- Konu Sahibi Aysaysbaby
Ben 2 tüp u devlette yaptım suleymaniye kadın doğum Bende derin travmalar a neden oldu ki suan imkanım olsa da ki z orlarsam olur istemiyorum kesinlikle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi tedavi olduğum doktorum başka bir yere gittiği için İstanbul tüp Bebek’e gidiyorum, Aret Kamar doktorumuz.Şimdi nerede tedavi oluyorsunuz. ?
Katılıyorum size, doğru istatistiki bilgiler bile yanıltıcı bu konuda ve hiçbir şeyin kesinliği yokken üçüncü gün kötü beşinci gün iyi gibi sözlerin geçerliliği yok. Zaten geçerli olsaydı sürekli 5aa kalite embriyo transferi yaptırmış biri olarak bugün hala tedaviyle uğraşıyor olmazdım.Bence varsayımlara göre konuşmamak gerek. Tüp bebek tamamen kişiye özel bir tedavi. Herkesin hikayesi fiziksel özellikleri durumu farklı. Ona böyle olmuş şuna şöyle olmuş demektense gerçekten doktora sorup onun önerisine göre ilerlemek gerek. Çünkü doktor kişiye göre karar veriyor 3 mü 5 mi olacak.3. Gün embriyosu olupda sağlıklı bebek doğuran çok fazla örnek var. En güzeli her şeyi gerçekten sorup mantığını doktorumuzdan öğrenmek.
Canım bu konuda araştırdım hep para tuzağı ve ailede genlerle ilgili sıkıntı yoksa gereksiz bir tedavi diyende var.Kısmet gerçekten halamın kızı tüp bebek yaptırdı bebek down sendromlu çektiği sıkıntıları anlatsam çocuk yapmaktan korkarızBazı doktorlarda 40 yaş üstü embriyoların çoğu bozuk olur diye muhakkak yapılması gerektiğini söylüyorlar benimde bu konuda kafam çok karışık 2 kere boş gebelik geçirdim tekrar tedaviye başlıcam ama ngs yaptırsammı diyorum. Pgt sadece belli kromozamlara bakıyormuş. Ngs tüm kromozamlara belki arkadasınıza ngs yapılmamıştır. Kısmet bu işler demek ki.
MerhabaMerhaba, embriyolarınızdan haber geldi mi nasıllar umarım her şey yolundadır
Merhaba. Dün bu konuyu bir dr la görüştüm. Daha doğrusu ben talep ettim bana tavsiye etmediğini söyledi. Yani para almak istese yapardı diye düşünüyorum.Canım bu konuda araştırdım hep para tuzağı ve ailede genlerle ilgili sıkıntı yoksa gereksiz bir tedavi diyende var.Kısmet gerçekten halamın kızı tüp bebek yaptırdı bebek down sendromlu çektiği sıkıntıları anlatsam çocuk yapmaktan korkarız
Benim ilk denemem ve bendede çok travmalar yarattı. Henüz transfer bile olmadım dusununun! Bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim. Defalarca deneyenlerin psikolojisini düşünemiyorum bile!Ben 2 tüp u devlette yaptım suleymaniye kadın doğum Bende derin travmalar a neden oldu ki suan imkanım olsa da ki z orlarsam olur istemiyorum kesinlikle.
Peki yaptıracak mısın?Merhaba. Dün bu konuyu bir dr la görüştüm. Daha doğrusu ben talep ettim bana tavsiye etmediğini söyledi. Yani para almak istese yapardı diye düşünüyorum.
Hayır, eğer hamile kalırsam diğer genetik testleri yaptıracağım.Peki yaptıracak mısın?
Harika bir haber tebrik ederim tabi ki çok çok iyi bir şey. Size ne zaman gelin dediler? Çünkü bizi direk 3. Gün Embrio transferi için gelmemizi söylereyek çağırmışlardı. Sizin embrio sayınız fazla olduğu için 5. Gün yapabilirler. Ya da üç transfer yapıp ikisini dondurabilirler. Bu tamamen doktor ve embriyoloğun kararı olacak. Çünkü 3. Gün sanırım embriyolara bakacaklar 8 e bölünme olmuş mu? Ona göre karar verecekler. Ama şansınız yüksekMerhaba
Sabah aradılar 6 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş. Sanırım iyi bişey degilmi:)
Şimdi bu döllenen 5 yumurta 5.gune gitmeyebilir sanırım?
Diğer testler derken hangilerini yaptıracaksın?Hayır, eğer hamile kalırsam diğer genetik testleri yaptıracağım.
Doktorum dün,pazartesi günü 2 embriyo transferi yaparız demisti. Bakalım kaç tanesi 5. Güne gidecek,Harika bir haber tebrik ederim tabi ki çok çok iyi bir şey. Size ne zaman gelin dediler? Çünkü bizi direk 3. Gün Embrio transferi için gelmemizi söylereyek çağırmışlardı. Sizin embrio sayınız fazla olduğu için 5. Gün yapabilirler. Ya da üç transfer yapıp ikisini dondurabilirler. Bu tamamen doktor ve embriyoloğun kararı olacak. Çünkü 3. Gün sanırım embriyolara bakacaklar 8 e bölünme olmuş mu? Ona göre karar verecekler. Ama şansınız yüksek
Aaa tamam o zaman size söylenmiş harika işin en güzel kısmı bu. Pıt pıt yerleştiriyorlar sıfır acıDoktorum dün,pazartesi günü 2 embriyo transferi yaparız demisti. Bakalım kaç tanesi 5. Güne gidecek,
İnşallah hepimizin emeğinin karşılığı versin Rabbimbu ayın sonunda regl olucam öyle basliycak tabi bir aksilik olmazsa ben Yeditepe üniversite hastanesinde prof.doktor Erkut attar a gidiyorum oraya giden pek yok sanırım.Ne derlerse onu uyguluyoruz bakalım umarım hepimiz için güzel şeyler olurHarika ne zaman olacak transferiniz , güzel haberler sonuçlar olsun
Transferden sonra hastanede ne kadar yatıyorsun yani hemen kaldırıp yolluyorlarlar mi bide bu wc ye sıkışmak beni korkutuyor.hemen kalkıp yapabiliyor musun?Aaa tamam o zaman size söylenmiş harika işin en güzel kısmı bu. Pıt pıt yerleştiriyorlar sıfır acı
Amniyo sentez gibiDiğer testler derken hangilerini yaptıracaksın?
Tranaferden sonra yaklaşık 1 saat dinlendiriyorlar. Sonra hemen kalkıp gidebiliyorsunuz. Wc ye sıkışmak kısmını ben çok abartmıştım o kadar çok su içmişim ki iki büklüm oldum hemşirer beni transferden önce tuavalete gönderip biraz yapmamı söylediler. Yani korkacak bir şey yok hafif sıkışmanız yeterli. Bir saat dinlendikten sonra yapabiliyorsunuz.Transferden sonra hastanede ne kadar yatıyorsun yani hemen kaldırıp yolluyorlarlar mi bide bu wc ye sıkışmak beni korkutuyor.hemen kalkıp yapabiliyor musun?
Amniyo Sentez gibi
Bebekte bir sıkıntı olmadıktan sonra inşallah ona da gerek kalmaz canımAmniyo sentez gibi