- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
ayyy calisamadim canim,cizgi cok silik cikti,benimde canim pek istemedi ne yalan söyliyem,bu aksam insallah
"kızlar beni hatırladınız mı? hani yumurta takibi yaptırmıştım ,kocama cinko ve e vitamini kullandırmıştım. cin rus bioritm hepsi erkek diyodu ama bugün doktora gittik 12. haftadayım ve yine kız dediler ikili testte.Aglamaktan gözlerim şisti, rabbimin bizim icin oglan planı yokmus demekki denemedigim yöntem yok kalmadı yapacak bisey de yok.Takdiri ilahi buymus , hala inanamıyorum"
bi forumda okudum. ŞOK OLDUM ŞOK
evet anlıyorum kızı olan erkek ister erkek olan kız ya da bi cinsiyet isteği olabilir. Saygım sonsuz. ama bu ne ya millet yanıyo evlat diyeçok üzüldüm.
oğlakcım napıosunnnnn
kimse yok yahu nasılsın. Ben bi fenayım kuşum daralık sıkkın nolcam ben tatil geldi ona bile sevinemiorum
yaaa arkadaşım benim eşim bu tiplerden çok üzülüyorum bende
oğlak yapma ya bu kadar da değildir. İçim acıdı gözüm dolu dolu. EVLAT bu EVLAT
ister oğlu olsun tamam ama kız olunca da oturup ağlamaz heralde değil mi
onu yapmaz canım o kadar değil ama şu cinsiyet yöntemlerini araştırdı uyguladık hayırlısı de diyorum sağlıklı olsunda diyor ama gönlünde yatan aslan erkek yani
slm kızlar bu sabah böcegimi kaybettim aynı şeyi tekrar yaşamak çok zor inş. aralık ayında herkes hamiş kalır ve sağlıkla kucagına alır ben bebek olayına ara veriyorum üstelemicem çünkü üsteledikçe istedikçe olmuyor olsada melegim bırakıp gidiyor Allah kimseye böyle acı vermesin hepinizin bayramı mübarek olsun bu bayram ramazanda oldugu gibi kara geçecek bana
hakkinda ne hayirli ise olsun canim benim vardir bundada bir hayirrrrrrslm kızlar bu sabah böcegimi kaybettim aynı şeyi tekrar yaşamak çok zor inş. aralık ayında herkes hamiş kalır ve sağlıkla kucagına alır ben bebek olayına ara veriyorum üstelemicem çünkü üsteledikçe istedikçe olmuyor olsada melegim bırakıp gidiyor Allah kimseye böyle acı vermesin hepinizin bayramı mübarek olsun bu bayram ramazanda oldugu gibi kara geçecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?