Kocaeli de nerdesinnn nerde tedavi oluyorsun canımm
Korfez marmara ismail beyde başlayacağım.regl bekliyorum şu andaKocaeli de nerdesinnn nerde tedavi oluyorsun canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocaeli de nerdesinnn nerde tedavi oluyorsun canımm
Korfez marmara ismail beyde başlayacağım.regl bekliyorum şu andaKocaeli de nerdesinnn nerde tedavi oluyorsun canımm
Hayırlı olsun canımm şimdidennKorfez marmara ismail beyde başlayacağım.regl bekliyorum şu anda
1Aralık için gün verildi İnşAllah gün sayıyoruzMerhaba kızlar..benim gibi aralık ayında transfer olacaklar varmıı acabaaa?? Burdan konuşalımmm destek olalalımm birbirimizeee
Merhaba canımmm hadi hayırlı olsunnnn Kasım aralık 2020 transfer olacaklar konusuna gelirmisin1Aralık için gün verildi İnşAllah gün sayıyoruz
Merhabaaabende 1 Aralıkda olucam transfer İnşAllah Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin İnşallahMerhaba kızlar..benim gibi aralık ayında transfer olacaklar varmıı acabaaa?? Burdan konuşalımmm destek olalalımm birbirimizeee
Merhabaa canım hadi hayırlı olsunn şimdidenn Kasım aralık 2020 grubu var orayaa gel canımmMerhabaaabende 1 Aralıkda olucam transfer İnşAllah Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin İnşallah
Merhaba 2 aralıkta transferim olacak inşallah.. Sizin Dr nuz kim?Merhaba kızlar..benim gibi aralık ayında transfer olacaklar varmıı acabaaa?? Burdan konuşalımmm destek olalalımm birbirimizeee
Aminn hayatımm al gel bebişleriiii Kasım aralık transfer olcaklar grubu var oraya gelsene canımmMerhabaaabende 1 Aralıkda olucam transfer İnşAllah Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin İnşallah
Hayırlısı olsun inşallahBen varım ayın 10 u transfer günüm dondurulmuş embriyo transferi olucak
Merhaba canımmm hayırlı olsun şimdidenn bülent tıraş canım dr um . Bu arada kasım aralık transfer olacaklar grubuna gel canımmmMerhaba 2 aralıkta transferim olacak inşallah.. Sizin Dr nuz kim?
Dondurulmus embriyoda hastalaninca dr a gidiliyo sonra bidahami igne baslanio? Kacinci gun transfer oluyoBende Salı kontrole gidicem İnşallah iğnelere başlıycam. 2021 hepimize umut olsun
Merhaba 4 aralık- benimde.hic belirtim yoks sizde nasilMerhabalar benimde 3 aralıkta transferim oldu. Zaman nasıl geçer bilemiyorum