Espresso yok ortalrda bende merak ettim onu dün tahlil vericekti sanırım sonuç olumsuz yoksa bizden mutlu haberi esirgemezdi diye düşünüyorum yinede inşallah olumlu sonuç almıştır Allah yardımcısı olsun
Aaa ne güzel haber ver bize de. Yok yok kötü düşünme ama benden tedirginim. Bide bana 11 gün sonraya randevu verdi. Kesin dayanamam cumartesi dayanırım kapılarına
Aaa ne güzel haber ver bize de. Yok yok kötü düşünme ama benden tedirginim. Bide bana 11 gün sonraya randevu verdi. Kesin dayanamam cumartesi dayanırım kapılarına
Ay kıyamam o malesef çoğumuzda var insan çok emek veriyor ya korkuyor ben korkudan kaç kere kan verdim düşün. İnşallah yarın güzelce keseni görür rahatlarsın canım
Ay kıyamam o malesef çoğumuzda var insan çok emek veriyor ya korkuyor ben korkudan kaç kere kan verdim düşün. İnşallah yarın güzelce keseni görür rahatlarsın canım
Canım geçmiş olsun vardır bir hayır zamanı var demekki vazgeçme tekrar denersin ama biraz kandine zaman ver bedenin dinlensin biraz yaşınız küçük olucak inanıyorum rabbim kapı acicaktir sana