- Konu Sahibi Aysaysbaby
Bende en kısa zamanda içicemÇok teşekkürler
Benim negatif çıkarsa üzülmem, kırmızı şarabımı hazırladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende en kısa zamanda içicemÇok teşekkürler
Benim negatif çıkarsa üzülmem, kırmızı şarabımı hazırladım
Sonuçta elinizden geleni yaptınız . Hayırlısı olaun , Güzel sağlıklı bir hayatınız olsun inşallahBen son kez denedim tekrarını düşünmüyorum Rabbim tüm isteyenlere versin eşimin nasibinde yokmuş
Çok çok teşekkürler hepimiz için olsunHep böyle güzel haberler alın bize de verin, maşallah
Kendinize haksızlık etmeyin bu sürece girmek bile güç istiyor ve siz bunu yaptınız. İnşallah her şey gönlünüze göre olsunUmarım ama çok yorucu bir süreç ben pek güçlü bir insan değilim
Ben yaptırdım , onlar teklif ettiler transfer sırasında. Biz konuşmadık mı keşke söyleseydim hiç aklıma gelmedi . Acaba sizin yaptırdığınız labaratuvarda yapılmıyor mu ondan söylememiş olabilirler mi?Aramızda embriyo yapıştırma işlemi ile transfer yaptıran varmı? Benim bu islemin varlığından yeni haberim oldu, embriyolog ve doktoruma biraz kızgınım şuanda
Siz nerden bileceksiniz, üzülmeyinBen yaptırdım , onlar teklif ettiler transfer sırasında. Biz konuşmadık mı keşke söyleseydim hiç aklıma gelmedi . Acaba sizin yaptırdığınız labaratuvarda yapılmıyor mu ondan söylememiş olabilirler mi?
Belki de fırçaya gerek kalmayacak kaçıncı gününüz oldu bugün? Perşembemiydi test gününüz?Siz nerden bileceksiniz, üzülmeyin
Dün öğrenince o kadar uzuldumki, sonucum bir çıksın, doktoru güzel bir fırça bekliyor.
Bilimsel ve sonuçları kanıtlanmış bi yöntem olmadığını söylüyor çoğu doktor, prp gibi denenen bir yöntem olarak değerlendirildiği için rutin bi uygulama ve tavsiye değil sanırım. Yaptırıp sonuç alamayan da var o yüzden canınızı sıkmayın derim :)Siz nerden bileceksiniz, üzülmeyin
Dün öğrenince o kadar uzuldumki, sonucum bir çıksın, doktoru güzel bir fırça bekliyor.
Haydi hayırlı olsunArkadaşlar dayanamayıp test yaptırdım ve sonuç 94 Alırım bı hayırlı olsunu Bugün 8. Gunbu arada
Merhaba bende Emel Türkoğlu’nda yaptiricam tüp bebeği toplam da ne kadar ödediniz acaba ben daha fiyat almadımHerkese iyi akşamlar 41 yaşındayım 4 ocakta yumurtalar toplandı tek yumurta oldu ve 6 ocakta transfer oldum heyecanlıyım 18 ocakta test için gidicem sanki günler geçmiyor ayrıca ben çakmak erdem hastanesi Emel Türkoğlu doktorum embriyoloğum da Aslı hanım çok iyi motivasyon ettiler herkes dört dörtlük yolunda gitti aslında bir okadar da tedaviye beklediğimden 10 gün önce başladım ve çok hızlı oldu herşey hayırlısı
Oleeyyy süper bir haber Nazar boncuğu iki oldu Gözünüz aydın hayırlı olsunArkadaşlar dayanamayıp test yaptırdım ve sonuç 94 Alırım bı hayırlı olsunu Bugün 8. Gunbu arada
Çok teşekkür ederimOleeyyy süper bir haber Nazar boncuğu iki oldu Gözünüz aydın hayırlı olsun
Çok teşekkürlerHaydi hayırlı olsun
Mükemmel haber gözün aydın olsun sıcak bi şeyler içersin artıkArkadaşlar dayanamayıp test yaptırdım ve sonuç 94 Alırım bı hayırlı olsunu Bugün 8. Gunbu arada
İnce belli bardakta çay içtim Darısı başına arkadaşımMükemmel haber gözün aydın olsun sıcak bi şeyler içersin artık
Oh afiyet olsun ve inşallahİnce belli bardakta çay içtim Darısı başına arkadaşım
Gözünüz aydın hayırlı olsunArkadaşlar dayanamayıp test yaptırdım ve sonuç 94 Alırım bı hayırlı olsunu Bugün 8. Gunbu arada