- 15 Aralık 2017
- 367
- 305
Var canim tebrikler hemen gidip bir kan ver bence gebelik onayi icin
Ya yanlis diye oyle korkuyormki bikac gun boyle testle kontrol edip oyle kan veriym diyorm canim bu arada sende insallah hamilesindirr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canim tebrikler hemen gidip bir kan ver bence gebelik onayi icin
Bende gec dollenme olabilir diye dusunuyorm sanirim adetim gexmesine ragmen daha 4 haftalik yok :)var. suanda gebelik yeni
Adetin gectimi canim 2. Testte cizgi var ama galiba seninde yeni gebelik:)Testler bunlar kizlar. Simli tezgahin ustunde cektigim foto bu sabahki
Merhaba kizlar banada yardim edermisiniz bat 9 aralikti ssizce varmi biseyler umitleniyimmi
Insallah canim ama bekleyip strese girmek iyi degil bebek varsa zaten etkilenir yani bu durumdanYa yanlis diye oyle korkuyormki bikac gun boyle testle kontrol edip oyle kan veriym diyorm canim bu arada sende insallah hamilesindirr
Insallah canim oglenden sinra belli olacak artikBence var bebiş.. yaa inşallah hamilesindir
Adet gunum yarin canim. Doktor 15. Gun yap demisti testi de ben bugun yaptim 14. Gun igne gunuyle beraber suan. Yani kizlar idrar damlattim sonra iste onu lavobanin kenarina koydum temizlendim üzerimi toparladim falan ellerimi yikayacaktim aradan anca iste 2 -3 dk gecti sabunun yanindaydi test bir baktim iki tane cizgi bana bakiyor tabi onu gorunce ben sasirdim var diye de gorunce hemen onu biraktim esimin yanina gittim iste daha yatiyodu bende yanına yattim falan dedim bugun ben test yaptim boyle cikti diye flan ama yinede kan testinden once heveslenmeyeli falan diye. Sonra ogluş uyaninca faln ben unuttum tabi o testi esim gitti oglani hazirladim servisi bekliyodum bir daha bi bakayim dedi birde ne goreyim testte tek cizgi var digeri kaybolmus resmen. Sonra oglani da bindirince dedim acaba yanlis teti mi aldim elime bu dunku test mi diye dunkunu aldim bir baktim bu sefer de onda silik pembe cizgi benim devreler yandiii bakalm kan sonucu artik herseyi aciklayacak
Canım catlatma ignesi vurundum 14. Gunum bugunAdetin gectimi canim 2. Testte cizgi var ama galiba seninde yeni gebelik:)
insallah canim allah herkese nasip etsin insallahYa ne kadar tatlısın.. inşallah güzel haberlerini alırız..
Insallah guzel haberler verirsin bize canim merakla beklemedeyiminternetten bakinca 1 saate cikiyor aslinda baktinmi sen canimInsallah canim oglenden sinra belli olacak artik
Daha yeni bence cizgi gorunuyor insallah vardir canimAdetin gectimi canim 2. Testte cizgi var ama galiba seninde yeni gebelik:)
Az once baktim da yoktu birsey daha cikmamisInsallah guzel haberler verirsin bize canim merakla beklemedeyiminternetten bakinca 1 saate cikiyor aslinda baktinmi sen canim
Insallah canim yaa insallah agzindan bal damliyoBence var bebiş.. yaa inşallah hamilesindir
Dogru soyluyosn canim aksam hemen kan vericemInsallah canim ama bekleyip strese girmek iyi degil bebek varsa zaten etkilenir yani bu durumdan
Daha yeni bence cizgi gorunuyor insallah vardir canim
Amin inşallah ya keşke daha erken öğrenmemizin bi yolu olsa ama mecbur beklemeliyizHayal gormedigime eminim artik insallah vardir canim rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Bende gec dollenme olabilir diye dusunuyorm sanirim adetim gexmesine ragmen daha 4 haftalik yok :)
Senin ne kadar var canim regline ne zamandir istiyosun ? Keske olsa ama iste beklemek cokk zor. 1.5 yildir bekliyorm olmadi hic 3 aydirda aman dedm istemiyorm olmicak benim bebegim biraktm herseyi iliski gunleriymis ilaclarmis vs vs tam biraktm umudumu ve pozitif gordum rabbim kimseye evlat ozlemi vermesin cok zorrAmin inşallah ya keşke daha erken öğrenmemizin bi yolu olsa ama mecbur beklemeliyiz
Herkesin koyu koyu cikiyo testleri benim silik cikinca heralde dedm gec dollenmeon sen bilemezsin bazen idrara gecmesi zamn alir