Aralık 2020 / 40+ yaş üstü tüp bebek deneyimleri

peki bu klomenli tüp bebek fiyatları nasıl oluyor tüp bebek ücreti ödeniyor ilaç ücreti olmadığı için uygun oluyor galiba sonrasında transfer ücreti ödüyorsun sanırım.. o kadar yumurta olmazsa da yeniden tüp bebek ücreti öderiz heralde dr kişiye özel uyguluyor onu
Fiyat aynı ama iğnelere 3-4 bin lira vermediğin için daha az maliyetli oluyor. Transfer ücreti vs peşin paket tutarı alınıyor, bildiğim kadarıyla transfer olmazsa iade ediliyor o kısmı.

Sanırım bir opu daha yapacağız, tutmazsa öyle yaparız demişti aret bey. Önümüzdeki ay opu yaparsa 1-2 ay transfere ara vermiş olurum, ne derse onu yaparım aslında :)

Üzüldüm ama tutunmama bir çok ihtimale göre kötünün iyisi, bunda da bir hayır vardır diyelim, inşallah sağlıkla doğuma ulaşacak hamilelik diliyorum 🙏 Bu arada kan verdin mi?

Buraya da yazayım dedim malum 40+ olarak azınlık bir grubuz 🙂 negatif gören arkadaslarima bol sabır....sonuç bekleyen arkadaşlarıma bol şans diliyorum 🙏 son bir kez daha deneme isteğiyle merkez doktor arayışındayim...şu zamana kadar denediklerim; Bursa'da saçma 2 merkez, Erbil Yağmur,Semra Kahraman ve Fulya Bahçeci Guvenc Karlikaya ...acaba şu sıra kim nerede tedavi görmekte? Tavsiye edebileceğiniz bizim yasimiza gerçekten hitap eden kabul göreceğimiz lab'i profesyonel bir yer ?
Şimdiden teşekkürler 👍

Üzüldüm ama tutunmama bir çok ihtimale göre kötünün iyisi, bunda da bir hayır vardır diyelim, inşallah sağlıkla doğuma ulaşacak hamilelik diliyorum 🙏 Bu arada kan verdin mi?
Kesinlikle haklısın olumsuz da olsa net sonuç en azından. Umarım dileklerimiz kabul olur 🙏 kan verdim ama sonuç değişmedi, negatif. Hayırlısı 😊

Merhaba arkadaşlar
Rahim duvarını kalınlaştırmak için kullandığınız bir ilaç veya bitkisel kür var mı acaba

Buraya da yazayım dedim malum 40+ olarak azınlık bir grubuz 🙂 negatif gören arkadaslarima bol sabır....sonuç bekleyen arkadaşlarıma bol şans diliyorum 🙏 son bir kez daha deneme isteğiyle merkez doktor arayışındayim...şu zamana kadar denediklerim; Bursa'da saçma 2 merkez, Erbil Yağmur,Semra Kahraman ve Fulya Bahçeci Guvenc Karlikaya ...acaba şu sıra kim nerede tedavi görmekte? Tavsiye edebileceğiniz bizim yasimiza gerçekten hitap eden kabul göreceğimiz lab'i profesyonel bir yer ?
Şimdiden teşekkürler 👍

Tekrar deneme kararına sevindim. Hayırlısıyla mutlu son olsun inşallah! 🙏
Biliyorsun benim de bilinen merkezlerde denemelerim var ama hiçbirini gönül rahatlığı ile öneremiyorum, belki başarıya ulaşamadığımdandır bilmiyorum.
Ben de Memorial’daki son denememdeyim. Olmazsa mozaiki deneyeceğim o da olmazsa artık nereye giderim bilmiyorum 🤷‍♀️

Şimdiden teşekkürler 👍
Merhaba,
Ben tup bebek denememi Samsun'da yaptım. Ama pandemi olmasaydı İstanbul'da yaptircaktim. İlk tercihim Tekzen Çamlıbel, ikincisi Aret Kamar ve üçüncü tercihim de Eray Çalışkan ( embriyolog Ender Hanım için bu doktoru tercih edecektim).
Ama tabiki İstanbul'da deneyip gören arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler. Bence Tüp bebek tedavisi, evlilik gibi şans:) Bol şans diliyorum 🍀🤞

X