- 5 Ekim 2020
- 297
- 407
- 46
- Konu Sahibi Aysaysbaby
Donasyon olabilir yaptıran çok varmış kıbrısta özellikle ünlülerdenBence ya dondurdu ya da donasyon kullandı. 50 yaşında yumurta kalirmi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Donasyon olabilir yaptıran çok varmış kıbrısta özellikle ünlülerdenBence ya dondurdu ya da donasyon kullandı. 50 yaşında yumurta kalirmi:)
Erken gidcekseniz aç gidin yanınıza ufak bir şeyler alın bir süt muz gibi .Kızlar ben sabah erken gidicem aç mı gideyim ne dersiniz
Ben ilaçlarımı yenileyerek devam ettim bakalım yarın doktor ne diyecek dervam ettirecek mi iğnelere ben de merak ediyorumKızlar saçma gelecek belki ama artık sadece vitamin kullanmak istiyorum onun haricinde fitil ve oksapar ı kullanmıyorum çünkü ben ilkinde hamile olduğumu anlayamadım 2 aylıktan öğrendiğimde ne ilaç ne doktor ne de tedavi hiçbirşey yapmadım çok şükür sağlıklı bir evlat sahibi oldum
Yok sabah erken uyanmamın sebebi zaten midemin kazınması illa yemem gerekiyor herhalde mideyi iyice büyüttümErken gidcekseniz aç gidin yanınıza ufak bir şeyler alın bir süt muz gibi .
Ben de bu şekilde yapmıştım :) bi sigara kahve de içmiştim üstüne doktora sorsam kesin bırakma diyecekti tabi o yüzden sormamıştım
Günaydın, bu güzel beyaz aydınlık günde sen de güzel haberler alacaksın inşallahGünaydııııınnnnn Biz karlı bir istanbul sabahında yola çıktık doktora gidiyoruz Hepimiz için şahane bir hafta olsun çok güzel haberler alalım Kalbim çarpıyor
Hemen gidip versene stres etkisinde kalmasın aklın, bedenin. Umarım çok güzel bi değer çıkarKizlar keske kan verseydim bu testlere guvenilmiyor kimyasal ve ya catlatma ignesi etkisi olabilir artık çizgi göremiyorum şaşı bak şaşır oldum.
Üzülme dondurulmuş embriyon varsa onlarla devam edersin canım.Negatif oldu kızlar 1.3 müş negatif oluyormuş
Olsun, deneyip yanılacağız sonra mutlu sona ulaşacağız, yine denersinNegatif oldu kızlar 1.3 müş negatif oluyormuş
Yılmak yok yola devam , bir gün güzel haberleri alacaksınız sizde motivasyonunuzu bozmayın elbette ki üzüleceksiniz bu çok normal üzülme demekle olmuyor. Ama önemli olan inancınızı kaybetmeyinNegatif oldu kızlar 1.3 müş negatif oluyormuş
2 tane dondurulmuş var bi de onları denerim ama umudum yokÜzülme dondurulmuş embriyon varsa onlarla devam edersin canım.
maşallah çok sevindim sizin için su olup geçer 3 ay umarımTekrar selam Kontrolden geldik. 3 embriodan 1 i çok güzel tutunmuş Bebeğimiz 6+1 şu anda ve keseyi gördük kalp atışlarını dinledik her şey yolunda görünüyor çok şükür İki hafta sonraya kontrol verdi ve o zamana kadar iğne , fitil ve corasprine aynen devam dedi doktorumuz. Şu ilk üç ayı sağlıkla atlayalım inşallah Umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur bu yıl
Belli olmaz umudunu kaybetme sakın.2 tane dondurulmuş var bi de onları denerim ama umudum yok
Günaydııııınnnnn Biz karlı bir istanbul sabahında yola çıktık doktora gidiyoruz Hepimiz için şahane bir hafta olsun çok güzel haberler alalım Kalbim çarpıyor
Hayırlısı olsun sakın üzülme daha güzeli seni bekliyor benceÜzülme dondurulmuş embriyon varsa onlarla devam edersin canım.
Neden yok? boşluk düşüncelerimizin biçimini alırmış olumsuz düşünürsek olumsuzu yaşamamız neredeyse kaçınılmaz oluyor çoğu zaman. Bugünün etkisidir, geçecektir bu olumsuz hava2 tane dondurulmuş var bi de onları denerim ama umudum yok