- 18 Kasım 2018
- 155
- 239
- 30
Saol canım Allah razı olsunTeşekkür ederim canım rica ederim nedemek merak ettigin bisey olursa sor yardımcı olurum yine.Sana da tekrar çok geçmiş olsun
Kızlar bende hiç bir belirti kalmadı bu ay artık umutlu değilimbebek gördükçe ağlayasım geliyor Rabbim en kısa zaman da hayırlısıyla bize de nasip etsin İnşALLAH
Slm kızlarAdetime daha 8-9gün var fakat bugün kahverengi leke geldi yerleşme kanaması olabilir mi acaba çok merak ettim Ovulasyon günlerimi takip edip iyi değerlendirdik ama şimdi niye böyle oldu anlamadım bu şekilde olan varsa yazabilir mi
Pazar gunu 12. Gun olacak. 8. Gunde de hayalet gibi cok silik cizgi cikmisti demekki iyice etkisi gecmis olacak ignenin. En iyisi ben pazartesi gidip 4 tane test alayim ve persembeye kadar her gun test yapayım
Ben olsam çatlarım ki catlıyorum da hiç test yapmadim.Afferin bana ha gayretEvdeki testleri bitirdim 15. Gunume kadar eve test almasam catlar miyim ki meraktan
Ben olsam çatlarım ki catlıyorum da hiç test yapmadim.Afferin bana ha gayret
Rabbım hepımıze nasıp etsın en yakın zamanda ınsallah 18 aydır ugrasıyoruz olmuyor cok yıprandık esımde ben de cocukları cok sevıyoruzOyle deme canim bak herkes umutsuzdu simdi nasil teker teker hamilelik haberleri aliyoruz. Seninkini de alacagiz kosa zamanda insallah
Abla göğüs uçlarım hassaslaştı ve o dediğim sızı hâlâ geçmedi hayırlısı bakalımPazar gunu 12. Gun olacak. 8. Gunde de hayalet gibi cok silik cizgi cikmisti demekki iyice etkisi gecmis olacak ignenin. En iyisi ben pazartesi gidip 4 tane test alayim ve persembeye kadar her gun test yapayım
25 Aralık :)Batlarinizi bekliyorum
hosgeldin canim tez zamansa hayirli haberlerini bekliyoruz insallah25 Aralık benim de bat. Ekleyebilirsiniz :)
Şu an ovülasyon testleriyle cebelleşiyorum..
Bakalım. Hepimiz için en iyisi neyse o olsun.
Teşekkürler, umarım hepimizin gönlüne göre olur her şey..hosgeldin canim tez zamansa hayirli haberlerini bekliyoruz insallah
1-2 ay mı :))Haftasonu oglus evde pek dusunmem test falan ama pazartesi mutlaka gidecegim almaya. Esimde bir iki ay gecsin de oyle yap diyo kafayi mi yiyeyim ben meraktan
Haftasonu oglus evde pek dusunmem test falan ama pazartesi mutlaka gidecegim almaya. Esimde bir iki ay gecsin de oyle yap diyo kafayi mi yiyeyim ben meraktan
Benim göğüslerim çok hassaslasti cok ağrıyor ama ben yutarmiyim her adet öncesi böyleler çünküHaftasonu oglus evde pek dusunmem test falan ama pazartesi mutlaka gidecegim almaya. Esimde bir iki ay gecsin de oyle yap diyo kafayi mi yiyeyim ben meraktan
Canim erken gebelik belirtileri ile adet belirtileri ayni zaten gebelik ilerledikce belirtiler ayirir kendiniBenim göğüslerim çok hassaslasti cok ağrıyor ama ben yutarmiyim her adet öncesi böyleler çünkü
Tebrikler hayirlisiyla kucaginada al insallah.