Normal normal inşallah geçer rahat bir hamilelik yaşarsınAman yok vallahi benım belirti namına biseyım hiç yoktu 2-3 gündür artık kasıklar bebiş için yer hazırlıyor galiba ara ara ağrıyor oda normal
İnşallah canım şu keseyi görseydik . Benden sonra transfer olanlar bile gitti gördüNormal normal inşallah geçer rahat bir hamilelik yaşarsın
Aaa doğru sen Kıbrıs’ta yaşıyordun …İnşallah umutluyum bide kasmıyorum kendimi eşim evde herseyi yapıyor zaman onunla çabuk geçiyoruyucam birazdan biz sizden bir saat gerideyiz
Göreceksin bak hemde kalp atışıyla beraber göreceksin genelde uzak tarihe randevu o yüzden verilirİnşallah canım şu keseyi görseydik . Benden sonra transfer olanlar bile gitti gördü
Amiiin inşallah o her zaman öyle eve geldimi ben bişey yapmam herseyini yapar çok şükür rabbime hep diyorum evlat en çok istediğim şey ama eşim iyi olsun başka bişey istemem Allah ondan razı olsunAaa doğru sen Kıbrıs’ta yaşıyordun …
Maşallah ne güzel eşin varmış en çok ihtiyacın olan zamanda ilgi iki katı mutlu ediyor insanı :) Rabbım sayılarını artırsın böyle merhametli eşlerin tüm hanımlar için amin
Yarın gidicez bakalım :) inşallah güzel haberler alırızGöreceksin bak hemde kalp atışıyla beraber göreceksin genelde uzak tarihe randevu o yüzden verilir
Amiiin inşallah o her zaman öyle eve geldimi ben bişey yapmam herseyini yapar çok şükür rabbime hep diyorum evlat en çok istediğim şey ama eşim iyi olsun başka bişey istemem Allah ondan razı olsun
Ahahah oh mis gibi. Kim ne derse desin nasıl rahat ediyorsak transfer sonrası o şekilde davranmalıyız. Benim eşimde kızıyor olmazsa kendini hareket ettim diye suçlama seni tanıyorum üzülme diyor haklı daAmin Hak razı olsun .Rabbım kötü gün yaşatmasın .
Valla bazıları için fazla gelebilir ama ayın 2 sinden beri bende hâlen yatıştayım az az evın ıcınde dolanıyorum onun dışında eşim dolaptan bardak almama bile müsade etmiyor sen elini kolunu heryere uzatma die yemek yaptırmıyor tencere kaldırma çok ayakta durma diehep yardımcıydı normal zamandada zaten kıyamazdı ama bu sefer her işi üstlendi premses gibi hissediyorum
Ayyyy hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzYarın gidicez bakalım :) inşallah güzel haberler alırız
Hiç kıpırdamaAhahah oh mis gibi. Kim ne derse desin nasıl rahat ediyorsak transfer sonrası o şekilde davranmalıyız. Benim eşimde kızıyor olmazsa kendini hareket ettim diye suçlama seni tanıyorum üzülme diyor haklı da
Öyle yapıyorum valla misHiç kıpırdamabiraz sağa dön biraz sola dön bol bol film izle :)
Sana prenses annesi kraliçe diyelim biz :)Merhaba nasılsın canımssss
Günaydın canımcım çok şükür iyiyim . Bebiş iyi mi bugün bende sabırsızlıkla öğrenmeyi beklicemSana prenses annesi kraliçe diyelim biz :)
İyiyim canım hala opu sürecindeyim uzun süreçli olduğu için iğnelere devam
Umarım sen ve bebişin de iyisindir,
Çok öpüyorum seni.
Merhaba inşallah bugün ki sonucun çok güzel çıkar .merhabalar,
sürekli bu sayfadan yazdıklarınızı takip edip okurdum fakat bugün bende aranıza katılmak istedim .
18 aralıkta 5. gün embriyo transfer işlemim gerçekleşti ve 28 aralık test günümdü ben dayanamayıp 26 aralıkta kan testi yaptım ve pozitifi gördüm beta hcg 10,64 çıktı 28 aralıkta tekrar kan verdim beta hcg 7,87 çıktı ve değerler düşmüş görünüyor doktorum bugün tekrar kan tahlili vermemi istedi aranızda bu şekilde bir sorun yaşayan oldu mu dış gebelik olmuş olabilir mi lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız ?
inşallah çok teşekkür ederimMerhaba inşallah bugün ki sonucun çok güzel çıkar .
Güzel dileklerin için teşekkürler canım,Günaydın canımcım çok şükür iyiyim . Bebiş iyi mi bugün bende sabırsızlıkla öğrenmeyi beklicemrandevu biraz ileri saatte yazarım sana . Hersey daha güzel olacak kalbınle iinan hadi inşallah bi kızım olur ya dediğin gibi premses
aradılar 8 döllenmişti ama bugün 4ü iyi devam ediyor dediler modum düştü biraz ama rabbim büyük inşallah hayırlısıyla olacakAynı 138 olgun vardı dediler 7 si dollenmjs sizi aradilarmj
Kime dediniz :)Ne zmn transfer oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?