Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

merhaba bende geldimm.. bizimde 2,5 yıldır olmuyor.. bende hiç bir sorun yok ama eşimin değerler düşük.. bizde aşılamaya karar verdik. salı günü olacak... 2 yumurtam var tutarmı dersiniz

merhaba bende geldimm.. bizimde 2,5 yıldır olmuyor.. bende hiç bir sorun yok ama eşimin değerler düşük.. bizde aşılamaya karar verdik. salı günü olacak... 2 yumurtam var tutarmı dersiniz
Merhaba o hiç belli olmaz canım tek yumurtada da tutar Allah nasip ederse. Siz nerede tedavi görüyorsunuz? Eşiniz için dr herhangi bir ilaç verdi mi?

Biz izmirdeyiz. Eşim medikalde verdi sperm testi sonrasında doktor çok yoğun olduğu için telefonla haberleştik. Sonra irenbede başladık tedaviye ve eşim doktora gitmedi bidaha benim doktorum aşılama yapalım deyince. Bu mübarek günde hepimiz için hayırlısı olsun

Bende irenbede kasn hocadayım siz hangi dr? Amin inş hepimiz bir an önce kavusuruz bebeklerimize

Bende 10 aralıkta oldum kızlae dua edin tutsun inşallah. Kasıklarımda adet agrısı gibi agrı var ve göğüslerim de cok şişti 2. 3 defa batmalar oldu ve bel agrııs. Allah olmayan herkese versin.

Bende 10 aralıkta oldum kızlae dua edin tutsun inşallah. Kasıklarımda adet agrısı gibi agrı var ve göğüslerim de cok şişti 2. 3 defa batmalar oldu ve bel agrııs. Allah olmayan herkese versin.
Merhaba canım iğne olarak ne kullandın? Ben ilk aşılamam da puregon kullanmıstım ve cok fazla belirti vardı ki olumsuz sonuçlandı. Bu belirtiler için cok erken muhtemel hormon ilaçlarının etkileridir. Ama inş tutar canım isteyen herkese nasip olsun inş.

Yumrta geliştirici olarak klomen kullandım canım
Anladım siz iğne kullanmadınız inş tutar hayırlı olsun çok belirtilere takılmayın ben ilk aşılamada resmen kendimi hamile sanmıstım bu hormonları alınca ama sonu hüsran oldu maalesef inşallah isteyen herkese tez zamanda nasip olur

Hayırlısı ile inşallah tutar aşılama hepimizin kızlar ben adet olmayı bekliyorum aşılama yapılması için 2 seneyi geçti sebepsiz infertilite bizim de Rabbim bize de nasib eder inşallah

21 yaşındayım canım istanbul kartal araştırma hastanesin de tedavi gorucem 1 doktor buldum tavsiye ile senin ne zamandır olmuyordu kaç yasindasin
Ben 31 yaşındayım sen baya gençsin canım hiç kafana takma. Bizimde 1,5 seneyi gecti olmuyor bende izmirde tedavi görüyorum

Bende irenbede kasn hocadayım siz hangi dr? Amin inş hepimiz bir an önce kavusuruz bebeklerimize
bende ümit hanımdayım 13 aralıkta oldum aşılamamı.. yanlız bişey dikkatimi çekti aşılama olacağım gün ultrasonla yumurtalara hiç bakmadı doktorum direk aşılamaya geçtik. sizdede öylemi oldu acaba

Evet bakılmıyor bu bnm 2.aşılamamdı kimyasal gebelik oldu bende değerim hamilelik lehine idi ama bugün düştü inş sizin için hayırlısı olur

Evet bakılmıyor bu bnm 2.aşılamamdı kimyasal gebelik oldu bende değerim hamilelik lehine idi ama bugün düştü inş sizin için hayırlısı olur
ne diyosunn..inşallah canımm.. şimdi ne diyor doktorun.tüp bebek mi.. hayırlısı artık..bende çok heveslenmek istemiyorum aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…