ARALIK AYI DİYET GRUBU! (katılmak isteyenler gelsin en az 5-7kilo)

mandalinaliboyoz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
107
23
34
Merhaba kızlar :)

Aralık ayında güzel bir grup olalım istiyorum. Diyetisyen listeleri ve çok iyi detox listeleri var elimde. Bunları beraber uygulayıp, aynı yolda devam edebileceğim arkadaşlar arıyorum. Tabii ki sizlerin de tavsiye ve önerileri de harika olur.

1 Aralık pazar günü en güzel kahvaltımızı edip 2 Aralık pazartesi günü mis gibi bir güne uyanarak listemize uyalım diyorum.

Gruba katılmak isteyenler konuyu takipte kalsınlar ve isimlerini yazsınlar :)

Şimdiden hayırlı olsun, hedefim yeniyıla girerken 5 kilo vermiş olmak :))

Hoşgeldiniz kızlar :) N Nef63 P portakalkadn Denp Denp dolar milyoneri dolar milyoneri

İsterseniz ilk haftanın listesini atayım size hazırlıklı olalım, alışveriş listesini de ayrıca altına yazarım daha iyi olur derseniz. Zaten ulaşabileceğimiz ve bütçe yormayacak şeyler.

İlk 3 gün detoxla başlayıp sonra listeye geçelim diyorum size uyar mı ?

Hoşgeldiniz kızlar :) N Nef63 P portakalkadn Denp Denp dolar milyoneri dolar milyoneri

İsterseniz ilk haftanın listesini atayım size hazırlıklı olalım, alışveriş listesini de ayrıca altına yazarım daha iyi olur derseniz. Zaten ulaşabileceğimiz ve bütçe yormayacak şeyler.

İlk 3 gün detoxla başlayıp sonra listeye geçelim diyorum size uyar mı ?
Merhaba listeyi görebilirsem ona göre birsey diyeyim bazı besinleri tüketemiyorum çünkü

Şimdilik 6 kişiyiz, bu pazar günü listeyi kapatacağım. Yeni ekleme yapmayacağım kızlar kafa karışıklığı olmasın :) Sizde bilgilerinizi gönderebilirseniz buraya ekleyeceğim. Bu listeden takip ederiz birbirimizi. Birde bu listedeki herkes şu soruma cevap verebilir mi ?

1-Öncelikle detoxla mı başlayalım?
2-Listeyle mi başlayalım?

Çoğunluğun cevabına göre listeleri atıcam.

ÜYE:BAŞLANGIÇ KİLO:1.HAFTA KİLO:2. HAFTA3. HAFTA4. HAFTAHEDEF KİLO:
mandalinaliboyoz mandalinaliboyoz
N Nef63
dolar milyoneri dolar milyoneri
Denp Denp
P portakalkadn
orkide1453 orkide1453

Son düzenleme:
ben de listelere uyamayabilirim aralıklı oruç yapıyorum 3. günüm liste paylaşırım spor paylaşırım

8 yıl önce çok iyi kilo vermiştim alver oluyordu en son pandemide spor ve aralıklı oruçla çok iyi zayıflamıştım ama malesef iki yıldır kılo alımım oldu ve hiç veremedim gecen ay 1 ay diyetisyenle de veremedim. eskiden olduğu gibi kılo verme enerjim yok ama bu kıloyu veremezsem üstüne daha çok alıcam ve yapışıp kalıcakmış gibi hissediyorum. o yüzden yaza kadar yavas da olsa vermek istiyorum 70in altnı bi görsem daha da hızlancakmış gibi

ben de listelere uyamayabilirim aralıklı oruç yapıyorum 3. günüm liste paylaşırım spor paylaşırım
Zaten listeler aralıklı oruç içinde uygun olarak paylaşılacak. İsteyen aralıklı oruca isteyen normal düzene göre yapabilir. Ama sürekli aralıklı oruç yapmak metobolizma hızınızı yavaşlatır bilginiz olsun. Mutlaka şaşırtmak lazım.

8 yıl önce çok iyi kilo vermiştim alver oluyordu en son pandemide spor ve aralıklı oruçla çok iyi zayıflamıştım ama malesef iki yıldır kılo alımım oldu ve hiç veremedim gecen ay 1 ay diyetisyenle de veremedim. eskiden olduğu gibi kılo verme enerjim yok ama bu kıloyu veremezsem üstüne daha çok alıcam ve yapışıp kalıcakmış gibi hissediyorum. o yüzden yaza kadar yavas da olsa vermek istiyorum 70in altnı bi görsem daha da hızlancakmış gibi
Olur olur, siz yeter ki çok isteyin ve devam edin. Bilgilerinizi yazmayı unutmayın pazar günü hepsini ekleyip başlatalım diyetimizi.

Sizinle tüketemediğiniz besinlerin yerine uygun olanları bulabiliriz bence :)
Listeyi görelim kaç ogunlu liste mesela
Atinki ona göre katılıp katılamayacağımizi soyleyelim detoks derken hangisi mesela bunları ayrıntılı yazarsanız ona göre cevap vereyim

Zaten listeler aralıklı oruç içinde uygun olarak paylaşılacak. İsteyen aralıklı oruca isteyen normal düzene göre yapabilir. Ama sürekli aralıklı oruç yapmak metobolizma hızınızı yavaşlatır bilginiz olsun. Mutlaka şaşırtmak lazım.
iştahımı kapatıp yeme ataklarım geçince ara ara detoks yapıcam migrenim var baş ağrısı atagı geçirmemem lazım

X