- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
- Konu Sahibi Aysaysbaby
Benim daha transfer günüm belli değil ama sağolun müjde veririm inşallahÇok teşekkürler siz müjdeyi benden önce vereceksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim daha transfer günüm belli değil ama sağolun müjde veririm inşallahÇok teşekkürler siz müjdeyi benden önce vereceksiniz
Yok ağrım ama çok saçma diye düşünebilirsiniz ama göğüslerim çok büyüdü onun haricinde çok iyiyim peki siz nasıl hissediyorsunuz ayrıca gebelik kan testinde çıktıktan ne kadar sonra kese yine görmek için çağırıyorlarHah tamam birlikte aynı gün siz değerinize baktıracaktınız ben kontrole Nasıl gidiyor peki ? Nasıl hissediyorsunuz? Bir ağrınız falan var mı?
Hadi hayırlı olsun fakat birşey sorucam kan sulandırıcı iğne evet de progestanı ben fitil olarak kullanıyorum sizin ki iğne miMerhaba kaderdaşlar:)
Biraz önce transferim gerçekleşti ve odamda dinleniyorum. Bugün 5. Gündü ve sadece 2 embriyo yasayabildi.
Sabah doktorum 1 tanesini transfer edelim demişti ama tam çataldayken embriyolog ikinci embriyonun dondurulmaya dayanamayacagini belirtti ve hoooop ikisini birden transfer ettiler:)
21 Ocak ta bhgc tahlilim var:)
Tahlil gününe kadar bir sürü ilaç verdiler.
Yalnız progestan ve kan sulandırıcı iğneyi göbekten yapmamı söylediler
Hayırlısı ile güzel geçer tüm dualarım seninle bu arada çok güzel bir duygu oluyor yumurtalar toplanırkenMerhaba canım,
Cuma yumurtalar toplanacak.Çarşamba kontrol ve kovid testim var.
Çok teşekkürler,Hadi hayırlı olsun fakat birşey sorucam kan sulandırıcı iğne evet de progestanı ben fitil olarak kullanıyorum sizin ki iğne mi
Ahh çok özür,ben sizin testinizi 18 ocak olarak anlamışım. Bu grupta müjdeler havada ucusacak ne dedik Oldies but GoodiesBenim daha transfer günüm belli değil ama sağolun müjde veririm inşallah
Icim biraz rahatladı:)) su içmeye devamAynı ben :)) çok su içiyoruz tabi biraz da ondan ama kesin bilgi düşmüyordur o şekil
Umarım çok teşekkürlerHadi bakalım hayırlısı olsun umarım pozitif sonuçlanır ve bekleme süresi rahat geçer.
O zaman yarın doktora sorup suruptan bende alayım. Birde sabahları aç karnına zeytinyağlı kuru incir yemeye de başlayacağım.Benimde öyleydi psikolojik olarak hapşırmaya bile korkuyordum.yine de bol bol su için. İğneler kabızlık yapıyor lifli beslenin korkunç bir kabıZlığı var. Dulucan şurup verdi doktorum hamilelerde bile kullanılan bir şurup çok çok faydasını gördüm hayat kurtardı resmen .
Birazdan akşam yemegimi yedikten sonra, favori filmimi izleyeceğim kanepede uzanıp güzel hayaller kuruyorum.OOo hadi bakalım hayırlı olsun gelsin bebişler çifter çifter inşallah güzel güzel tutunsunlar kardeş kardeş anlaşsınlar kaynaşsınlar Progestron iğnesini bazı doktolar göbekten bazısı kalçadan veriyor belki kişinin durumuna göre değerlendiriyorlardır. Ama sonuçta etkisi aynı. Kan sulandırıcı bana corasprin verdiler iğne vermemişlerdi. Şimdi bugün dinlenin güzelce keyfinize bakın
Sloganımız belli güzel haberler için sıraya girelimAhh çok özür,ben sizin testinizi 18 ocak olarak anlamışım. Bu grupta müjdeler havada ucusacak ne dedik Oldies but Goodies
Aynen öyleSloganımız belli güzel haberler için sıraya girelim
Sebze yiyebilirsin demişti doktor pırasa severseniz çok lifli bir sebze.O zaman yarın doktora sorup suruptan bende alayım. Birde sabahları aç karnına zeytinyağlı kuru incir yemeye de başlayacağım.
Çok severim pırasa ve ıspanağı. Ama hergun yemek nasıl olur bilemedim:))Sebze yiyebilirsin demişti doktor pırasa severseniz çok lifli bir sebze.
Çok teşekkürler,
Bana bugün verilen ilaçlar şu şekilde:
* Progestan fitil (günde 3 kere,2 şer) ve progestan 25 mg iğne(günde 1 kez)
* Estrofem 2 mg(günde 3 kez) ve Climara Forte bant (3 günde 1 değiştirerek)
* Oksapar iğne ( günde 1)
* Duphaston (günde 3 kesize beden kan sulandırucı
Bende progestan fitil günde 3 kere estrofem günde 3 kere folikus günde1 kere oksapar iğne günde 1 kullanıyorum fakat bugün kromozom test sonuçlarım çıktı ve gen hastalığım olmadığı ortaya çıktı ben bu zamana kadar kan pıhtılaşmam var diye 11 bebek kaybettim ve her bebekde 2 aya kadar iğne yaptım boşunamıydıÇok teşekkürler,
Bana bugün verilen ilaçlar şu şekilde:
* Progestan fitil (günde 3 kere,2 şer) ve progestan 25 mg iğne(günde 1 kez)
* Estrofem 2 mg(günde 3 kez) ve Climara Forte bant (3 günde 1 değiştirerek)
* Oksapar iğne ( günde 1)
* Duphaston (günde 3 kez)
Evet ya 2020 kötü geçen yıldan sonra 2021 de hepimiz güzel haberler alalımSloganımız belli güzel haberler için sıraya girelim
Çok geçmiş olsun, kayıp 11 bebekBende progestan fitil günde 3 kere estrofem günde 3 kere folikus günde1 kere oksapar iğne günde 1 kullanıyorum fakat bugün kromozom test sonuçlarım çıktı ve gen hastalığım olmadığı ortaya çıktı ben bu zamana kadar kan pıhtılaşmam var diye 11 bebek kaybettim ve her bebekde 2 aya kadar iğne yaptım boşunamıydı
İşte sorun da o ya kan pıhtılaşması diye vuruldum 2 ay boyunca sonrada kaybettim bebişleri ama bu sefer doktorum ile konuşucam gebelik oluşmuşsa iğne istemiyorumÇok geçmiş olsun, kayıp 11 bebek
Peki bu kayıpların nedeni neymiş? Ne dedi Dr lar?
Sonuçlarınızı güzel çıkması harika bir haber ama! O iğneleri önlem amaçlı kullanıyoruz sanırım, problemi onceden onlemek için.
Evet merakla bekliyoruzBenim daha transfer günüm belli değil ama sağolun müjde veririm inşallah
Dr lar daha iyi bilir ama sanırım sizin gebelikten sonra kan sulandırıcı kullanmaya gerek yok.İşte sorun da o ya kan pıhtılaşması diye vuruldum 2 ay boyunca sonrada kaybettim bebişleri ama bu sefer doktorum ile konuşucam gebelik oluşmuşsa iğne istemiyorum