- Konu Sahibi Aysaysbaby
Merhaba 2.kalite ne demekMerhaba 44 yaşındayım. Ayın 24.de 4. Gün iki embriyo transfer oldum. 2 Ocak’ta kan tahliline çağrıldım. Embriyolar 2. Kalite dediler. İlk tüp bebek deneyimimiz çoook heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 2.kalite ne demekMerhaba 44 yaşındayım. Ayın 24.de 4. Gün iki embriyo transfer oldum. 2 Ocak’ta kan tahliline çağrıldım. Embriyolar 2. Kalite dediler. İlk tüp bebek deneyimimiz çoook heyecanlıyım
Fiyat aynı ama iğnelere 3-4 bin lira vermediğin için daha az maliyetli oluyor. Transfer ücreti vs peşin paket tutarı alınıyor, bildiğim kadarıyla transfer olmazsa iade ediliyor o kısmı.peki bu klomenli tüp bebek fiyatları nasıl oluyor tüp bebek ücreti ödeniyor ilaç ücreti olmadığı için uygun oluyor galiba sonrasında transfer ücreti ödüyorsun sanırım.. o kadar yumurta olmazsa da yeniden tüp bebek ücreti öderiz heralde dr kişiye özel uyguluyor onu
yani transfer olduğun için her opuda 10 bine yakın ödeme yapıyorsun anladımFiyat aynı ama iğnelere 3-4 bin lira vermediğin için daha az maliyetli oluyor. Transfer ücreti vs peşin paket tutarı alınıyor, bildiğim kadarıyla transfer olmazsa iade ediliyor o kısmı.
İnşallahBende bugün regl oldum.yarin randevum var.bakalim bu ay transfer olabilecekmiyim heyecanlı günler başlıyor inşallah
Sanırım bir opu daha yapacağız, tutmazsa öyle yaparız demişti aret bey. Önümüzdeki ay opu yaparsa 1-2 ay transfere ara vermiş olurum, ne derse onu yaparım aslında :)
Kesinlikle haklısın olumsuz da olsa net sonuç en azından. Umarım dileklerimiz kabul olur kan verdim ama sonuç değişmedi, negatif. HayırlısıÜzüldüm ama tutunmama bir çok ihtimale göre kötünün iyisi, bunda da bir hayır vardır diyelim, inşallah sağlıkla doğuma ulaşacak hamilelik diliyorum Bu arada kan verdin mi?
Çok geçmiş olsun Umarım en yakın zamanda güzel haberler duyarızKesinlikle haklısın olumsuz da olsa net sonuç en azından. Umarım dileklerimiz kabul olur kan verdim ama sonuç değişmedi, negatif. Hayırlısı
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallahÇok teşekkürler
Kaç yumurta oluşuyor, inş kan testinde bebiş çıkar idrar bazen yanıltıyorEvet klasik gonal f tedavisini uygulamıyor, iğneler yerine klomen kullandım ben yumurta büyütmek için, hiç iğne kullanmadım
İNŞALLAH bidahaki sefere olumlu sonuç alırsınKesinlikle haklısın olumsuz da olsa net sonuç en azından. Umarım dileklerimiz kabul olur kan verdim ama sonuç değişmedi, negatif. Hayırlısı
Merhaba, bir kez bu şekilde tedavi gördüm 4-5 yumurta görünmüştü 4 tane toplandı ve hepsi embriyo olduKaç yumurta oluşuyor, inş kan testinde bebiş çıkar idrar bazen yanıltıyor
Çok teşekkür ben de öyle umuyorumÇok geçmiş olsun Umarım en yakın zamanda güzel haberler duyarız
Merhaba klomenle kaç yumurtan olmuştu.benim gonalf 300 ve 450 ile bile olmadı tedavi iptal oldu E2 düşük ciktiEvet klasik gonal f tedavisini uygulamıyor, iğneler yerine klomen kullandım ben yumurta büyütmek için, hiç iğne kullanmadım
4 tane olduMerhaba klomenle kaç yumurtan olmuştu.benim gonalf 300 ve 450 ile bile olmadı tedavi iptal oldu E2 düşük cikti
Çok iyi gerçekten. ben hikayeni bilmiyorum günde kaçtane klomen kullandın. benim hormonlarda sanırım çok dengeli değil ve yaşım 39 Allah'a kalmis4 tane oldu
Günde 2 klomendi, benim de yaşımın 43 olmasına günler kaldı :) senin yaşın gayet güzel biz ümitliysek sen hiç kaybetme ümidiniÇok iyi gerçekten. ben hikayeni bilmiyorum günde kaçtane klomen kullandın. benim hormonlarda sanırım çok dengeli değil ve yaşım 39 Allah'a kalmis
Buraya da yazayım dedim malum 40+ olarak azınlık bir grubuz negatif gören arkadaslarima bol sabır....sonuç bekleyen arkadaşlarıma bol şans diliyorum son bir kez daha deneme isteğiyle merkez doktor arayışındayim...şu zamana kadar denediklerim; Bursa'da saçma 2 merkez, Erbil Yağmur,Semra Kahraman ve Fulya Bahçeci Guvenc Karlikaya ...acaba şu sıra kim nerede tedavi görmekte? Tavsiye edebileceğiniz bizim yasimiza gerçekten hitap eden kabul göreceğimiz lab'i profesyonel bir yer ?
Şimdiden teşekkürler
Merhaba,Buraya da yazayım dedim malum 40+ olarak azınlık bir grubuz negatif gören arkadaslarima bol sabır....sonuç bekleyen arkadaşlarıma bol şans diliyorum son bir kez daha deneme isteğiyle merkez doktor arayışındayim...şu zamana kadar denediklerim; Bursa'da saçma 2 merkez, Erbil Yağmur,Semra Kahraman ve Fulya Bahçeci Guvenc Karlikaya ...acaba şu sıra kim nerede tedavi görmekte? Tavsiye edebileceğiniz bizim yasimiza gerçekten hitap eden kabul göreceğimiz lab'i profesyonel bir yer ?
Şimdiden teşekkürler