- 9 Nisan 2010
- 369
- 636
- Konu Sahibi Aysaysbaby
Evet bu en iyisi Bülent Tıraş hep bunu verdi...ama ben şu ara nutraxin in kini kullanıyorum çok daha hesaplı...Akakçe de uygun.Ben solgar kullaniyorum. Bu omepa q10 daha mi iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu en iyisi Bülent Tıraş hep bunu verdi...ama ben şu ara nutraxin in kini kullanıyorum çok daha hesaplı...Akakçe de uygun.Ben solgar kullaniyorum. Bu omepa q10 daha mi iyi
Çok geçmiş olsun, güzel haberler alın inşallah benim de kızım doğumda oksijensiz kaldı kardeşi olsun istiyorum henüz harekete geçemedik. Ne güzel başlamışsınız tedaviye.Merhaba ben 40 yaşındayım 12 yaşında joubert sendromlu bir kızım var bu yüzden pgt yaptiriyoruz.pazartesi günü yumurta toplamam oldu 6 yumurtadan 5 tane dollendi bugün 5. Günümüzde embriyolog aradı ve 5 tanesinin de hala devam ettiğini ancak blastokist aşamasına henüz gecemediklerini hala morula evresinde olduklarını söyledi. Bu yüzden 6. Günü bekleyeceklerini belirtti.oysa ki bu sabaha kadar herşey normal gidiyordu.moralim.cok bozuldu .ya hiçbiri blastokist olmazsa diye içim içimi yiyor.benzer durum yaşayan ya da duyan varmı aranizda
Darısı size insallahÇok geçmiş olsun, güzel haberler alın inşallah benim de kızım doğumda oksijensiz kaldı kardeşi olsun istiyorum henüz harekete geçemedik. Ne güzel başlamışsınız tedaviye.
Tebrik ederimMerhaba, bugünki testim de pozitif çıktı, şimdi 15 gün sonra ultrason olacak, çok heyecanlıyım
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun.Kizlar kafam çok karışık.
Beni önceden biliyorsunuz problemli bir kurtaj operasyom olmustu. Kurtaj Operasyonu sonrası bir tüpüm kapanmıştı.
Biz yumurta toplama aşamalarını yaptik. Rahim filmi cektirdim . Tup yine kapalı. Doktorum bir embriyo koyalım tutmazsa tupu alalim dedi. Ilerde bu kapali tup dusuge neden olur mu?
Tupte sivi birikimi gibi bir durum yok. Ucunda yapisiklik var. Sizce yine de laparoskopi olmali miyim?
Harika bir haber tebriklerMerhaba, bugünki testim de pozitif çıktı, şimdi 15 gün sonra ultrason olacak, çok heyecanlıyım
Canım tüpün kapalı olması düşüğe sebep olmaz.İlk tüp bebek bu sebepten dolayı yapılmıştı.Çünkü sperm ve yumurta tüplerde birleşip embriyo oluşuyor,sonrasında embriyo 3-5 günlükken rahime yerleşmeye başlıyor.Banu çiftçinin tüp bebek videolarını tavsiye ederim arkadaşlar çok detaylı ve güzel anlatıyor.Kizlar kafam çok karışık.
Beni önceden biliyorsunuz problemli bir kurtaj operasyom olmustu. Kurtaj Operasyonu sonrası bir tüpüm kapanmıştı.
Biz yumurta toplama aşamalarını yaptik. Rahim filmi cektirdim . Tup yine kapalı. Doktorum bir embriyo koyalım tutmazsa tupu alalim dedi. Ilerde bu kapali tup dusuge neden olur mu?
Tupte sivi birikimi gibi bir durum yok. Ucunda yapisiklik var. Sizce yine de laparoskopi olmali miyim?
hadi bakalım pozitif sonuç almak sıradaki arkadaşımıza gelsinMerhaba, bugünki testim de pozitif çıktı, şimdi 15 gün sonra ultrason olacak, çok heyecanlıyım
hadi bakalım pozitif sonuç almak sıradaki arkadaşımıza gelsin
Aminnn, güzel güzel haberler gelsin hepimizehadi bakalım pozitif sonuç almak sıradaki arkadaşımıza gelsin
Evet şimdi sırada kim var ?hadi bakalım pozitif sonuç almak sıradaki arkadaşımıza gelsin
Harika ne zaman transfer?ben ben ben
Tedavi yok ki transfer olsun benimki evrene olumlu mesajHarika ne zaman transfer?
Hadi bakalım o zaman yakın zamanda kutşayalımTedavi yok ki transfer olsun benimki evrene olumlu mesaj
inşallah olumlu sonuçlansın, her şey çok güzel gitsinBende cuma günü transfer olurum diye bekliyordum bugün doktora gittim rahim kalınlığı 9mm harika herşey dedi doktorum.estrofemin yanına birde fitil eklendi pazartesi covit testi olucam Çarşamba transfer olucak inşallah
Amin inşallah hepimizininşallah olumlu sonuçlansın, her şey çok güzel gitsin