Strese vücut tepki veriyor canim mide bulantısı falan bende baş ağrısıyla uyandım sabahValla sorma canim ya. Birde bir migde bulantisi ates basmasi falan sorma yani usuttum sanirim butun olay bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Strese vücut tepki veriyor canim mide bulantısı falan bende baş ağrısıyla uyandım sabahValla sorma canim ya. Birde bir migde bulantisi ates basmasi falan sorma yani usuttum sanirim butun olay bu
Canım ben adet oldum forumada hiç giremedim. Bu aydan zaten umudum yoktu değerlendiremedik çünkü kayınpederim vefat etti. Zor günler geçirdik. Cok sevindim senin adına test yaptınmı peki????Ahanda buldum yine!
Batlarımız bu sefer aynı ve ben henüz adet olmadım. Sende durum ne bakiim gamzeli?
Basiniz sağolsunCanım ben adet oldum forumada hiç giremedim. Bu aydan zaten umudum yoktu değerlendiremedik çünkü kayınpederim vefat etti. Zor günler geçirdik. Cok sevindim senin adına test yaptınmı peki????
AminnOlsun oda var ama bebiş de vardır inşallah canım sabah ola hayrola
Basiniz saolsun canimCanım ben adet oldum forumada hiç giremedim. Bu aydan zaten umudum yoktu değerlendiremedik çünkü kayınpederim vefat etti. Zor günler geçirdik. Cok sevindim senin adına test yaptınmı peki????
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzmAllah razı olsun ınsallah tatlım bende uzun zamandır ugrasıyorum rabbım en yakın zamanda tum ısteyenlere nasıp etsın
Canım ben adet oldum forumada hiç giremedim. Bu aydan zaten umudum yoktu değerlendiremedik çünkü kayınpederim vefat etti. Zor günler geçirdik. Cok sevindim senin adına test yaptınmı peki????
Canim benkmde silik cizgilerim cikti kanim 3.7 cikti doktor iki gun sonra tekrarla kan testii dedi ama ben pazartesiyi bekliyorumHadii.. Başınız sağolsun kuzum.
13 Aralık beklenen adet tarihinde silik çizgi gördüm. Kan testim 7,16 çıktı. Cumartesi akşama kadar adet olmazsan ikinci kan testini yaptır dedi doktorum. Değer katlanırsa geç gebelik olabilir, geriden gelen yumurta döllenmiştir belki dedi. Artış yoksa kimyasaldır, bu da kötü bi durum değil olağan bi durum dedi. Akşamı bekliyorum yani.
Olsun canim onumuzdeki ayi var bunun dahaKızlar ben testi yaptım negatif kırmızıları bekliyorum artık
canim yaptim cikmadi bugun adet gunum olmazsam pazartesi test kan aldircamKizlar bu arada gunaydin. Testimi oglene dogru getircek arkadasim o yuzden oglenden once sonuc yazamam size. Benim oglaninda bugun okul tatli zaten babayi yolladik ise simdi uyuyacagiz ana-ogul
Oda çekildi canım onda da sıkıntı çıkmadı rabbimin vermesini bekliyoruz artıkKuzm bnm kendi b0yüp çatlyor şükr ama herhalde kaliteli yumrta olştryor bn bunu istyorm inşallah bi zararı olmaz Allahm sanada hayrlı bi vakitte nasip etsn ama bnce rahim filmi çek çekmeden boşna hormon yüklme
Canım ben 4 aydır kullanıyorum klomen hiç geçikme yaşamadım bilgin olsun kırmızılar gelmeden umut hala vardır canımEki Görüntüle 2215732 kızlar benim test yine negatif 6 dk bekledim çıkmadı.Yine baş ağrısıyla uyandım sabah.Bence klomen geciktirdı benim batı
kana git canim ben pzt gidicemEki Görüntüle 2215732 kızlar benim test yine negatif 6 dk bekledim çıkmadı.Yine baş ağrısıyla uyandım sabah.Bence klomen geciktirdı benim batı
Canim benkmde silik cizgilerim cikti kanim 3.7 cikti doktor iki gun sonra tekrarla kan testii dedi ama ben pazartesiyi bekliyorum