- 2 Aralık 2017
- 39
- 14
- 39
15 gün cnm2 çıkmış sanırım.değil mi ?Kaçıncı gününüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 gün cnm2 çıkmış sanırım.değil mi ?Kaçıncı gününüz
normalde 2 ye negatif diyorlar ama belli De olmaz 2 gün sonra tekrar kan vermeniz gerekir adet olmazsanız15 gün cnm
Kızlar letu ilaç kullanıp adeti uzayan varmı ?
kanamam devam ediyorda benim
bugun 8. günüKaç gun olduki? Bende letu kullandim ama normal 6 gun olmuştu adetim
Anladim, bende olmadi öyle.bugun 8. günü
13 kasımda başladı hala devam ediyor
İki tane 5cm ve 3 cm kistim oluşmuş hayırlı uğurlu olsunSabah Yaptım kuzum çıkmadı bugün adet günümdü adette olmadım olunca doktora gideceğim bakalım
Tez zamanda kurtulursun kistlerinden inşallahİki tane 5cm ve 3 cm kistim oluşmuş hayırlı uğurlu olsun
İnşallah canımTez zamanda kurtulursun kistlerinden inşallah
Aaaa tüh ya büyük ihtimalle benimde öyle gibi keşke iğneden sonra bizi kontrole çağırsalardı yaa ben bugün adet oldum kuzum sen oldun muİki tane 5cm ve 3 cm kistim oluşmuş hayırlı uğurlu olsun
Canım bugün adet oldum ya gebelik testi yaptım şimdi ikinci çizgi çıktı Allah Allah kaç gündür negatif çıkıyorduAaaa tüh ya büyük ihtimalle benimde öyle gibi keşke iğneden sonra bizi kontrole çağırsalardı yaa ben bugün adet oldum kuzum sen oldun mu
Nasıl adet olup test çift çizgi miCanım bugün adet oldum ya gebelik testi yaptım şimdi ikinci çizgi çıktı Allah Allah kaç gündür negatif çıkıyordu
Evet biraz önce adetim başladı kırmızıya dönüyor yavaştan elimde son testim vardı hadi kalmasın yapayım dedim ben şok şuandaNasıl adet olup test çift çizgi mi
testmi bozuk ya onu dusunebildim bir tek az bir kan olsa yerleşme diyebilrdikEvet biraz önce adetim başladı kırmızıya dönüyor yavaştan elimde son testim vardı hadi kalmasın yapayım dedim ben şok şuanda
üstüne olmussun canım eger doğruysaCanım bugün adet oldum ya gebelik testi yaptım şimdi ikinci çizgi çıktı Allah Allah kaç gündür negatif çıkıyordu