Aralık ayı tüp bebek tedavisi

Öyle bıraktığımız an kendiliğinden gelir de, bu psikolojiyi bırakmak da çok zor.... Bilirsiniz sizde bu evrelerden geçtiniz. Amin canım.

Labaruvar onemli diyorlar insallah iyidir. Bir de neden tekrarlattilar sperm testini. Benim kan tahlillerim falan yeni tekrardan yaptirmak istemem acikcasi yani bazi yerler sirf daha fazla para alabilmek adina da yapiyorlar insallah oyle bir kurum degildir cunku bu tedavi hem maddi hem manevi yipratiyor.

Yok yok Semra hanım cebinizden minimum düzeyde para çıkması için elinden geleni yapıyor. Hiç öyle biri değil.. Benim eşimde morfoloji 0 çıktı.. Sperm testi çok gözlemsel morfoloji 0 diyebilmek çok zor bana güven vermedi dedi. Bizim embryologda baksın ki tüp bebek sürecini iyi yönetelim dedi.. Onlarda aynı buldular. Birde tedaviye başlamadan vermemizi istemedi emin olun öyle verirsiniz dedi. ilaçları da uyguna aldım. Eşimin tahlillerini devlet hastanesinde yapamadık. Eşim yapmaya gitti. Boş yere para vermeyin aile hekimi yapıyor deyip gönderdiler. Semra hanım 20 yıldır tüp bebek yapıyor zaten bizim psikolojimizi çok iyi anlıyor

Canım doktorun kim

Şu anda aynı pozisyondayım.Dün kontrole gittim 12 mm yumurta olması sebebiyle tedaviye başlayamadık.Gonapepytl verildi bana 14 gün kullanacakmışım.Sonra regli olup reglinin 2. günü gidicekmişim o zaman tedavi süreci başlayacakmış.Bu arada yaş 41 ve düşük amh var Bu arada doktorumuz da aynı seninle :)

waaaay doktorda mı aynı. İyi nereden buldunuz Bülent Hocayı. Sevindim sizin adınıza. İyi bir dokotrdur kendisi. Ben tedaviye hiç başlayamadım çünkü annemi kaybettim :///. Yeni randevu aldım beklenen adete göre. Benimde öyle 10 mm falandı sanırım biri ilerden gidiyordu. AMH kaç sizin. YEni yıla sarkmaz da inşallah bu ay başlarsınız hayırlısıyla tedaviye. İlk çocuk mu sizin?

selam canım, bende dün kontrole gittim bana da doğum kontrol verdi 21 günlük. Kullanıcım bitince adet olacaksın 2. günü gel ded. Aynı bende de 12 mm bit yumurta vardı yine.

Bir kaç arkadaşımın tavsiyesi ile buldum Bülent Hocayı. İnşallah uğurlu gelir bize :) Evet ilk çocuk olacak inşallah.Ben geç evlendim de biraz :) Anneniz için çok üzüldüm.Allahım mekanını cennet eylesin.Sabır diliyorum... Yeni yıla sarkıcak gibi duruyor bugün reli oldum. Tedavi için hemen başlar mı hiç süreçleri de bilmiyorum.Tüp bebek denemem de ilk olacak . AMH 0,07 idi en son geçen sene yaptırmıştım ama .. Bakalım pazartesi gidiceğim Bülent beye 3. gün olmus olacak ama sorun olmaz umarım. Detayları yine yazarım :)

Ayyy had inşallah başlamış olursunuz tedaviye. Yumurtalarda inşallah sıkıntı görme de hoca başlar. Bu ay başlarsanız hem zamlardan da etkilenmezsiniz. Benim öyle bir şansım yok . Henüz doğum kontrol hapını kullanıyorum. 21 gün kullan adetin 2. günü gel dedi. Tekrar kontrol edecek. Duruma göre başlıycak. Eşimin arkadaşı o doktorda tedavi gördü 1 ay oldu doğum yaptı maşallah.

OOOhh maşallah Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza inşallah :) Bugun doktor kontrolum var biraz stresliyim acıkcası.

Dün doktoruma gittim .Reglimin 3. günüydü. İğnelere başlattı doktorum.Gonal f ve menopur verdi. Özellikle tüp bebek tedavisi daha önce görmüş arkadaşlarım bu süreçte ne yapmam konusunda bana fikir verebilir mi ? İlk tüp bebek deneyimim olacak biraz yardıma ihtiyacım var.
Bu iğneler yumurtaları büyütür mü ? Mevcutta 2 tane yumurta gördü ama bu fazlalaşır mı ? 31 aralıkta tekrar gideceğim kontrole dualarınıza beni de katar mısınız

:)) Ne güzel.. Bülent Bey ile ilgili güzel yorumlar duyunca mutlu oluyorum. Siz ne tedavisi gördünüz kendisinde?
gerçekten benim başıma gelenlerden sonra karşıma çıkan tek şans diyebilirim benim hikayem biraz uzun okuyabilirsiniz 2020 ocak ayından bu zamana kadar tedavimi o yapıyor dediklerinin dışına çıkmadım.işini iyi yapan gerçekten aldığı paranın hakkını veren bir doktor her şeyden önce vicdan sahibi en önemlisi de o.

Aynn çok haklısınız. Size de çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…