Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

SeLaaaaaaaaaaaammm ...
Çok mutLyummmmmmmmmmm bugün dokora gittim..
Meğerse kist değiLmiş kan pıhtısı gißi bişeyMiş o da bi daha ki adetinde muhteMeL kayboLur dedi..Çünkü bu kist 4.5 dan 2.5 a bi ayda inmez dedi..
Çok şükür ameLiyat oLmicam :62:
Doktor yumurtLamanda süper dedi bi kaç ay daHa saßredin oLur dedi:49:

crafty perhizi bozdurtçam kocama
cunku sperm ornegı almı gunduz 3e kadarmıs
işyerınden ızın alıp gıdemedi
pazartesi gunu çalışmıyoruz birlikte gidecez sil baştan perhız yaptırcam adam kudurdu la.

crafty perhizi bozdurtçam kocama
cunku sperm ornegı almı gunduz 3e kadarmıs
işyerınden ızın alıp gıdemedi
pazartesi gunu çalışmıyoruz birlikte gidecez sil baştan perhız yaptırcam adam kudurdu la.

hahahahhahah olsun bu akşam bozsun güzelce :P
sor ama arife örnek sonucunu verebilecekler mi

selaaaaaaaaaaaammm ...
çok mutlyummmmmmmmmmm bugün dokora gittim..
Meğerse kist değilmiş kan pıhtısı gißi bişeymiş o da bi daha ki adetinde muhtemel kaybolur dedi..çünkü bu kist 4.5 dan 2.5 a bi ayda inmez dedi..
çok şükür ameliyat olmicam :62:
Doktor yumurtlamanda süper dedi bi kaç ay daha saßredin olur dedi:49:

çok sevindim şekercim hadi hayırlı olsun şeker filan dagıt yarın korkuyodun bak gıttı korkuların

KIRMIZI : REGLİ OLUP OCAK AYINDA BEKLEMEYE DEVAM EDENLER :72:
TURUNCU : AY İÇERİSİNDE 2.KEZ REGLİ OLUP ÇOK ÇALIŞMASI GEREKENLER :6:
MAVİ : ARALIK AYININ ŞANSLI ANNELERİ :nazar:

ARALIK AYI BEBEK İSTEYENLERİN TABLOSU 1 Aralık 2 Aralık elmakurdumusun
3 Aralık 4 Aralık poti beklemede GurbetGuzeli
5 Aralık yavuzguray0757 medicalsecreter
6 Aralık ensarnaz nhn1
7 Aralık nurun mevr
8 Aralık angel_78_ __EsLem_
9 Aralık 10 Aralık haykolik
11 Aralık 12 Aralık 13 Aralık 14 Aralık 15 Aralık 16 Aralık 17 Aralık 18 Aralık 19 Aralık 20 Aralık 21 Aralık 22 Aralık 23 Aralık 24 Aralık 25 Aralık 26 Aralık 27 Aralık 28 Aralık 29 Aralık 30 Aralık 31 Aralık

TOPLAM : 13 KİŞİ
TURUNCU : 0 KİŞİ
KIRMIZI : 0 KİŞİ
MAVİ : 0KİŞİ

liste için teşekkürler kasımda aşılama yapılacaktı ama bayrama geliyor diye vazgeçti doktor umutlarımızı hep beraber aralık ayına taşıyoruz listenin başında olmak çok güzel zaman çabuk geçecek gibi bayram 9 gün tatil ohhh bol bol çalışma var

elma kurdum beni de 5 aralığa yazarmısın canım..

