Oyle ya da boyle, herseyi bebege kanalize etmis durumdayiz. "Yarim saat onceden tuvalete girdim demissiniz, bu da gebeligi dusunerek birsey yaptiginiz anlamina geliyor aslinda. Kimse ben kafama takmiyorum demesin, (BEN DE DAHİL) herkes hesaplamalarla gidiyor. Soyle tam anlamiyla saldik cayira mevlam kayira olamiyoruz. Haksiz miyim acaba hanimlar? hersey gebelik icin.
selam kızlar... dün gece yatarken sol kasığımda hafif batmalar oldu... birden acaba mı diye düşünmeye başladım... yumurtlama günlerini kaçırdığım halde ümitlendim yani... ya tamam çok istiyoruz olmayınca üzülüyoruz orası ayrı ama bu beklemesi hepsinden daha kötü yaa
zehracım naptın canımm,,,
test yapacak olan diğer kızlarr,ne yaptınızzz,haberdar edin biziiiiiiiiiiiii
kızlar bana cevpa verin ya sinir oldum kendime birde misafirim gelecek çokta giremem aman ya salak kafalı zehraaa
evet canım boşa gitti testin. keşke 2 tane alsaydın yaaaa.
of canım keşke ya heyecandan naptımı şaşırdım ya neyse biraz daha bekleyeyim bakalım ne olacak halim
ne zaman test yapıcaksın heaven?
anım şimdi geldik eşimle koştur koştur girdim test için aceleden diğer tarafada çişimden bulaştı bişey çıkmadı test boşa mı gitti şimdi yaaaaaaaa
ben daha hiç test yapmadığım için bilemiyorum canım,ama boşa gitmiş gibi gözüküyorr,,,
hadi hayırlısııı canım,,,inşlh kırmızıları görmezsinnn
neyse canlarım ben kaçar mutfak beni bekliyor girmeye çalışırım inşallah özlüyorum sizinle sohbet etmeyi yakendinize iyi bakın hepimizin hakkında hayırlısı artık ...yüce mevlam neyler neylerse güzel eyler...
kolay gelsin şekerim... bu arada bende özlüyorum burda sohbet etmeyi ama çokda sık giremiyorum çalıştığım için maleseffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?