Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

benimde dün çalışmam lazımdı zerre kadar canım istemedi uyumuşum da zaten :)
bu ay umudum çok yok ya bi saldım çayıra halindeyim. Bakalım gerilmeyince olur rahat kal sözü doğru çıkacak mı :)

"kızlar beni hatırladınız mı? hani yumurta takibi yaptırmıştım ,kocama cinko ve e vitamini kullandırmıştım. cin rus bioritm hepsi erkek diyodu ama bugün doktora gittik 12. haftadayım ve yine kız dediler ikili testte.Aglamaktan gözlerim şisti, rabbimin bizim icin oglan planı yokmus demekki denemedigim yöntem yok kalmadı yapacak bisey de yok.Takdiri ilahi buymus , hala inanamıyorum"
bi forumda okudum. ŞOK OLDUM ŞOK
evet anlıyorum kızı olan erkek ister erkek olan kız ya da bi cinsiyet isteği olabilir. Saygım sonsuz. ama bu ne ya millet yanıyo evlat diye :( çok üzüldüm.

oğlakcım napıosunnnnn
kimse yok yahu nasılsın. Ben bi fenayım kuşum daralık sıkkın nolcam ben tatil geldi ona bile sevinemiorum :(

"kızlar beni hatırladınız mı? hani yumurta takibi yaptırmıştım ,kocama cinko ve e vitamini kullandırmıştım. cin rus bioritm hepsi erkek diyodu ama bugün doktora gittik 12. haftadayım ve yine kız dediler ikili testte.Aglamaktan gözlerim şisti, rabbimin bizim icin oglan planı yokmus demekki denemedigim yöntem yok kalmadı yapacak bisey de yok.Takdiri ilahi buymus , hala inanamıyorum"
bi forumda okudum. ŞOK OLDUM ŞOK
evet anlıyorum kızı olan erkek ister erkek olan kız ya da bi cinsiyet isteği olabilir. Saygım sonsuz. ama bu ne ya millet yanıyo evlat diye :( çok üzüldüm.

yaaa arkadaşım benim eşim bu tiplerden çok üzülüyorum bende

oğlak yapma ya bu kadar da değildir. İçim acıdı gözüm dolu dolu. EVLAT bu EVLAT
ister oğlu olsun tamam ama kız olunca da oturup ağlamaz heralde değil mi :(

onu yapmaz canım o kadar değil ama şu cinsiyet yöntemlerini araştırdı uyguladık hayırlısı de diyorum sağlıklı olsunda diyor ama gönlünde yatan aslan erkek yani

onu yapmaz canım o kadar değil ama şu cinsiyet yöntemlerini araştırdı uyguladık hayırlısı de diyorum sağlıklı olsunda diyor ama gönlünde yatan aslan erkek yani

Allah sağlıklı sıhatli versin arkadaşım. Kimseyi evladıyla sınamasın. İnşallah da gönlüne göre olsun. aman benim mesajımı yanlış anlama sen. LAfım sana diil böle aptal saptal şeyler yapan yazan düşünenlere

Günaydın hanımlar
nasılsnz bakem ben bugunlerde coh yoğunum işte yogundum evde de yogunum:(

kırmızıları da 9 aylık bır tatıle yolladım
inşallah bu ay gordugum kırmızı SON OLUR birdaha 9 ay sonra gelir
bende bebişime kavuşurum aralıkta.. :29:

merhaba kızlar derdime bi çareeeeee bulabilecek ,fkir verecek varmı? ben il dışındaydım orda net yoktu öteki topiğe yazmıştım gitmeden silinmişim orda.neyse ben kötü bi ay geçirdim.moralimi bozacak birsürü sorun oldumve yine hatırlarsanız ben buay yumurtlamadım kızlar yazmıştım.gerçektende yumurtlamamamışım çünkü adet olmam gereken gün yumurtlamam oldu ve adetim şuan 12 gün kadar gecikti.ümitleniyo insanbukadar üzücü şeyden belki mutlu edicek mucize gelir diye ama gelmiyo.hamile değilim.ama bu gecikme ne böyle anlamadım :25: bi fikri olan varmı? önceden bikere prl yüksekti yine mi yükseldi ne olmuştur sizce çok kötü hissediyorum kendimi :43:

ben de aralığa kaldım inş. aralıkta hamile olurum tüm bebek isteyenler inş hepimiz oluruz.bu ay olmadı inş. bidahaki ay benide listeye alın....:59:

Bende geldim kızlar..Kırmızı ları gördüm yine...
Ama 2 gün kendimi hamile sandım bu ay:61::60:

Aralıkta test mest yapmıcam boşuna hevesleniyorum sonra.

Elmacım beni de 13 Aralık a ekler misin?

Herkese iyi bayramlar ,tatilin keyfini çıkarın:64::64:

slm kızlar bu sabah böcegimi kaybettim aynı şeyi tekrar yaşamak çok zor inş. aralık ayında herkes hamiş kalır ve sağlıkla kucagına alır ben bebek olayına ara veriyorum üstelemicem çünkü üsteledikçe istedikçe olmuyor olsada melegim bırakıp gidiyor Allah kimseye böyle acı vermesin hepinizin bayramı mübarek olsun bu bayram ramazanda oldugu gibi kara geçecek bana:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
slm kızlar bu sabah böcegimi kaybettim aynı şeyi tekrar yaşamak çok zor inş. aralık ayında herkes hamiş kalır ve sağlıkla kucagına alır ben bebek olayına ara veriyorum üstelemicem çünkü üsteledikçe istedikçe olmuyor olsada melegim bırakıp gidiyor Allah kimseye böyle acı vermesin hepinizin bayramı mübarek olsun bu bayram ramazanda oldugu gibi kara geçecek bana:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

üzülme arkadaşım yaaaa
nasip değilmiş yapma böyle yıpratma kendini.

hakkinda ne hayirli ise olsun canim benim vardir bundada bir hayirrrrrr

Back
X