- 28 Kasım 2024
- 81
- 36
- 23
- Konu Sahibi bebekloiding
Huhu kizlar kaçıncı gündesiniz ben sonuncu güne girdim persmbe kan vericem hem heyecn hem korku var ignede kullnmiyrm ama karnım çok şişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdeceğinnn oydu satenAttım kenara geri yatışdayim
Gazdır o gaz bebek daha 3. Aydan sonra yukarı çıkarHuhu kizlar kaçıncı gündesiniz ben sonuncu güne girdim persmbe kan vericem hem heyecn hem korku var ignede kullnmiyrm ama karnım çok şişti
Benimde tek embriyo oluştu donduruldu 5aralık ta transfer oldumBenim tek 5.gün embriyosuydu.
Rabbım yardımcın olsun hosgeldınİyi geceler kızlad bende pazartesi sabahı transfer olacağım aranıza yeni katıldım hepimize şimdiden hayırlı olsun
Hayırlı sonuçlar la karşılaşİyi geceler kızlad bende pazartesi sabahı transfer olacağım aranıza yeni katıldım hepimize şimdiden hayırlı olsun
Ayy inşallah yaaHadi ikizlerin olsun inşallah
Sabah yine ovülasyon testiyle yaptim yine çok silik ama sanki diğerine göre daha net görünüyor ama dediğim gibi emin olamıyorum ovulasyon testi yumurta icin kullanılıyor yaaTekrarla birdaha sabah ilk idrarla koyulaşmasina bak yada 2 gün sonra dene ams belli de oluyor
Nie gebelik testi alıp yapmıyorsunuz ki siz … belirtiniz var mıSabah yine ovülasyon testiyle yaptim yine çok silik ama sanki diğerine göre daha net görünüyor ama dediğim gibi emin olamıyorum ovulasyon testi yumurta icin kullanılıyor yaa
Hayirli olsun canım güzel haberlerini aliriz inşallahİyi geceler kızlad bende pazartesi sabahı transfer olacağım aranıza yeni katıldım hepimize şimdiden hayırlı olsun
Var kendini belli ediyor canim gebelik testi alıp yapsan daha iyi belli olmazmiSabah yine ovülasyon testiyle yaptim yine çok silik ama sanki diğerine göre daha net görünüyor ama dediğim gibi emin olamıyorum ovulasyon testi yumurta icin kullanılıyor yaa
Korkuyorum çıkmaz diye belirtim sadece bazen belim adet olacakmış gibi ağrıyor o kadarNie gebelik testi alıp yapmıyorsunuz ki siz … belirtiniz var mı
Ayy inşallah canım gebelik testinden korkuyirum o kadar negatifle karsilastim kiVar kendini belli ediyor canim gebelik testi alıp yapsan daha iyi belli olmazmi
korkuyor musun eee ovulasyonla yapıyorsun ya işte ne fark var ha ona işe missin ha öbürüne en azından net sonuç alır yerinde duygu yaşarsın . Bu yanlışsa üzülen sen olcanKorkuyorum çıkmaz diye belirtim sadece bazen belim adet olacakmış gibi ağrıyor o kadar
Şu an elimde o var sadece diğerini test günüm pazar günü o gün alıp denemek istiyorumkorkuyor musun eee ovulasyonla yapıyorsun ya işte ne fark var ha ona işe missin ha öbürüne en azından net sonuç alır yerinde duygu yaşarsın . Bu yanlışsa üzülen sen olcan
O korku hepinizden var bende yarin kan vericem ne çıkacak bakalm bel agrisia şimdi bendede var adet olucm gibi hayırlısı olsun bakalm canimKorkuyorum çıkmaz diye belirtim sadece bazen belim adet olacakmış gibi ağrıyor o kadar
Hayır kullanmadımtransfer öncesi çatlatma iğnesi kullandınız mı kullandıysanız tarıh kaçtı
Dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün yarınO korku hepinizden var bende yarin kan vericem ne çıkacak bakalm bel agrisia şimdi bendede var adet olucm gibi hayırlısı olsun bakalm canim