ARALIK AYI TÜP BEBEK ZEKİ AKLUM

Anladım canım inşallah bebişine kavuşursun benimde kendiliğinden olan düşüklerim var tüm değerlerimiz normal en son t rahim çıkınca ameliyat oldum artık bizde tüp düşünüyoruz

Anladım canım inşallah bebişine kavuşursun benimde kendiliğinden olan düşüklerim var tüm değerlerimiz normal en son t rahim çıkınca ameliyat oldum artık bizde tüp düşünüyoruz
Amin inşallah canım Rabbim burda hayırlı sonuçlar bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba canım ben Zeki beyde tedavi oldum eşimin değerleri kötüydü sayı hareketlilik düşüktü morfoloji 0 dı.kime gittiysek tüp bebek önerdiler. Neyse 3 defa tüp Bebek denedik maalesef hiç biri tutmadı ilki kimyasal oldu beta hcg 8 di üç gün sonra düştü.diger iki transfer tutmadı bile.Oysaki çok inanmıştım olacağına kısmet değilmiş demek ki.zeki bey ve ekibi çok iyilerdi bu konuda bişey dersem günahlarını almış olurum. Ama bir o kadar da laboratuvar ve embriyolog da önemli o konuda bişey diyemem.Tutmamasina zeki bey de şaşiriyordu.Hani yaşın genç 25 yaşında yaptım üç transferide, embriyo kalitesi iyi rahim iyi myom yok falan diyordu ... Maalesef bize yaramadi yani . Hiç bir zaman kotulemem ama olmadı bizim üçü de.

Merhaba geç gördüm durumunuz nasıllll bende adet olmayı bekliyorum lütfen yazın iğneler ilaçlar çok ağır mı merak ediyorum bende yumurta büyümüyordu ilaçla denediğimde sizde durumlar nasıl

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Güzel haberinizi almayı bekleriz mutlaka dua edicem sizin için

Merhaba geç gördüm durumunuz nasıllll bende adet olmayı bekliyorum lütfen yazın iğneler ilaçlar çok ağır mı merak ediyorum bende yumurta büyümüyordu ilaçla denediğimde sizde durumlar nasıl
Bende klomen ile normal büyüklüğe geliyordu zeki bey gonalf yazdı ve ayrı iki kutu vitamin iğnelerim hiçbir şekilde zorluğu yok çatlatma iğnelerinden çok daha hafif gözünü hiç korkutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…