- 12 Aralık 2018
- 19
- 23
- 3
- 31
canım benide yazar mısın BAT 19 AralıkBuyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944
- @duskapani
- @Balpetegim31
- @Megatron20
- @aysenurkaya
- @greyfurt_
- @umran80
- E ebr-u
- @BbkBbk
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- @pembepatiks
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Oznurr26
- @Jklyyy 4 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN
- @Duman77
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @Laydidiana
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
- @Sinemhat
- @Adlinaa
- @papatyam67 10 Aralık
- @Celine0719 11 Aralık
- @berrakca 11 Aralık
- @78duygu 11 Aralık
- @Vuslat ne zaman 11 Aralık
- @Caglass 11 Aralık
- @Sogukkahve35 11 Aralık
- @MiyavKedi 12 Aralık
- @Yurdaa
- @gamzeli_bebis 13 Aralık
- @ismihazan 13 Aralık
- @Serranin annesi 13 Aralık
EceCigdem 13 Aralık - S Siyene 13 Aralık
- @kays_ 13 Aralık
- @croiselle 14 Aralık
- P Platinus 15 Aralık
- @dvtb 15 Aralık
- @Kbra2214 15 Aralık
- @kartanesi64 15 Aralık
- @Valensiya 21 Aralık
- @damlaozcan0666 16 Aralık
- @sibelizim 21 Aralık
- @zeydemor 22 Aralık
- @sirkencubin 22 Aralık
- @mine2805 23 Aralık
- @Hipermetrop 24 Aralık
- @ReceL 25 Aralık
suz35 26 Aralık - @Kedilikadinn 27 Aralık
- @Bayankus06 28 Aralık
- @Glrabr 29 Aralık
- @croiselle 29 Aralık
- @Bifincankahve 30 Aralık
- @Masalim17 1 Ocak
- @lifedoesntwait 3 Ocak
- B Beray75 4 Ocak
- @ggul1212 5 Ocak
- @Edabk beklemede...
- @naz_edanaz beklemede...
Benide yazanilirsin 27 aralıkcanım benide yazar mısın BAT 19 Aralık
Canım benim ablam hemşire demistiki bana 0 dan 10 a kadar gebelik yok yani insanın bthcg okadar miş normali zaten ama 10 dan yukariysa gebelik var demektir.Sen yinede adetini bekle bakalim insallah olmazsinKizlar sonucum 3.7 ama daha oncekinde 18. Gunde falan yaptirmistim kan testini 52. 70 cikmisti sonuc doktora soyledim adet olmazsan 2 gun sonra tekrarla kan testini dedi
Kendi adetime daha 10 gun falan var. Ama igne ile yumurtlama erkene alindigi icin adet de erken olur diyorum. Pazartesiye kadar yolu var bakalmCanım benim ablam hemşire demistiki bana 0 dan 10 a kadar gebelik yok yani insanın bthcg okadar miş normali zaten ama 10 dan yukariysa gebelik var demektir.Sen yinede adetini bekle bakalim insallah olmazsin
canim erkenmi yaptirsin acabaKizlar sonucum 3.7 ama daha oncekinde 18. Gunde falan yaptirmistim kan testini 52. 70 cikmisti sonuc doktora soyledim adet olmazsan 2 gun sonra tekrarla kan testini dedi
senin adet gunun nezamancanim erkenmi yaptirsin acaba
Igne gununu de sayarsak 15 gun canim ya. Iki hafta once bugun yaptirmistim igneyicanim erkenmi yaptirsin acaba
Hayırlı olsun canım. Bat yeni mi geçti? Nasıl anlıyorlar acaba kandan ikiz olduğunu?Amin inşallah canım bugun bendende tekrar kan alindi 755 cikti sonucum ikiz gebelik olabir dedi dr. Cumartesi belli olucak hakkimizda en hayirlisi neyse o olsun
İnşallah yükselir canım adet tarihine daha 10 gün varmış. Çok erken yapmışsın o zamanBide benim sonuclarim sasmaz hep olmayan gebelikte 0.100 cikar yani
Adet olmazsam pazartesiye kadar bekleyecegimHayırlı olsun canım. Bat yeni mi geçti? Nasıl anlıyorlar acaba kandan ikiz olduğunu?
