- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 24 Kasım belirti kaşık karın ağrısı başka belirtiler var mıMeraba kızlar aralık ayına gebelik planlayanlar gelin beraber yasayalım süreci bat tarihleri belirtiler ve eklemek istedikleriniz varsa birbirimize destek olalım
Senin belirtiler nelerMeraba kızlar aralık ayına gebelik planlayanlar gelin beraber yasayalım süreci bat tarihleri belirtiler ve eklemek istedikleriniz varsa birbirimize destek olalım
Benim 28 kasım henüz belirtilerim yok canım zaten yumurtlama olmadi henüzSenin belirtiler neler
Yumurtlama ağrısı var ki şuan sendeBenim 28 kasım henüz belirtilerim yok canım zaten yumurtlama olmadi henüz
Hayir canim 5 6 gunum varYumurtlama ağrısı var ki şuan sende
Dongun kaç gunBat 24 Kasım belirti kaşık karın ağrısı başka belirtiler var mı
Merhabaaa bat 13 Kasım belirtiler var ver test yaptım çok silik çıktı hayırlısı olsun insallahh hepimizin hakkında
Inşaallah gönlündeki olur canim belirtilerin nedir yaptigin herhangi kur yada doktor desteği varmiydi testin resmini yukleyebilirmisinMerhabaaa bat 13 Kasım belirtiler var ver test yaptım çok silik çıktı hayırlısı olsun insallahh hepimizin hakkında
30 günde birDongun kaç gun
Belirti neler kuzumMerhabaaa bat 13 Kasım belirtiler var ver test yaptım çok silik çıktı hayırlısı olsun insallahh hepimizin hakkında
İnt sayfasından yükle Google kadınlar kulübü yaz ordan yükleAmin insallahh cümlemizin Yumurtlama günü takip ettim sadece o bol bol dua zaten ilk gebelik degil test resmini nasıl yükleyebilirim beceremedim
Kasık ve bel ağrısı inanılmaz derecede kasıklarım batıyı resmen ve göğüs hassasiyetiBelirti neler kuzum
Inş.gönlündeki olur tez zamanda benimde 3 dusugum oldu anlayabiliyorum seniBenim bat ne zmn bilemiyorum çünkü 2 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ve henüz adetim düzene girmedi ama aralık ayında bende hamile kalmak isteyenlerdenim Rabbim fazla bekletmeden tekrardan yine yaşatır İnşAllah o duyguları
Inşallah...Evet benim daha öncekilerde olmuştu yumurtlamadan sonraBenim bat 16 kasim hafif akintilarim var ilk gebeligim olacak insallah sizde de ilk zamanlarda akintilariniz oldu mu ?