Ilk ignenmi canimSabah testi yaptım, tertemiz bir tek çizgiiğnenin 14.günü bugün
yapamıyorum valla içimden bir ses bekle diyor korkuyorum.ben olsam çoktan testi yapmıştımkız yap bişi olmaz
inşallah hayırlı bir gecikme olur bebeğin seninledir .
Bende sürekli evden çıkıyorum misafirliğe gidiyorum yoksa stres yapıyoruz valla hiç gezmedigim kadar gezdimyapamıyorum valla içimden bir ses bekle diyor korkuyorum.habire hamilelik aktivasyon alfa meditasyon müziği dinliyorum ... içim rahatlatıyor.... kaldı 3 gün sonra test yapıcam
inş güzel haber veririm.
Bekliyorum ben kuzum yaKızlar bu ay kimse gebelik testi yapmıyormu banamı öyle geliyor birçok isimden ses yok yada ben görmüyorum
Oznurr26 4 Aralık - @Jklyyy 4 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
sonbaharetkisi 5 Aralık - @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- @Masalim17 6 Aralık
- @Duman77
- @Beray75 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
Sem0510 9 Aralık - L Laydidiana
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
13 kasım canım niye sordun cnmcanım senın yumurtlama tarihin neydi
Kızlar fotoğraf yükledim
Aradaki arkadaslar biran once guncellense de hamislerimiz yukari siralansaKızlar bu ay kimse gebelik testi yapmıyormu banamı öyle geliyor birçok isimden ses yok yada ben görmüyorum
- @Snrs 5 Aralık
- @Masalim17 6 Aralık
- @Duman77
- @Beray75 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
Kızlar bu ay kimse gebelik testi yapmıyormu banamı öyle geliyor birçok isimden ses yok yada ben görmüyorum
- @Snrs 5 Aralık
- @Masalim17 6 Aralık
- @Duman77
- @Beray75 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
Evet canım hadi inşallahKizlar simdi bana bi yardimci olun foto yukledim test ovulasyon testi. Simdi T cizgisi C den silik cikti. Zaten T cizgisi silikte olsa hep cikiyo yanlis anlamadiysam. Yani ben yarinda ovulasyon testi yapsam T cizgisi biraz daha koyulaşmis cikarsa hamilelik olabilir dogru mu anlamişim
Benim 13 aralik henüz test için erken benimkiBen günümden 4 gün önce regl oldum paylaştım ama görmediniz sanırım.. test yapma durumum olmadı yani
yani pozitif derken iki çizgide koyu mu yoksa T çizgisi Cye göre daha silik mi kalıyor. bende ovu testi yaptım da içinden çıkamadımKızlar beni de ekleyin listeye 3 gündür ovü testim pozitif ve ciddi bir kasık ve bel ağrım bat 11 aralık
İkisi de koyu canım hatta T çizgisi C den daha koyuyani pozitif derken iki çizgide koyu mu yoksa T çizgisi Cye göre daha silik mi kalıyor. bende ovu testi yaptım da içinden çıkamadım