Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer uniq12 12 ay 15 Kasım ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh @ftmbg 11 Aralık A anoniiim karamel Latte @esrasill 30 Kasım transfer
Bende 17 aylık evliyim amh düşüklüğü sebebiyle kaç doktora gittiysem çoğu tüp bebek dedi yaşım 28 eşim 33 tüp bebeğe başlıcaz nasip olursa izmir denizli arası iki şehirde yaptıran var mı nasıl bi süreç bekliyor bize tüp bebek merkeziyle görüştüm 65 toplama transfer ne kadar tutuyorMerhabalar ben de iki senedir mücadele edenlerdenim. Kendi kendime denemelerim ovulasyon takiplerim oldu ama her ay aynı sonuç kocaman negatifler... Bir ay başarısız çatlatma iğnesi, iki tüp bebek başarısız denemem var. Üçüncü denemeyi Eylül'de yapacaktık fakat benim bir anda yükselen crp ve d dimer sorunum yüzünden ertelemek durumunda kaldık. Başka aksilik çıkmazsa kasım adetiyle ben de transfer olacağım donmuş üçüncü gün embriyosu olacak ama dr beşinci güne götürmeyi teklif etti inşallah giderler. Genetik inceleme de istedi fakat onu yaptıracak durumumuz yok malesef. Bizdeki sorun bildiğimiz kadarıyla amh düşüklüğü. 0.6 benim. Yaş 31. İki taraflı çikolata kistlerim var 3 er cm civarındalar. Bu süreçte adet düzenim inanılmaz bozuldu bu yüzden tam olarak kaçında başlayacağımızı bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah bu kez son denememiz olur ve sağlıklı hayırlı bebişlerimiz bize tutunur.
Solda benim ağrım. Bazen baya vuruyor ve çok sık tuvalete gidiyorum idrar yaparken sol kasığımda batma oluyor ve hep bir doluluk hissi. Sende durumlar nedir? Günleri şimdiden takmak istemiyorum çünkü daha 1. Gün bile bitmedi
Evet canım opu odasında ameliyathanedebmi oluyor yoksa tüp Bebek ünitesinde miSen uyuduğunu uyandığını anlamıyorsun bile. Benim 15 dk filan sürmüş odaya girip çıkmam. Opu odasında mı tanıdıklar olacak? Değilse şayet sen odaya geçince ayılmış oluyorsun. Yani haliyle kimse seni öyle göremez
Ameliyathane değil canım. Muayene koltuğu varya öyle bir koltukta yapılıyor zaten. Yine bir odada oluyor. Benim opuda transferde aynı yerde yapıldıEvet canım opu odasında ameliyathanedebmi oluyor yoksa tüp Bebek ünitesinde mi
12 Kasımda olmuştu transferim. Kalp atışını henüz duymadık ama duyacağız inşallah, inanıyorum, iyiyim şimdilikAA iyi öyleyse bazıları yasak diyor ya canım o yüzden dedim. Sen nasılsın ne durumdasin
Ben de tuvalete çok sık gidiyorum kuzum benim belim ve kasıklarım sızı sızı ağrıyor sonra geçiyor sonra tekrar ağrıyor. Ay valla bugün geçmedi gerçektenSolda benim ağrım. Bazen baya vuruyor ve çok sık tuvalete gidiyorum idrar yaparken sol kasığımda batma oluyor ve hep bir doluluk hissi. Sende durumlar nedir? Günleri şimdiden takmak istemiyorum çünkü daha 1. Gün bile bitmedi
Böyle sayıp sonra kese için sayıyoruz hadi bakalımBen de tuvalete çok sık gidiyorum kuzum benim belim ve kasıklarım sızı sızı ağrıyor sonra geçiyor sonra tekrar ağrıyor. Ay valla bugün geçmedi gerçekten
Evet işte aynı benimde öyle. Bi geliyo bi gidiyoBen de tuvalete çok sık gidiyorum kuzum benim belim ve kasıklarım sızı sızı ağrıyor sonra geçiyor sonra tekrar ağrıyor. Ay valla bugün geçmedi gerçekten
Bir an önce o evreye geçsek keşkeBöyle sayıp sonra kese için sayıyoruz hadi bakalım
Ay inşallah canım benimBöyle sayıp sonra kese için sayıyoruz hadi bakalım
Canım 17.günümdü, 3.gün embriyosu. Tsh a baktırmak için gitmiştim düştü mü diye, ilaç kullanıyorum onun dozunu ayarlayacaktı doktor. Dahiliye doktoru tüm kan değerlerine bakalım dedi. Şok oldum sonuçlara.Yaa çok üzüldüm canım nasıl anladın durduk yere kan mı verdin ? doktorun mu istedi? bugün kaçıncı günündü?
