• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık Ayı Soğan Kürü Yapalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mminis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
244
167
53
29
Merhaba kızlar 1,5 senedir evliyim. Bebek düşünüyoruz bu ay soğan kürü uygulamak istiyorum. Bugün reglimin son günüydü yarın sabah başlayacağım. Böyle bir konu açmak istedim hem kendi açımdan günlük olarak paylaşacağım hem de benimle birlikte bu kürü uygulamak isteyen olur belki diye düşündüm. Gerçekten faydasını görüp gebe kalan arkadaşlarım da birkaç yorum yaparsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Umarım bebiş isteyen herkes için rabbim 2020 yilinda sağlıklı, hayırlı bebekler nasip eder bize🙏🏼

Merhaba mmnis ben soğan kürüne 15 gün önce başladım yarın son günüm. Adetin bittikten iki gün sonra yapmalısın. Reglime 7 gün var kasıklarımda adet olucakmışım gibi bir ağrı var ama olur mu bilmiyorum. 4 aylık evliyim evlendiğimiz günden beri istiyoruz bakalım rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin 🌸🥰

Merhaba mmnis ben soğan kürüne 15 gün önce başladım yarın son günüm. Adetin bittikten iki gün sonra yapmalısın. Reglime 7 gün var kasıklarımda adet olucakmışım gibi bir ağrı var ama olur mu bilmiyorum. 4 aylık evliyim evlendiğimiz günden beri istiyoruz bakalım rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin 🌸🥰
Canım benim günaydın merhaba 🤗 umarım hayırlı sonuçlar alırsın😍, ben de şimdi içeceğim ilk kürü 🙏🏼

Canım benim günaydın merhaba 🤗 umarım hayırlı sonuçlar alırsın😍, ben de şimdi içeceğim ilk kürü 🙏🏼

Günaydın tatlım 🤗 inşallah sen de hayırlı sonuçlar alırsın 2020 de bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah 😍 hamilelik ilk ayda olmasa bile acayip temizliyo rahmi ve idrar yollarını. Benim enfeksiyonum vardı geçti bunuj sayesinde

Günaydın tatlım 🤗 inşallah sen de hayırlı sonuçlar alırsın 2020 de bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah 😍 hamilelik ilk ayda olmasa bile acayip temizliyo rahmi ve idrar yollarını. Benim enfeksiyonum vardı geçti bunuj sayesinde
Canımm inşallah 😍 sabah ilk defa içtim tadını hiç beğenemedim ya🤦🏻‍♀️☹️ Şimdi de 2. Kez kaynatıyorum.. 15 gün nasıl devam edebileceğim bakalım 😂

Bende adet olayım başlicam 😊 21inde olmam gerekiyo

Canımm inşallah 😍 sabah ilk defa içtim tadını hiç beğenemedim ya🤦🏻‍♀️☹ Şimdi de 2. Kez kaynatıyorum.. 15 gün nasıl devam edebileceğim bakalım 😂

İçmeyi kolaylaştırmak için biçay kaşığı bal at iç canım daha rahat içersin ☺️

Hayirli geceler kizlar ben ağustos ayinda yapmistim düzenli şekilde ama 2 ay ağustos 'ta ce eylulde gep leke seklinde hastami oldum artik bilmiyorum yani belki tam sökülmedi. Bende tersi olmustu hatta ilk ay ağustos ta adet zamanlarina geldi leke bende yerlesme sandim vs 10. Gun sonra kan vermistim 2.00 cikmisti ama sonra gebe testi yaptim arada eger varsa birsey diye ama tabi negatif cikti testler sonra eylulde tekrar tam 29, 30 u gibi leke seklinde oldu böle 4,5 gun devam etti sadece lavaboya cikinca geliyirdu ve eylulun ortasinda lekelenmeden tam 14 gun sonra regli oldum ve rahatladim. Bilmiyorum sogan suyundan sonra ben bunlari yasadim neden bole oldu onuda anlamis degilim ve eger olurda yasarsaniz sasirmayin bende arastirdim bole olanlarda olmus neden bilmiyorum hala tabi her vücutta ayni etki olacağından değil ama yinede bilgi olsun diye yazdim. Uzun oldu hakkinizi helal edin. InsaAllah size sifa olur🤲😍bende 8 aydir mucizemi bekliyorum, banada dua eder misiniz? Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah 🤲

Arkadaşlar ben de pazartesi başlayacağm inşallah. Ben de 5 aydır bebiş düşünüyorum ama henüz olmadı. Öncesinde hormon tahlili yaptırdım geçen ay Dr LH 11.75 yuksek FSH değerin de 2.36 düşük çatlatma iğnesi yapalım istersen gebe kalman zor dedi. Bilgisi olanlar yazabilir mi. Teşekkür ederim