Yazdım canım

liste için teşekkürler kasımda aşılama yapılacaktı ama bayrama geliyor diye vazgeçti doktor umutlarımızı hep beraber aralık ayına taşıyoruz listenin başında olmak çok güzel zaman çabuk geçecek gibi bayram 9 gün tatil ohhh bol bol çalışma var

:60: :60: :60:

inşallah carcabuk gecer zaman canım

kırmızı : Regli olup ocak ayında beklemeye devam edenler :72:
turuncu : Ay içerisinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler :6:
mavi : Aralık ayının şanslı anneleri :nazar:

aralık ayı bebek isteyenlerin tablosu 1 aralık 2 aralık elmakurdumusun
3 aralık 4 aralık poti beklemede gurbetguzeli
5 aralık yavuzguray0757 medicalsecreter obmar
6 aralık ensarnaz nhn1
7 aralık nurun mevr
8 aralık angel_78_ __eslem_
9 aralık 10 aralık haykolik
11 aralık 12 aralık 13 aralık 14 aralık 15 aralık 16 aralık 17 aralık 18 aralık 19 aralık 20 aralık 21 aralık 22 aralık 23 aralık 24 aralık 25 aralık 26 aralık 27 aralık 28 aralık 29 aralık 30 aralık 31 aralık

toplam : 14 kişi
turuncu : 0 kişi
kırmızı : 0 kişi
mavi : 0kişi

slm elmacım nasılsın aralık topiği açılmış inşallah aralıkta nazar boncuklarını kaparız...bu arada benim beklenmeyen gün 1 aralık listeye eklersen sevinirim ...yine en erken ben yaaaaaaaa...ama umarım bu ay kırmızıları görmem...

Slmm kader arkadaşlarım nasılsınız? Bakıyorum yavaş yavaş herkes buraya toplanmaya başlamış yeni topik inşallah uğurlu gelir hepimize...

Ben bu ay tedaviye ara verdim 3 aydır klomen + çatlatma iğnesi kullanıyorum yumoşlar büyüdü çatladı ama hamiş kalamadım...dr rahim filmi istedi ama cmrtsi memlekete gidiyoruz bu ay bişey yapmim dedim dönüşte devam ederim kısmetse...
Hem bellimi olur belki bu ay tedavisiz olur...dr da iyi olur hem biraz bünyen dinlensin dedi...

Bide bu ay kestane balı,tarçın ve çörek otu karışımına başladım yumurta büyütüp hormonları düzenliyomuş inşallah işe yarar hayırlısı bakalım...

Eee sizlerde ne var ne yok kızlar???

slm elmacım nasılsın aralık topiği açılmış inşallah aralıkta nazar boncuklarını kaparız...bu arada benim beklenmeyen gün 1 aralık listeye eklersen sevinirim ...yine en erken ben yaaaaaaaa...ama umarım bu ay kırmızıları görmem...

Hoşgeldin canım.Ekliyorum hemen.
Evet topiği açtık ama ay sonuna kadar burada pek kimse olmaz.
Diğer yerden devam edip ay sonu buraya geçmeyi planlıyoruz.
Sende burada yanlız kalma.Orayada gel olurmu...

çok sevindim şekercim hadi hayırlı olsun şeker filan dagıt yarın korkuyodun bak gıttı korkuların

SaOL cnm yaa..€wt korkuOdum kesin ameLiyat çünkü derMoid kistin çözümü..Şükür öyLe değiLmiş..
€şimin değerLeride iyi inş bu ay hayırLısıyLa bebişiMiz oLur yaaa..
ßugün yada yarın yıkanırım ztN çaLışMalara başLıcaz hayırLısıyLa..
Sende eşine siperMiyogram testi yaptırcaKtın gaLiba ?NoLdu o iş ?

saol cnm yaa..€wt korkuodum kesin ameliyat çünkü dermoid kistin çözümü..şükür öyle değilmiş..
€şimin değerleride iyi inş bu ay hayırlısıyla bebişimiz olur yaaa..
ßugün yada yarın yıkanırım ztn çalışmalara başlıcaz hayırlısıyla..
Sende eşine sipermiyogram testi yaptırcaktın galiba ?noldu o iş ?

evet yaptıracaz bugun verecektık test ama gunduz 3e kadar örnek alıyomuş laboatuvar
paartesı gunune kaldık
o gun tatıl oldugu ıcınıkımız gıdıp vercez cnm:92:

Back
X