Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba o hiç belli olmaz canım tek yumurtada da tutar Allah nasip ederse. Siz nerede tedavi görüyorsunuz? Eşiniz için dr herhangi bir ilaç verdi mi?merhaba bende geldimm.. bizimde 2,5 yıldır olmuyor.. bende hiç bir sorun yok ama eşimin değerler düşük.. bizde aşılamaya karar verdik. salı günü olacak... 2 yumurtam var tutarmı dersiniz![]()
Bende irenbede kasn hocadayım siz hangi dr? Amin inş hepimiz bir an önce kavusuruz bebeklerimizeBiz izmirdeyiz. Eşim medikalde verdi sperm testi sonrasında doktor çok yoğun olduğu için telefonla haberleştik. Sonra irenbede başladık tedaviye ve eşim doktora gitmedi bidaha benim doktorum aşılama yapalım deyince. Bu mübarek günde hepimiz için hayırlısı olsun
Merhaba canım iğne olarak ne kullandın? Ben ilk aşılamam da puregon kullanmıstım ve cok fazla belirti vardı ki olumsuz sonuçlandı. Bu belirtiler için cok erken muhtemel hormon ilaçlarının etkileridir. Ama inş tutar canım isteyen herkese nasip olsun inş.Bende 10 aralıkta oldum kızlae dua edin tutsun inşallah. Kasıklarımda adet agrısı gibi agrı var ve göğüslerim de cok şişti 2. 3 defa batmalar oldu ve bel agrııs. Allah olmayan herkese versin.
Yumurta geliştirici olarak sormak istedim geliştirici olanlar zaten bu göğüslerde aşırı şişme falan yapan bu iğneler.Ovitrella kullandım catlatma iğnesi olarak cnım
Anladım siz iğne kullanmadınız inş tutar hayırlı olsun çok belirtilere takılmayın ben ilk aşılamada resmen kendimi hamile sanmıstım bu hormonları alınca ama sonu hüsran oldu maalesef inşallah isteyen herkese tez zamanda nasip olurYumrta geliştirici olarak klomen kullandım canım
Bizim sebepsiz infertiliteİnşallah canım ya pko illeti var bende sende de mi pko
İnşallah canım sen kaç yaşındasın ve nerede tadabi görüyorsun?Hayırlısı ile inşallah tutar aşılama hepimizin kızlar ben adet olmayı bekliyorum aşılama yapılması için 2 seneyi geçti sebepsiz infertilite bizim de Rabbim bize de nasib eder inşallah
21 yaşındayım canım istanbul kartal araştırma hastanesin de tedavi gorucem 1 doktor buldum tavsiye ile senin ne zamandır olmuyordu kaç yasindasinİnşallah canım sen kaç yaşındasın ve nerede tadabi görüyorsun?
Ben 31 yaşındayım sen baya gençsin canım hiç kafana takma. Bizimde 1,5 seneyi gecti olmuyor bende izmirde tedavi görüyorum21 yaşındayım canım istanbul kartal araştırma hastanesin de tedavi gorucem 1 doktor buldum tavsiye ile senin ne zamandır olmuyordu kaç yasindasin
bende ümit hanımdayım 13 aralıkta oldum aşılamamı.. yanlız bişey dikkatimi çekti aşılama olacağım gün ultrasonla yumurtalara hiç bakmadı doktorum direk aşılamaya geçtik. sizdede öylemi oldu acabaBende irenbede kasn hocadayım siz hangi dr? Amin inş hepimiz bir an önce kavusuruz bebeklerimize
Evet bakılmıyor bu bnm 2.aşılamamdı kimyasal gebelik oldu bende değerim hamilelik lehine idi ama bugün düştü inş sizin için hayırlısı olurbende ümit hanımdayım 13 aralıkta oldum aşılamamı.. yanlız bişey dikkatimi çekti aşılama olacağım gün ultrasonla yumurtalara hiç bakmadı doktorum direk aşılamaya geçtik. sizdede öylemi oldu acaba
Evet bakılmıyor bu bnm 2.aşılamamdı kimyasal gebelik oldu bende değerim hamilelik lehine idi ama bugün düştü inş sizin için hayırlısı olur