Merhaba...evet birinde 2 kez diğerinde 3 kez denedim ancak bana yaramadilar
ama şöyle de bir durum var 40+ için konusuyorum Erbil Yağmurda bir arkadaş ile tanıştım o zamanlar 41 yaşında gebe kalıp sağlıkla doğum yaptı yine hepimizin bildiği kendisinde mutlu sonu gören Bebegimhadi arkadaşımız da var ancak farklı birşey yapiyor mu bizler için derseniz hayır kesinlikle aynı protokol ayrıca çok aceleci öyle detaylı inceleyip özenle yaklaştığını düşünmüyorum ...Semra Kahraman da benim tanıdigim ileri yaş sağlıkla doğum yapan yok...eğer varsa zaten buradaki arkadaşlar paylaşır...Semra hanim kanıtlanmamış her türlü uygulamaya karşı hatta arisutu takviye hiç birini etkili bulmuyor ve yaş faktörünü çok önemsiyor açıkçası kendisini her gördüğümde " ileri yaş faktörü tek başarısızlık nedeni' demistir.E merkezimizde hiç boşa kürek çekmeyin de demiyor maddi gücünüz varsa denemeye devam edebilirsiniz diyor
bı taraftan da başta Bülent Tras'in uyguladığı prp olmak üzere tüm alternatif yöntemlere para tuzağı diyor...ancak kendisi de özellikle biz 40+ için özenli farklı bir yaklaşımda bulunmuyor....valla hiç yardımcı olamadım biliyorum ancak çok da seçeneğimiz yok yani mahkumuz bı yerde bu seçeneklere
ben de son denemem için arayıştayim çaresizce ....