- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
Merhaba arkadaşlar yeni tipik hayirli olsun çok mutlu oldum sizi görünce :) ben bugün dr gittim biliyorsunuz ikinci asilama da ilaclarin etkisiyle ohss olmuştum o yüzden iptal olmuştu ilaclarin ve e2 yüksekliğiyle 20.günde adet oldum yani dun.bugün2.ggünüm tüp be ek için gittik uzun protokol uygulanacak gecen aydan catlamayip kalan bir yumurtamsı varmis onun için doğumkontrol baasliycam .sanirim 20. GGünde lucrin verecekler 10 aralikta tekrar cagirdilar deneme transferi yapilcakmis ve ilaçlar belirlenecek mis.heyecanliyim umutluyum hic olmadigi kadar içimkipir kipir :) dun gece hic uyuyamadim heyecanlar bu sefer iinanıyorum
İnsİnş hakkimizda hayirlisi olsun bu kadar cabaliyoruz rRabbimhayirli evlatsa nasip etsin
İnsİnş
aminnnn. canım tekrar hoş geldin. her yüğüdün yoğurt yiyişi ayrı derler her merkez farklı yöntemlerle ilerliyor bu süreçte. hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. seni ekliyorum aralık listemize. tekrar aramıza hoşgeldin. artık iyice aşına olduk topiklerde ne mutlu :)
selam kızlar... ben de bu ay aşılama yaptırcam ilkkez. geçen ay klomen denedim. 3 yumoşum vardı ama olmadı ( hayırlısı bakalım. bu gün ilk iğnemi oldum :) topik hayırlı olsunn
ekledim tatlım listeye :)
Topik hayırlı olsun, benim yumurta toplamam da cuma günü yapılacak. Biliyorsunuz bu ay tüp bebeğe başladık.cuma gelince ayrıntı veririm ama transfer bu ay değil ocakta yapılacak olduğundan bu ay size destek olmak için buradayım. Sizden güzel haberler bekliyorum.
bende seninle ocak ayında listede olucam canım benimde aralık sonu adetimi beklicez başlamak için :) seni de ekleyelim canım listeye tedavin başladı nasılsa, en sonda kalırsın ocak ayında ordan kaydırırız :) sat verir misin?
Kızlar bazılarınız biliyorsunuz Ben de Aralık ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah izin verirse...
Kısa protokol olacak o nedenle adet olmayı bekliyorum 6 Aralık gibi adet olacağım ve 2.günü tedavi başlayacak inşallah...
Bu arada profil resmimi de değiştirdim bilginiz olsun...
fotoğrafını farkettim şekerim maşallah size anne kız :) ekliyorum canım seni listeye adet olunca söylersin güncelleriz :)