- Konu Sahibi Sosyallanne
-
İnşallah vardır canım dualarım seninle. Sizde bana dua edin, şifa dileyin çok ağır grip oldum iki gündürİnşallah canım pek umudum yok ama inşallah vardır diyeyim iki güne netleşir varsa yoksa da yoktur
Bu sefer artı med erken gebelik testi yaptım onda da silgec dollenme olabilir oyuzden silik cikiyo galiba.
Kan ver mutlakaBende test negatif çıktı ama adet olmadım ağrılarım da geçti
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinİnşallah vardır canım dualarım seninle. Sizde bana dua edin, şifa dileyin çok ağır grip oldum iki gündür
ilaçta kullanamıyorum belki bişey vardır diye. Yarın netleşecek inşallah
E nabiza cogu hastanenin tahlilleri dusmuyo hastanenin kendi sitesinden tcnizle giris yapip tahlil sonucuna bakabilirsinBilmiyorum adetlerim arası kısadır normalde hesapladığımda bile şuan 3.5 hafatalık olmuş oluyor
Yada arayip cikip cikmadigini ogrenebilirsin. Hem cok yeni 2gunluk adet gecikmesi hemde buna ragmen cok silik warsada saglikli gebelikte olmaya biliyo bu durumlarda. İnsAllah wardir we guzel bi deger gorursun kanda.Bilmiyorum adetlerim arası kısadır normalde hesapladığımda bile şuan 3.5 hafatalık olmuş oluyor
Kaç günde bir adet oluyorsunBilmiyorum adetlerim arası kısadır normalde hesapladığımda bile şuan 3.5 hafatalık olmuş oluyor
Silik çizgi var inşallah vardırEki Görüntüle 3532405 ben dayanamadım gittim erken gebelik testi aldım kızlar ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı
Var canım çizgi başka marka test ile de deneEki Görüntüle 3532405 ben dayanamadım gittim erken gebelik testi aldım kızlar ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı
Kaçıncı günün pekiEki Görüntüle 3532405 ben dayanamadım gittim erken gebelik testi aldım kızlar ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı
Sendede cok silik erken testlerde kuruma cizgisi cikmiyo diyolar hemenmi olustu silik cizgi.Eki Görüntüle 3532405 ben dayanamadım gittim erken gebelik testi aldım kızlar ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı
Bnde onu soracaktim daha adetine warda silikse war denebilir gibi ama yoksada umitlendirmekte istemem tabiKaçıncı günün peki
Bugün kaset test yapmışmiydinEki Görüntüle 3532405 ben dayanamadım gittim erken gebelik testi aldım kızlar ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı
Evet hemen çıktıSendede cok silik erken testlerde kuruma cizgisi cikmiyo diyolar hemenmi olustu silik cizgi.
İns wardir kan werme sirasi sendeeeeeEvet hemen çıktı
Erkende zor cikmis kasette nasil ciksin niye yapsinBugün kaset test yapmışmiydin
Evet kaset yapmıştım ama negatiftiBugün kaset test yapmışmiydin
17.gün iğneden sonraBnde onu soracaktim daha adetine warda silikse war denebilir gibi ama yoksada umitlendirmekte istemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?