gün test yaptım dayanamadımtabikide negatif
kız saat 10 da yaptım 9 saattir çıkmadı ikinci çizgi
erken de dayanamadım ya
evet canım dershane öğretmeniyim. bugün 12 gibi gittim oysa işe,17.30'da çıktım. normalde sabah 8 dedi mi işteyim.allah razı olsun,ne güzel şeyler demişsin,duygulandırdın beni.allahım sizlere de sağlıklı,hayırlı birer versin.
içindeki minik canın hatrına Rabbim yardımcın olsun canım...biz burda sabretmeyi herşeye rağmen sağlığımıza işimize ekmeğimize şükretmeyi öğrendik...biliyorum yüce Allah ım senin gibi bizim yüzümüzü de güldürecek...bikaç ay önce her gece niye benim bebeğim olmuyo diye ağlayan ben şimdi Allah a sığınarak dualar ederek yavruma kavuşmayı bekliyorum...
Sen ne iste calisiyorsun heaven?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?