Öyle tabi de aileme dün müjde vermiştim bugün tersini söylemeye dilim bile varmadı çok pişmanım söylediğim için.Çok fazla muayene oluyor bende enfeksiyondan korkuyorum. Öncelik senin sağlığın canım
Ah canım benim yaa cok üzüldüm inanki aynı gün transfer olmuştukCanım 17.günümdü, 3.gün embriyosu. Tsh a baktırmak için gitmiştim düştü mü diye, ilaç kullanıyorum onun dozunu ayarlayacaktı doktor. Dahiliye doktoru tüm kan değerlerine bakalım dedi. Şok oldum sonuçlara.
İnşallah geçmiyo gibi geliyor ama geçiyomuş burdan o günlere bakıncaEvet işte aynı benimde öyle. Bi geliyo bi gidiyo
Bir an önce o evreye geçsek keşke
Çok teşekkür ederim. Burdan dönme düzelme ihtimali var mı dedim olmaz gibisinden konuştu doktor. İçin rahat etsin istiyorsan yarında bi kan ver ona göre ilaçlarını kesicem dedi. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli en kısa zamanda evlatlar nasip eylesin. Bu hayal kırıklığımı hiçbirinize yaşatmasın. İnşAllah sizlerden çok güzel haberler alırızBiraz bekleyin belki dış değildir umarım değildir ya canım gerçekten çok yıpratıcı bir sürec dua edicem sana inşallah düzelir
Büyük ihtimalle hormon ilaçlarından oldu. Doktor karaciğer enzimlerimi yükseltir ama beyaz kan hücresine etkisi olmaz gibi bir şeyler dedi, direkt hepatit gibi bir enfeksiyon geçiriyor olmalısın dedi ama bende hiç öyle bir enfeksiyon belirtisi yok.Ah canım benim yaa cok üzüldüm inanki aynı gün transfer olmuştuknasipten öte yol yok sen şimdi sağlıgına yönel şu değerlerin neden alt üst olmuş onları arastırın
Alla alla başka doktora filan da göster tek doktorlar kalma bidaha kan ver hatta belki bi farklılık olur.Büyük ihtimalle hormon ilaçlarından oldu. Doktor karaciğer enzimlerimi yükseltir ama beyaz kan hücresine etkisi olmaz gibi bir şeyler dedi, direkt hepatit gibi bir enfeksiyon geçiriyor olmalısın dedi ama bende hiç öyle bir enfeksiyon belirtisi yok.
Evet genelde bu adetle değil diğer adetle başlanır hazırlıga ama doktorunuz napar bilmiyorum.Kızlar bir embriyom 5. Güne ulaşmış ve dondurulmuş transfer edilebilir durumda dedi diğerleri için sayı vermedi ama gelişmeye devam ediyorlar 6. Gün durumlarına da bakalım yarın habeeleşelim dedi doktorum. bu defa kalite için hiçbir şey söylemedi. 1 haftaya kadar adet olman gerekiyor dedi demek ki ben adetten sonra transfer olacağım gibi görünüyor değil mi? adetten sonra kaçıncı günde transfer yapılabiliyor bilen var mı? bide rahim dinlendirme buna mı deniyordu
Değerin kaç cıkmıştı canım düşmüş mü yani son değerdenÇok teşekkür ederim. Burdan dönme düzelme ihtimali var mı dedim olmaz gibisinden konuştu doktor. İçin rahat etsin istiyorsan yarında bi kan ver ona göre ilaçlarını kesicem dedi. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli en kısa zamanda evlatlar nasip eylesin. Bu hayal kırıklığımı hiçbirinize yaşatmasın. İnşAllah sizlerden çok güzel haberler alırız
İnşAllah yarın sabah tekrar kan vercem. Pazartesi günüde kan değerlerim için gastroenterelog ile görüşmeye gideceğim.Alla alla başka doktora filan da göster tek doktorlar kalma bidaha kan ver hatta belki bi farklılık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?