- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
- Konu Sahibi Aysaysbaby
Peteğin üstüne koyup alınca da güzel olur giymesiAz önce çorabımı föm makinasıyla ısıtıp giydim o sıcaklık hissine bayılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peteğin üstüne koyup alınca da güzel olur giymesiAz önce çorabımı föm makinasıyla ısıtıp giydim o sıcaklık hissine bayılıyorum
Bende dayanamadım yaptım ama tek çizgiydi bende pazartesi öğrenicem ama üzülmedim de değil keşke e yapmasaydım dedimKızlar bugün 11.gun sabah test yaptım devamı gelir mi bilmiyorum silik çizgi var normal kan test günüm pazartesi.
Çok teşekkürler hemen döndü gerçekten, Embriyo geri dönüşüm yüzdesi çok yüksek merak etmeyin eğer iyi geri dönüşüm sağlamaz ise o zaman sizlerinde onayıyla transfer yapılmaz. %95-%97 iyi çıkar dediInstagramda embriyolog turan aksoy var. Onu takip ediyorum bahçecik kliniğinin embriyoloğu. Ve dm den ne zaman bir şey sorsam hemen yanıtlıyor. Dondurulmuş embriyodan çok transfer yapıyorlar. İsterseniz ona sorun çok güzel bilgi verecektir. Login • Instagram
Belki idrara geçmemiştir daha.Bende dayanamadım yaptım ama tek çizgiydi bende pazartesi öğrenicem ama üzülmedim de değil keşke e yapmasaydım dedim
Evet oluyor bende de. Şimdi güneş alan pencereye doğru uzattım ayaklarımı.Bu süreçte benim gibi ayakları hiç isinamayan varmı? 2 yün çorap giyiyorum yine donuyorlar hormonlardanmi yoksa ilaçlardanmi anlayamadım
Harika çok sevindimÇok teşekkürler hemen döndü gerçekten, Embriyo geri dönüşüm yüzdesi çok yüksek merak etmeyin eğer iyi geri dönüşüm sağlamaz ise o zaman sizlerinde onayıyla transfer yapılmaz. %95-%97 iyi çıkar dedi
Ben idrar testlerine güvenmiyorum, geçen yıl hamile kaldığımda negatif çıkmıştı, kanda öğrenmiştim.Belki idrara geçmemiştir daha.
İdrarda çok progestan fitil atığı vardı ne biliyim belki o yüzdenBelki idrara geçmemiştir daha.
Bu sabah saat 8 de uyandım herkese biraz karın güzel yağmasını izledim sonrada koltukta uyuya kaldım ama uyumadanönce Rabbim sen bir işaret göster dedim sonra rüyamda merkeze gidiyorum annemle yeni bir makine çıkmış onunla bakıyor embriyoloğum başta hşçbirşey söylemiyor tam kalkarken buyurun resmi diyor ultrason kağıdı gibi kese içinde de bebişim ne bilim hayırlısı
1 soru için cevap vereyim tüp bebekde daha farklı bir sayım yapıyorlarmış hamilelikte ama yarın öğrenicemArkadaşlar 2 sorum var:
Birincisi: Transferi yaptıkları günü ilk olarak saymiyorlarmi? Yani ertesi günümü birinci gün oluyor?
Ikincisi: Progestan fitil kullandığımdan beri idrar kaçırmışım gibi oluyor Daha önce böyle bir problemim yoktu. Sizde de oluyormu yoksa ben anneme mi benzedim
Ne güzel bir rüya Umarım yarın rüyalarınız gerçek olurBu sabah saat 8 de uyandım herkese biraz karın güzel yağmasını izledim sonrada koltukta uyuya kaldım ama uyumadanönce Rabbim sen bir işaret göster dedim sonra rüyamda merkeze gidiyorum annemle yeni bir makine çıkmış onunla bakıyor embriyoloğum başta hşçbirşey söylemiyor tam kalkarken buyurun resmi diyor ultrason kağıdı gibi kese içinde de bebişim ne bilim hayırlısı
HoşgeldinizHerkes buradaymis Bana neden haber vermediniz
Tersine olabilirNe güzel bir rüya Umarım yarın rüyalarınız gerçek olur
Birinciye cevap ilk gün transferin ertesi günü oluyor, transfer gününü ilk günden saymıyoruzArkadaşlar 2 sorum var:
Birincisi: Transferi yaptıkları günü ilk olarak saymiyorlarmi? Yani ertesi günümü birinci gün oluyor?
Ikincisi: Progestan fitil kullandığımdan beri idrar kaçırmışım gibi oluyor Daha önce böyle bir problemim yoktu. Sizde de oluyormu yoksa ben anneme mi benzedim
OlmasınTersine olabilir
O zaman yarın benim 7.gunum oluyorBirinciye cevap ilk gün transferin ertesi günü oluyor, transfer gününü ilk günden saymıyoruz
İkinciye cevap; evet oluyor, çiş değil de akıntı gibi geliyor ama normalmiş bu durum da, içeriye enjekte edileni yetermiş.
Tüp bebek yapan kadınların rüyaları hep düz çıkarmış amaTersine olabilir