- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gun icinde olcuyorsun heralde sen.en guzeli sabah uyandiginda yataktan cikmadan olcmekmis.en dogru o sekildeBenim vucut isim surekli degisiyor sanirim benim icin bu iyi bir fikir degil. Cunku dub olctum once 36.4 sonra 37.1 cikti bugun de once 36.5 sonra 36.3 cikti
Yok normal. Dil alti mi olmali ?cok dengesiz. kuzum genelde 36.5 uzerinde olmasi lazim. 37 guzel dil altindan mi olcuyorsunuz
Dur bakalm yarin sabahta oyle deneyeyimCanim gun icinde olcuyorsun heralde sen.en guzeli sabah uyandiginda yataktan cikmadan olcmekmis.en dogru o sekilde
Cıktımı sonuç :)Olmadım hala ama ağrım var. Her an olacak gibiyim. Kan verdim az önce. Sonucu bekliyorum.
Cıktımı sonuç :)
Ay varrrr yaaa ben demiştim dimi sanaGoren var mi kizlar ben mi yaniliyorum
Ay yokkk az once yaptim yine onda da negatifti yine. Bir cikip bir cikmamayo da ilk defa goruyorum yani. Yeni testlerim geldi bakalm bugun. Yarin sabahta ilk idrarla deneyecegim pazartesi zaten doktora gidecegim baksin bi iyiceAy varrrr yaaa ben demiştim dimi sana
ewet canmYok normal. Dil alti mi olmali ?
Olctum canim 37.2 cikti. Ama bu sayilmaz heralde sabah yataktan cikmadan olceyim bideewet canm
canm atesin cok iyi ben bir sabah bir aksam olcuyordum guzel boyle devam ederse umut varOlctum canim 37.2 cikti. Ama bu sayilmaz heralde sabah yataktan cikmadan olceyim bide
Insallah canim ya insallah hep ates basiyo zatencanm atesin cok iyi ben bir sabah bir aksam olcuyordum guzel boyle devam ederse umut var
hamilwliktendir iste. baska belirtin var miInsallah canim ya insallah hep ates basiyo zaten
Aman bu kimyasallar6,69a düşmüş. Kimyasal anayım yani. :) Tutunamamış, bir dahaki sefere kan sulandırıcı iğne yapalım dedi. :/
9 ocak canımKizlar yeni bat tarihlerinizi soyler misiniz lutfen ? Son durum guncellemesi istiyorum
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- @Bayankus063 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- S sacperisiii 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
- @papatyam67 10 Aralık
Aslinda yok sadece kasik agrim ile akintim var arada da karnim agriyor. Ama testlerim iste bazen pozitif bazen negatif cikiyor. Olsaydi hepsi pozitif cikardi dedim bndehamilwliktendir iste. baska belirtin var mi
Canim naptn sen hamismisin yoksa ?Aslinda yok sadece kasik agrim ile akintim var arada da karnim agriyor. Ama testlerim iste bazen pozitif bazen negatif cikiyor. Olsaydi hepsi pozitif cikardi dedim bnde
Insallah canim ya insallah hep ates basiyo zaten
Pazartesi net belli olacak insallah doktora gidiyorum canimCanim naptn sen hamismisin yoksa ?