Arkadaşlar ben de pazartesi başlayacağm inşallah. Ben de 5 aydır bebiş düşünüyorum ama henüz olmadı. Öncesinde hormon tahlili yaptırdım geçen ay Dr LH 11.75 yuksek FSH değerin de 2.36 düşük çatlatma iğnesi yapalım istersen gebe kalman zor dedi. Bilgisi olanlar yazabilir mi. Teşekkür ederim
Canim bence sen hayit tohumu ve testeredisli aslan pençesini kullan hayit degerin düşükse olmasi gerekn değere getiriyor yani esitlemeyi sağlıyor testere dislide ayni gorevi yapiyor ve ekstre prolaktin süt hormonun yüksekse onuda dengeliyor testere disli aslan pencesi tabi prolaktin sut hormonu 2 sebeble olabiliyor biri beyinle digerini hatırlamiyorum ama sen dedigim bunlari bir uygula istersen

Ve doktorun soylemesine bakma bir grubta kiz vardi lhsi ayni boyleydi fshsi 5 mi neydi ama suan hamile o yuzden olumsuz düşünüp vucudunu strese sokma dediklerimi yap bence

Kizda birde insülin direnci vardi sanirim yani o yuzden yeter ki Rabbim Ol desin hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah Rabbim hepimize❤🤲

sogan kuru yaptım ama gecen sene kızlar. kullandıktan sonra ultrason goruntume hayret ettıydım. pek pko gb deılsın dedıydı doktor. bıldgın akıntım artmıstı o yuvarlak yuvarlak kıst gorunumu azalmıstı. 1 yılda gene arttı. sımdı tekrar ben de baslıyım.. hacamat.bile. denedım. hayıt ı bıraz denedım kaynar suda demleyıp ıcmeyı ama tadı cok kotuydu. bıraktım hepsi işe yarıyo bence kızlar :dondurma: hayıt bıldıgın cok olan hormonu azaltmaya azı cogaltmaya yarıyo. ınsallah bu sogan dan sonra ona baslarım:rapci:

Kizda birde insülin direnci vardi sanirim yani o yuzden yeter ki Rabbim Ol desin hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah Rabbim hepimize❤🤲
Amin canım. Okudukça canım daha çok sıkılıyor. Pkosun demedi bana ama araştırıyorum değerleri böyle olanlar pkoluymus. Acaba ben de mi öyleyim diyorum

Canim bence sen hayit tohumu ve testeredisli aslan pençesini kullan hayit degerin düşükse olmasi gerekn değere getiriyor yani esitlemeyi sağlıyor testere dislide ayni gorevi yapiyor ve ekstre prolaktin süt hormonun yüksekse onuda dengeliyor testere disli aslan pencesi tabi prolaktin sut hormonu 2 sebeble olabiliyor biri beyinle digerini hatırlamiyorum ama sen dedigim bunlari bir uygula istersen
Nasıl uyguluyoruz bunları canım bilgi verir misiniz

Amin canım. Okudukça canım daha çok sıkılıyor. Pkosun demedi bana ama araştırıyorum değerleri böyle olanlar pkoluymus. Acaba ben de mi öyleyim diyorum
Pko Allah'ın izniyle korkulacak birsey değil cok hamile kalan var. Ayrica benim söylediklerimi yapmak istersen yap

Kızlar merhaba bende gecen ay sadece 5 gun yapmıstm yaptıktan sonra adet oldum gunum den ıkı gun once 3 gun cok dolu dolu yasardım sonra azalırdı ama ilk gun cok geldı ıkıncı gun az 3 gun tekrar yıgun ama siyahtı öylece adet bitti bu ay da yumurtlama gunlerini takvimden takip ederek gun asırı birliktelik oldu adete ıkı gun var ve testlerim silşkte olsa ıkıncı cizgı gösterıyor cok ıyı birsey sogan kürü tam hamileyim diyemiyorum kalbini duyana kadar da demeyeceğim ınsallah Rabbım sizlere de saglıklısından nasıp eder hepinize, hepimize 🙏❤️

Hayirli geceler kizlar ben ağustos ayinda yapmistim düzenli şekilde ama 2 ay ağustos 'ta ce eylulde gep leke seklinde hastami oldum artik bilmiyorum yani belki tam sökülmedi. Bende tersi olmustu hatta ilk ay ağustos ta adet zamanlarina geldi leke bende yerlesme sandim vs 10. Gun sonra kan vermistim 2.00 cikmisti ama sonra gebe testi yaptim arada eger varsa birsey diye ama tabi negatif cikti testler sonra eylulde tekrar tam 29, 30 u gibi leke seklinde oldu böle 4,5 gun devam etti sadece lavaboya cikinca geliyirdu ve eylulun ortasinda lekelenmeden tam 14 gun sonra regli oldum ve rahatladim. Bilmiyorum sogan suyundan sonra ben bunlari yasadim neden bole oldu onuda anlamis degilim ve eger olurda yasarsaniz sasirmayin bende arastirdim bole olanlarda olmus neden bilmiyorum hala tabi her vücutta ayni etki olacağından değil ama yinede bilgi olsun diye yazdim. Uzun oldu hakkinizi helal edin. InsaAllah size sifa olur🤲😍bende 8 aydir mucizemi bekliyorum, banada dua eder misiniz? Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah 🤲
Bende de içme süresince lekelenme ve kanamam oldu hafif. Sanırım kistleri attım böylece. Sendeki belirtiler olucak mı bakalım takip edicem teşekkür ederim bilgilendirmen için😘 dua ederim tabi sende bizleri unutma inşallah❤

Back