Insallah canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelik cok guzel bir duygu ama onemli olan sag salim kucagina alabilmek.ben ilk evladimi kaybettim 8.ayda bu sefer insallah alirim kucagimaeylülde 1 sene oldu canım. ilk 3 ay düşünmedik sonrasında çalışmalara başladık. 4. denemeden sonra her ay doktora gidiyorum. soğan kürü, ,incir havuç kürü yaptım. doktordan önce. sonrasında klomen çatlama iğnesi denedim nasip olmadı. geçen ay hsg çekildi tüplerde temiz. aşılamaolacaktı bu ay istemedik bi kaç ay daha denemek istedik. bu ayda klomen ve progestan kullandım. Bakalım inşallah bu defa tutmuştur
aaaa öylemi başınız sağolsunInsallah canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelik cok guzel bir duygu ama onemli olan sag salim kucagina alabilmek.ben ilk evladimi kaybettim 8.ayda bu sefer insallah alirim kucagima
Hadi ya hakkında hayırlısı olsun canım inşallah onu.unumuzdeki ay olur.Büyük hayal kırıklığı biliyorum ama yapacak bişey yok çok şükür saglikliyizkizlar kan sonucum negatif okadarda heveslenmisdim
İnsallah canim Allah c.c gönlüne göre versinGunaydin kizlarrbugun ruyamda cok guzel seyler gordum.etli pilav gordum.dusuk yaptigimi gordum birde afedersiniz sumuk gordum.sumuk bebege isaretmis.digerleride guzel bir haber alicagima bugun testi tekrarlicam insallah yukselmistir de ruyalarim cikmis olur
Amin canım inşallah. Sen hiç gittin mi doktora ? İyi düşünelim iyi olsun inşallahİyi düşün moralini yüksek tut canım inşallah bebişin gözükür birdahaki kontrolde. Benimde 26sına gidicem bakim inşallah gözükür bende korkuyorum ama mecbur iyi olmak zorundayız
Hadi inşallahayyyyyyyy seninde ağzın bal yesin cumadan itibaren çarşambaya kadar hergün test
Ayy canım hsg cekildiysen kesin hamilesindir çünkü benimde ilk hamileligim hsg çektirdiğim aydan sonraki aydı.Tüplere gidiş açıldığı için hemen hamile kalabiliyosuneylülde 1 sene oldu canım. ilk 3 ay düşünmedik sonrasında çalışmalara başladık. 4. denemeden sonra her ay doktora gidiyorum. soğan kürü, ,incir havuç kürü yaptım. doktordan önce. sonrasında klomen çatlama iğnesi denedim nasip olmadı. geçen ay hsg çekildi tüplerde temiz. aşılamaolacaktı bu ay istemedik bi kaç ay daha denemek istedik. bu ayda klomen ve progestan kullandım. Bakalım inşallah bu defa tutmuştur
bende öyle okumuştum. hsg çekildiğim ay 1 hafta ilişki yasak olduğu için yumurtlama gününü falan kaçırmıştık. oyüzden belki bu ay olur diye umut ediyorum hepAyy canım hsg cekildiysen kesin hamilesindir çünkü benimde ilk hamileligim hsg çektirdiğim aydan sonraki aydı.Tüplere gidiş açıldığı için hemen hamile kalabiliyosun
10 aralıkta gittim keseyi gördük 25 aralık gibi çağırdı tekrardan iyi olur inşallah her şey canımAmin canım inşallah. Sen hiç gittin mi doktora ? İyi düşünelim iyi olsun inşallah
maşallah canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh10 aralıkta gittim keseyi gördük 25 aralık gibi çağırdı tekrardan iyi olur inşallah her şey canım
Belirtilerin nasıl canım kendini nasıl hissediyorsun şu günlerde? Benim adet döngüm 23 gün seninki nasıl canım batlarımız aynıymışBenimde 25 Aralık ama zaman durdu bence, ilerlemiyor..
İnşallah canım benimm rabbim isteyen herkese nasip etsin innnşallahmaşallah canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh
hayırlısı olsun canım benimmmmmmm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün hamile olduğumu öğrendim 6 aydır evliyiz evlendiğim günden beridir istiyordum çok şükür bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama yinede korkuyorum kan verdim yarın çıkacak Rabbim isteyen her anne adayına bebişini versin inşallah
Gözün aydın canım beklemek çok zor sabır acı ama meyvesi çok tatlı sağlıkla kucağına alırsın inşâllahKızlar bugün hamile olduğumu öğrendim 6 aydır evliyiz evlendiğim günden beridir istiyordum çok şükür bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama yinede korkuyorum kan verdim yarın çıkacak Rabbim isteyen her anne adayına bebişini versin inşallah
hayırlısı olsun canım benimmmmmmm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinregli günün ne zamandı? belirtilerin varmıydı
Canım hayırlı olsunn allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin güzel bi hamilelik geçir inşallahKızlar bugün hamile olduğumu öğrendim 6 aydır evliyiz evlendiğim günden beridir istiyordum çok şükür bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama yinede korkuyorum kan verdim yarın çıkacak Rabbim isteyen her anne adayına bebişini versin inşallah
Çok teşekkürler canım inşallah kucağıma da alırım çok heyecanlıyım.Canım hayırlı olsunn allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin güzel bi hamilelik geçir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?