- 18 Şubat 2019
- 3.902
- 4.848
- Konu Sahibi Aysaysbaby
- #1.001
arkadaşlar ben dün stromega q10 aldım tüp bebek doktorunun tavsiyesiymiş buralardan okuyup aldım araştırabilirsiniz içinde hem omega hem q 10 var 159,90 dı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika transfer sonrası heyecanlı günler sizi bekliyor bir nazar boncuğuda siz olursunuz inşallahBende cuma günü transfer olurum diye bekliyordum bugün doktora gittim rahim kalınlığı 9mm harika herşey dedi doktorum.estrofemin yanına birde fitil eklendi pazartesi covit testi olucam Çarşamba transfer olucak inşallah
Hadi hayırlısı olsun canım,inşallah seninde güzel haberlerini alırız.Bende haftaya regli olursam pozitif bekleme sırasına girerimBende cuma günü transfer olurum diye bekliyordum bugün doktora gittim rahim kalınlığı 9mm harika herşey dedi doktorum.estrofemin yanına birde fitil eklendi pazartesi covit testi olucam Çarşamba transfer olucak inşallah
doktorunuz kim..Memnunmusunuz.. yaş 45 bendede... bahçeci fulya da bir tedavim oldu 2019da negatif bir transfer. aşırı ilaç yumurta rezervimi çok geriye attı.. iyi kötü 1 yada 2 yumurta vardı oda gitti... son durum bu... hiç tedaviye girmedim bu güne kadar.. aret kamar semra karaman ve yağmur erbil... hangisini tercih edicem bilmiyorum
tesekkür ederim bilgi için.. Semra hocada yüksek doz taraftarı... yoksa oraya gitmeyi düşünüyordum ilk başta.... yüksek doz ilaç yumurta rezervimi etkiliyor olumsuz yönde....Merhaba
Memorial ile gidin görüşün. Laboratuvarı iyidir, pgt bünyelerinde yapılıyor. Doktorlar dosyanızı özenle takip eder ve randevularınızda bekletilmezsiniz.
Bahçeci için ben de yüksek doz konusuna katılıyorum ve tek sizi takip eden doktorun kararı ile hareket edıyorsunuz. fark olarak memorial da birden cok göz siZin dosyanıza mudahil oluyor ve son doz Semra Hanım tarafından belirleniyor.
Erbil yağmur bildiğim kadarı ile Bahceci den ayrıldı ve onu seçmek istersenız hangi laboratuvar ile çalıştığını öğrenmelisniz.
tesekkür ederim bilgi için.. Semra hocada yüksek doz taraftarı... yoksa oraya gitmeyi düşünüyordum ilk başta.... yüksek doz ilaç yumurta rezervimi etkiliyor olumsuz yönde....
Merhaba,M MadameMarieCurie merhaba bantı nasıl kullandınız? Birini açtığımızda ikiye bölük gibi birini ikiye mi ayırmak gerekiyor yoksa tek bütün mü?
Hayırlı olsun En zor kısmı beklemek sanırım:) kolay gelsinMerhabalar arkadaşlar çok şükür bugün transferim yapıldı herşey güzel geçti şimdi 12 gün bekleme zamanı
Hayırlı olsun Güzel haberleriniz olsun , karnınızı seve seve bebeğinizle konuşa konuşa bekleyinMerhabalar arkadaşlar çok şükür bugün transferim yapıldı herşey güzel geçti şimdi 12 gün bekleme zamanı
Hayırlı olsun Güzel haberleriniz olsun , karnınızı seve seve bebeğinizle konuşa konuşa bekleyin
ben de arı sütünü eğriçayırdan ampul olarak alıyorum ve her gün aç karna içiyorum 6 aydırAnladım teşekkür ederim. C Life kullandım bende geçen ay. Bu yumurtlamAmda bıraktım. Bakalım bu ay olmazsa gebelik önümüzdeki ay tekrar adetle başlamayı düşünüyorum ve yanı sıra da arı sütü. Birlikte kullanılmasının bir sakıncası yoktur diye umut ediyorum
Tatlım hayırlı olsun.İnşallah pozitif ve güzel haberler alırız.Güzel düşün güzel gelişsin herşey dualardasınMerhabalar arkadaşlar çok şükür bugün transferim yapıldı herşey güzel geçti şimdi 12 gün bekleme zamanı