- 14 Temmuz 2008
- 2.532
- 0
Günaydın
Bugün beklenmeyen günümdeyim,bakalım ne olacak,gelmezse deece senin kadar bekleyeceğim test için
ehehehe emin misin bakkk ? tam 7 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Bugün beklenmeyen günümdeyim,bakalım ne olacak,gelmezse deece senin kadar bekleyeceğim test için
Merhaba arkadaşlar aranıza yenı aktıldım. Uzun zamandır sızlerı takıp edıyorum yorumlarınızı yasadıklarınız takıp edıyorum. Bende malesef sebepsız ınfertılıte ıle burda bulunuyorum. Dun ılk defa asılama yaptırdık cok umutlu degılım ama allahtan umıt kesılmez tabıkıde. Suan dıyarbakırdayım esım asker burada tek basımayım bu yalnızlıgı ve sıkıntılı gunlerı sızlerle paylasmak ısterım ınsallah benıde aranıza alırsınız....
Günü Sözü:
GORELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....
Merhaba arkadaşlar aranıza yenı aktıldım. Uzun zamandır sızlerı takıp edıyorum yorumlarınızı yasadıklarınız takıp edıyorum. Bende malesef sebepsız ınfertılıte ıle burda bulunuyorum. Dun ılk defa asılama yaptırdık cok umutlu degılım ama allahtan umıt kesılmez tabıkıde. Suan dıyarbakırdayım esım asker burada tek basımayım bu yalnızlıgı ve sıkıntılı gunlerı sızlerle paylasmak ısterım ınsallah benıde aranıza alırsınız....
Günü Sözü:
GORELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....
ben de uzaktan takipçiydim şurda bikaç haftadır aktifleştim beni de aldılar aralarına seni neden almasınlar yada almayalım hoşgeldin..yanlız bi anlaşma yapalım bu topikte umut kelimesi yalın haliyle kullanılır..-suz diye ek koymak yasak
kizlar bisey sorcam gerci sabah okursunuz artik ama..
ates ölcme yöntemi nasil oluyor
yani eger hamileysek atesimiz yükselir mi yoksa düser mi
google de bazi sayfalarda düser bazi sayfalardada yükselir diye yaziyor
anlayamadim ben bunu
simdi hangisi dogru...???
Hosgeldin Aybalam aramiza. Insallah biran once yavruna kavusursun.
Gunaydin deece.
Bu arada sedase sanirim koç burcuyla ilgili bir tespitte bulunmus. Ben de koc burcuyum ve benim de migrenim var ayrica kivircik sacliyim. Bunu hic duymamistim onceden yani koc burcu bastan problem yasar diye. enteresanmis.
evet bende de baş ağrısı oluyo sürekli... doğru tespit bence
Kesinlikle dogru tespit. saten burcumu sevmezdim, idealistliginden, mukemmelliyetciliginden dolay,. Simdi hic sevmiyorum migrenimin musebbibi oldugu icin.
öyle deme kız güzel bir burcumuz var.. ben çok seviyorum
ayılamadı kimse heralde çıt yok
ayılamadı kimse heralde çıt yok
Gercekten Deece, kimse konusmuyo aktif olanlar var ama ses yok hic. Sen nasilsin?
iyiyim canım ne olsun..negatifi yedim ama kırmızılar inatla gelmiyor ben de bi yandan rapor yazıyorum,sayfayı aşağı indirdim arada da sayfayı güncelliyorum sen nasılsın bakalım ?
Hosgeldin Aybalam aramiza. Insallah biran once yavruna kavusursun.
Gunaydin deece.
Bu arada sedase sanirim koç burcuyla ilgili bir tespitte bulunmus. Ben de koc burcuyum ve benim de migrenim var ayrica kivircik sacliyim. Bunu hic duymamistim onceden yani koc burcu bastan problem yasar diye. enteresanmis.
ben de koç burcuyum benim de migrenim var ve benim de saçlarım kıpkıvırcık
Gunaydin Soulfly. Sence de enteresan bir durum degil mi bu koc burcu?