Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

gulfeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
579
374
53
34
Balıkesir
Merhaba kızlar aralık ayı aşılama yaptıracaklar birbirimize destek olalım. Ben 30 kasımda aşılama oldum. Sizler ne durumdasınız?

Hayırlı olsun inşallah hangi iğneyi verdi doktorunuz? Siz kaç yıldır istiyorsunuz ve özel değilse neden olmuyor dendi size?
puregon 300 verdi.. 4 yıldır istiyoruz pco ve başka nedenlerde var eşimle alakalı.. aslında tüp bebek dediler aşılamada şansımız düşük ama biz yinede denemek istedik açıkcası.. tüp bebek aşılamadan daha maliyetli bildiğin üzere

puregon 300 verdi.. 4 yıldır istiyoruz pco ve başka nedenlerde var eşimle alakalı.. aslında tüp bebek dediler aşılamada şansımız düşük ama biz yinede denemek istedik açıkcası.. tüp bebek aşılamadan daha maliyetli bildiğin üzere
Bende ilk aşılamamda puregon kullanmıştım çok fazla etkisi oldu bende ama bu aşılamada merional kullandım. Bizimde sebepsiz diyorlar net bir sey söyleyen yok. Bitkisel kür uyguladın mı hiç öncesinde pco için?

Kızlar ben ikinci aşılama için raporum çıktı hatta ilaclarini da aldım ama kullanmadım..ilacın tarihi de geçti..ben şimdi ikinci asilamayi olmuş mu kabul edicem üçe mi geçicem yoksa o raporla tekrar alınabilir mi ilaçlar

mrb arkadaşlar benimde regl tarihim 7 aralık bu reglden sonra aşılama yaptırıcam aşılama öncesi ve aşılama sonrası yaptığınız özel birşey mi var mı .. ilk aşılama olacak

mrb arkadaşlar benimde regl tarihim 7 aralık bu reglden sonra aşılama yaptırıcam aşılama öncesi ve aşılama sonrası yaptığınız özel birşey mi var mı .. ilk aşılama olacak
Öncelikle yumurta kalitenizi arttırmak için incir kürü yapabilirsiniz . Aşılamadan sonra da kabak çekirdeği ve ananas yiyin deniyor ne kadar faydası var bilemiyorum ama Allah nasip ettikten sonra her türlü olur

Merhaba kızlar bende bu ay aşılama olacağım inşallah adet olunca çağırdı doktor nasıl bir süreç uygulama esnasında ağrı veya acı oluyor mu

Ben de testlerdi rahim filmiydi vs aşamaları geçtim şimdi regl 3.gününü bekliyorum bakalım. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallahhh...

Merhaba kızlar bende bu ay aşılama olacağım inşallah adet olunca çağırdı doktor nasıl bir süreç uygulama esnasında ağrı veya acı oluyor mu
Merhaba canım, hiçbir ağrı sızı olmuyor birkaç dk lık işlem anlamıyorsun bile. İğnelerini oluyorsun yumurtan gelişince çatlama iğnesi vuruyorsun. 36saat sonra aşılama oluyor. Hayırlısı olsun inşallah

Back