Aralık ayı aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazılanalım

Merhaba bende bugün ilk aşılamamı oldum hepimiz için hayırlı olur inşaallah

Kızlar beni adetin 2. Gunu gittim yani dün . Hem hormon tahlili icin kan verdim hemde ultrasonla folikül sayimi yapildi. Gonal f 450 iGneye basladim dün ilk defa yaptim. Yeni başlayanlar var mi destek olalim yoldas olalim
Adetin 2. Gününden itibaren gonalf 75 cc kullandım bugünde aşılama

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 aylık klomen kullandım yumurtalarım gelişti çatladı ancak maalesef olmadı eşimin ve benim testlerimz normal çok şükür. Sebepsiz infertilite yani .bu ay aşılamaya karar verdik 6 günü gonal f kullandım bugünde aşılama yapıldi hakkımızda hayırlısı olur inşaalah

Hayırlı olsun cnm 15 aralıkta gidicem banada iğne başlıycak ve aşılama yapılıcak inş.aralık ayı uğurlu gelir hepimize

Merhaba arkadaşlar

Bende gonal f kullaniyorum çatlama iğnesi yarın vuracağım ama adet olacakmışım gibi kasıklarım ve diz lerim ağrıyor yan etkisi olabilir mi benim gibi olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar

Bende gonal f kullaniyorum çatlama iğnesi yarın vuracağım ama adet olacakmışım gibi kasıklarım ve diz lerim ağrıyor yan etkisi olabilir mi benim gibi olan var mı ?
Merhaba canim. Kac ml kullandin ilaci ve kac gün kullandin dozu mu fazla geldi acaba? Ben 8 gündür gonal f kullaniyorum hicbisey hissetmiyorum.

Merhaba canim. Kac ml kullandin ilaci ve kac gün kullandin dozu mu fazla geldi acaba? Ben 8 gündür gonal f kullaniyorum hicbisey hissetmiyorum.
Gonal f 450 olanın ıgneye 150 çeKip vur dedi bunlar bende 7.gün başladı dünde vardı bugün çatlama iğnesini vurdum bakalım yarın aşılamam var dua edin bana

Allahım umarım isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder

Cefanin sonunda sefasida olur inşallah. Bende ağrı sanci yok. Dualarimiz seninle canim. Allah yardımcın olsun. Sonrasını da paylaş bizimle.

İğnemi hap mı olacağına kim nasıl neye göre karar veriyor ya. Hangi ietkiliyse ben de ondan itiycem de doktordan parayı önemli değil şu aşamada.
Igne ile daha etkili canim. Tüp bebekte kullanılan iğneler kullanılıyor .dozu daha düşük sadece. Bi ara seni hamile diye görmüştüm kimyasal mi oldu ?

Igne ile daha etkili canim. Tüp bebekte kullanılan iğneler kullanılıyor .dozu daha düşük sadece. Bi ara seni hamile diye görmüştüm kimyasal mi oldu ?
günaydın canım, yok kimyasal değil kalp atışları oluşmadı. Bebek ve kese göründü ama kalp atışı alamadık. Geçen sene Aralık ayında kürtaj olmuştum 17 Aralık. Senesi doluyor. İğne isterim olmadı doktordan ona kim karar veriyor doktor mu hasta istediği şekilde olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…