- Konu Sahibi Aysaysbaby
14.000 bulduMerhaba bende Emel Türkoğlu’nda yaptiricam tüp bebeği toplam da ne kadar ödediniz acaba ben daha fiyat almadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14.000 bulduMerhaba bende Emel Türkoğlu’nda yaptiricam tüp bebeği toplam da ne kadar ödediniz acaba ben daha fiyat almadım
Gözün aydın olsun çok mutlu oldum kocaman maşallahGözünüz aydın hayırlı olsun
Aklıma birşey takıldı benim kan değerim 0Arkadaşlar dayanamayıp test yaptırdım ve sonuç 94 Alırım bı hayırlı olsunu Bugün 8. Gunbu arada
Buarada kusura bakma sistemde mi var bilmiyorum merhaba da dedim ama yazılmadı14.000 buldu
Benim bir keresinde 0,1 çıkmıştı. Doktorunuz ne diyor? Insanın olduğu her yerde yanılma olabilirAklıma birşey takıldı benim kan değerim 0
Sence bu normal mi
Bazen test de yanılma oluyormuş
Perşembe tekrar kontrolüm varBenim bir keresinde 0,1 çıkmıştı. Doktorunuz ne diyor? Insanın olduğu her yerde yanılma olabilir
güzel olsun inşallahPerşembe tekrar kontrolüm var
Bugün tekrar yaptıracak mısınız?Arkadaşlar dayanamayıp test yaptırdım ve sonuç 94 Alırım bı hayırlı olsunu Bugün 8. Gunbu arada
Yarın yaptıracağımBugün tekrar yaptıracak mısınız?
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallahArkadaşlar dayanamayıp test yaptırdım ve sonuç 94 Alırım bı hayırlı olsunu Bugün 8. Gunbu arada
Cok teşekkür ederim Darısı isteyen bütün arkadaşlarımaHayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Tabiki Siz şuanda hangi asamadasiniz?Ayy istemezmiyiz deliler gibi istiyoruz sen hepimizin ismine dua et
Sağlıkla ilerlesin inşallah senin yavrunda
Boool şanslar, rastgele
Çok teşekkür ederim Sizlere umut olmak beni çok mutlu ediyor. Dilerim sizlerde en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.M MadameMarieCurie hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Ben de 40 yaş üstü biri olarak umut oldun bana. Çok mutlu oldum