- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
ya sadece gebelik testi burda da 20 lira ama betahcg degerini gormek isteyince testin bir sonraki asamasi olmus oluyo ve 20 lira daha aliyorlar iste.
yok canım burda öyle değil
direkt söylüyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sadece gebelik testi burda da 20 lira ama betahcg degerini gormek isteyince testin bir sonraki asamasi olmus oluyo ve 20 lira daha aliyorlar iste.
selam kızlar ben geldim.sağlık ocağı bozuk makinalar diyince tepem attı.kızılayı aradı o a tıp merkezimiz kapandı dedi sonra aklıma sakarya hastanesi var burda,onun merkezde polikliniği var orası geldi.aradım yapıyoruz dediler.az once gittim ve kan aldırdım ama sonucu yarın veririrz dediler.18,5 tl beta hcg
selam kızlar ben geldim.sağlık ocağı bozuk makinalar diyince tepem attı.kızılayı aradı o a tıp merkezimiz kapandı dedi sonra aklıma sakarya hastanesi var burda,onun merkezde polikliniği var orası geldi.aradım yapıyoruz dediler.az once gittim ve kan aldırdım ama sonucu yarın veririrz dediler.18,5 tl beta hcg
Hadi hayırlsı canım
merakla bekliyoruz sonucunu
hayırlısı tatlımm,,,inşllhhh güzel haberlerle gelirsinn
hayırlısı canım..gebeysem de değilsem de doktora görünücem bi..nasip kısmet artık..şu işi öğle arasında da hallettim izin almadan iyi oldu
en iyisi canım
ben kaçıyorum şimdi
ancak akşam gelirim
öptüm hepinizi kızlar
celine85 nartın canım
nasılsın
kırmızıları gördüm bu sabah canım test yapmadan geldiler zaten dün geceden anlamıştım karnım hafif hafif başlamıştı ağrımaya şimdide çok ağrıyo üzüldüm çok olmadığına ama artık bu ay ne hesap kitap ne ovulasyon testiyle uğraşıcam oluruna bırakıp kafaya takmıcam olursa olur olmazsa olmaz napalım Allah bilir ne zaman olucağını o ne zaman ol dicek o zaman olcak inşallah hatta belki siteye bile fazla girmeyebilirim çünkü sitede oldukça insanın aklından çıkmıyo şu bebek fikri inşallah deece de sende hamilesinizdir güzelim artık ben önümüzdeki aylara bakıcam
kırmızıları gördüm bu sabah canım test yapmadan geldiler zaten dün geceden anlamıştım karnım hafif hafif başlamıştı ağrımaya şimdide çok ağrıyo üzüldüm çok olmadığına ama artık bu ay ne hesap kitap ne ovulasyon testiyle uğraşıcam oluruna bırakıp kafaya takmıcam olursa olur olmazsa olmaz napalım Allah bilir ne zaman olucağını o ne zaman ol dicek o zaman olcak inşallah hatta belki siteye bile fazla girmeyebilirim çünkü sitede oldukça insanın aklından çıkmıyo şu bebek fikri inşallah deece de sende hamilesinizdir güzelim artık ben önümüzdeki aylara bakıcam
takma kafanı canım..dediğin gibi vakti zamanı gelmedi de ondan..kısmet ne zaman bakalım.hayırlısı böyleymiş.aslında haklısın burda sohbet güzel de hep bebek bebek bebek..ondan da etkiileniyoruz farkında değiliz ama..
bu arada ben ocak ayına kaydımı yaptırdımm,,,turlikçimmm liste yapmaya başladı kızlarr,
ismini yazdırmak isteyen yazdırsınnn
Canım görmedim yazdığını
şimdi baktım
ben de anlamıyorum gaz sancısı mı yoksa başka bir şey mi diye
bir de belirtilere takılamamak lazım çoğu insan belirti olmadan öğreniyor hamileliğini benim kuzenim bunların hiçbirini yaşamadı mesela göğüsleri bile şişmedi ama şimdi 4 yaşında bi oğlu var maşallah
Senin günün ne zamandı