İnşallah yükselir canım adet tarihine daha 10 gün varmış. Çok erken yapmışsın o zaman0.100 genelde negatifte çıkan değer yani senin ki 5 e yaklaşmış. Bekle canım biraz daha tekrar yaptırırsın testi
canım benim hakkında hayırlısı ama çok düşünüpte yıpratma kendinibiraz akışına bırak rahatla allahın izniyle olumlu sonuç alacaksın inşallahKizlar simdi adet takvimime baktim ben. Normalde 34-35 gunde bir falan adet oluyorum. Catlatma ignemi 17. Gunde vurdurmuşum ve suan 30. Gundeyim. Pazartesiye kadar gelmezse testi tekrarlamayi dusunuyorum duaniza ihtiyacim var
Rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah cnm ınsallah adet olmasın degerın yukselır de senın hamılelık haberıyle mutlu oluruzKizlar simdi adet takvimime baktim ben. Normalde 34-35 gunde bir falan adet oluyorum. Catlatma ignemi 17. Gunde vurdurmuşum ve suan 30. Gundeyim. Pazartesiye kadar gelmezse testi tekrarlamayi dusunuyorum duaniza ihtiyacim var
Tekrar klomen ve catlatma ignesi tedavisi uygulayamam bu ay o yuzden uzuluyorum. Gecen ay bike zor gitmistim. Bir bucuk saatlik yol var doktordan eve. Ustelikte esim calisiyor yani zor gitmistik o zaman bile simdi hi gidemem diye korkuyorumcanım benim hakkında hayırlısı ama çok düşünüpte yıpratma kendinibiraz akışına bırak rahatla allahın izniyle olumlu sonuç alacaksın inşallah
Insallah canimRabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah cnm ınsallah adet olmasın degerın yukselır de senın hamılelık haberıyle mutlu oluruz
Canım femarada kı ılk ayınmıydı.. bende ıkı ay klomen kullandım olmadı sonra bı ara verdım bu ay da doktor bana femara verdı benım de femaranın son gunu bugun senın kac yumurtan olusmustu be boyutları nekadardı ıgne yapıldıgında adetten kac gın sonra ıgneyı yapıldın ovıtrelemıydı ıgnen.. nekadar cok sey sordum cnm kusura bakma 18 ay gectı olmadı artık korkmaya basladım ınsallah bu ay femarayla olur da artık bu stredı yasamamEvet canım 2 kez klomen kullandım olumlu sonuc alamayinca bu ay femara ve catlatma ignesi vuruldum regl gunume 1 gun kala ogrendim hamile oldugumu bugun tekrar kan alindi yuksek cikti dr.um ikiz olma ihtimali var ama olmayadabilir dedi cumartesi kontrole gidicem 2 kese gorurse ikiz dicek bakalim hayirlisi neyse o olsun :)
Gidersin canım öyle düşünme ayarlanır yine birşekilde. Halimize bin şükür gerçekten ki siz çok şanslısınız hamile kalabildiğinizi gördünüz. daha biz onu bile yaşayamadık. Sabırlı ol canım elbet birgün olacak hem daha kırmızılar gelmediği için hala umut varTekrar klomen ve catlatma ignesi tedavisi uygulayamam bu ay o yuzden uzuluyorum. Gecen ay bike zor gitmistim. Bir bucuk saatlik yol var doktordan eve. Ustelikte esim calisiyor yani zor gitmistik o zaman bile simdi hi gidemem diye korkuyorum
Aynen canim umut hep var zatenGidersin canım öyle düşünme ayarlanır yine birşekilde. Halimize bin şükür gerçekten ki siz çok şanslısınız hamile kalabildiğinizi gördünüz. daha biz onu bile yaşayamadık. Sabırlı ol canım elbet birgün olacak hem daha kırmızılar gelmediği için hala umut var
e hani kendini ilk sayfada güncellememişsinnAynen canim umut hep var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?