Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

slm kızlar bu sabah böcegimi kaybettim aynı şeyi tekrar yaşamak çok zor inş. aralık ayında herkes hamiş kalır ve sağlıkla kucagına alır ben bebek olayına ara veriyorum üstelemicem çünkü üsteledikçe istedikçe olmuyor olsada melegim bırakıp gidiyor Allah kimseye böyle acı vermesin hepinizin bayramı mübarek olsun bu bayram ramazanda oldugu gibi kara geçecek bana:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canom çok üzüldüm bende okuyunca rabbim hakkında en hayırlı olanı versin inşallah tez zamanda sende bizlerde meleklerimize kavuşuruz:54:

slm kızlar bu sabah böcegimi kaybettim aynı şeyi tekrar yaşamak çok zor inş. aralık ayında herkes hamiş kalır ve sağlıkla kucagına alır ben bebek olayına ara veriyorum üstelemicem çünkü üsteledikçe istedikçe olmuyor olsada melegim bırakıp gidiyor Allah kimseye böyle acı vermesin hepinizin bayramı mübarek olsun bu bayram ramazanda oldugu gibi kara geçecek bana:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bende 1 ay önce kaybettim bebişimi.ama yılmadım yılmıyorumda...!

moralini bozma.

hayırlısı böyleymiş.ben kürtajdan 2 hafta sonra çalışmaya başladım.13 kasımdı regl günüm.ama olmadım.test yaptım negatifti.

ümidini asla kaybetme...!

Allah ın izni ve inayetiyle hayırlı ve sağlıklı bebişlerimizi elimize alacağız inş.

kısmet değilmiş vardır bunda da bir hayır geçmiş olsun yola devam bozma moralini

merhabalar,
bundan tam 6 ay önce bende bebeğimi kaybettim. bu ay çalışmalara başladık, hemde bayram tatilini dolu dolu geçiricez. Adet tarihim 5 aralık 'a geliyor... umarım tuttururuz ilk aydan ...

moralini bozma.

hayırlısı böyleymiş.ben kürtajdan 2 hafta sonra çalışmaya başladım.13 kasımdı regl günüm.ama olmadım.test yaptım negatifti.

Allah ın izni ve inayetiyle hayırlı ve sağlıklı bebişlerimizi elimize alacağız inş.

çok gçmiş olsunn canım ama ben 2 ay öncede bebegimi kaybettim üst üste olması sorun oldugunu gösteriyor önce tedavi olamlıyım allah hayırlısını versin hepimize

çok gçmiş olsunn canım ama ben 2 ay öncede bebegimi kaybettim üst üste olması sorun oldugunu gösteriyor önce tedavi olamlıyım allah hayırlısını versin hepimize

hayatım iyi bir doktora gidin bir an önce tedavi olun inşallah bir an önce bebeğin gelsin hayırlısıyla inşallah önemli bir sorun yoktur

slm kızlar

canom cok uzuldum
kısmet degılmıs yapılacak bişi yok malesef..:(
dua et kı vucudun dısarı atmıs demek saglıksız gebelıkmış
herseyde hayır vardır canım.

ßu ne ya kafam karıştı sitenin bu haLi çok karışık oLmuş hiç beğenmedim eski hali gayet güzeLdi...:S:53:
ßu arada herKesin geÇmiş bayramı kutLu oLsun..
CanoM geÇmiş oLsun bu arada vardır bunda da bi hayır üzüLme ..OLması hayırLı değiLmiş deMekki öyLe düşün..

slm arkadaşlar ben de 10 aydır bebek istiyorum ama bir türlü olmuyor denemediğim şey kalmadı olmuyor olmuyor:( Listenize beni de ekler misiniz adet tarihim 17 aralık

canım geçmiş olsun ben de 1 yıl arayla 2düşük yaptıp bir sürü tetkik yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı şu an ilaç kulllanıyorum umarım dermanlı bir derdin vardır Allah yardımcın olsun

Bende geldim kızlar..Kırmızı ları gördüm yine...
Ama 2 gün kendimi hamile sandım bu ay:61::60:

Aralıkta test mest yapmıcam boşuna hevesleniyorum sonra.

Elmacım beni de 13 Aralık a ekler misin?

Herkese iyi bayramlar ,tatilin keyfini çıkarın:64::64:

elmakurdumusun sanırım eklemiyor bende yazdım 9 aralık diye ama hala işlenmemiş

moralini bozma.

merhabalar,
bundan tam 6 ay önce bende bebeğimi kaybettim. bu ay çalışmalara başladık, hemde bayram tatilini dolu dolu geçiricez. Adet tarihim 5 aralık 'a geliyor... umarım tuttururuz ilk aydan ...

slm benimde adet tarihim 5 aralık allah en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inşallah

elmakurdumsun beni de ekler misin 13 aralık

kızlar merhaba bende geldim aranıza.13 aralık tarihim benide ekleyiverin listeye

slm arkadaşlar ben de 10 aydır bebek istiyorum ama bir türlü olmuyor denemediğim şey kalmadı olmuyor olmuyor:( Listenize beni de ekler misiniz adet tarihim 17 aralık

Geldim tatlım geldim de işin içinden çıkamadım.
Herşey birbirine girmiş,listeleri göremiyorum kim ne durumda bilmiyorum.
Offf ben nasıl topaarlıycam bu topikleri

Kızlar hoşgeldiniz.
Hepinizi eklemek istiyorum fakat listede sorun var elimden geldiğince toparlamaya çalışıcam.
:kkk:

Back
X