Aralık ayı tüp bebek tedavisi

Çok sevindim bizde Göztepe medikalparka karar verdik . Nur dokuzeylül hoca çok pozitif biri regl günümü bekliyorum bende ilaçlar ne kadar tuttu . Birde hastane tedavi fiyatı ne konuştunuz acaba
Merhaba inşAllah tedaviniz olumlu sonuçlanmıştır.Nur hocadan memnun kaldınız mı? bizde tüp bebek konusunda kararsız görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum.

Merhaba inşAllah tedaviniz olumlu sonuçlanmıştır.Nur hocadan memnun kaldınız mı? bizde tüp bebek konusunda kararsız görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum.
Tedavim aralıkta yarıda kaldı . Eşim covid oldu Ocak ayında başladık 12 şubatta yumurta toplamam oldu . Nur hoca gerçekten çok iyi 23 yumurtam oldu 20 tanesi döllenmiş aşırı ilgili ve pozitif biri inş transferimde olumlu olursa herşey çok güzel olur. Ben genel olarak medicalparktan memnunum sadece orada Çiğdem hemşire var inanılmaz suratsız enerjisi düşük biri ama onu boşverin Nur hoca çok iyi takip ve analiz ediyor . Tavsiye ederim

Naptın canım uzun zaman olmuş. İnşaAllah hayırlı sonuç aldın Bülent beyde

Hikayem uzun derken canım nedir

Naptın canım uzun zaman olmuş. İnşaAllah hayırlı sonuç aldın Bülent beyde
Ahh sorma o regli döneminden sonra bir kere covid oldum tedavi yarım kaldı.Ondan sonra 1 ay beklemek istedi doktorumuz bir sonraki regli döneminde de iğnelerden sonra yumurtam büyümedi.Yumurta vardı ama gelişmedi. Tedavi sonlandırıldı tekrardan.Bu regli döneminde yine başladım.Bugün 4. gün iğnelerde bakalım yarın kontrol günüm biraz şansa ve duaya ihtiyacım var sanırım .Sen ne yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…