• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Merhaba arkadaşlar yeni tipik hayirli olsun çok mutlu oldum sizi görünce :) ben bugün dr gittim biliyorsunuz ikinci asilama da ilaclarin etkisiyle ohss olmuştum o yüzden iptal olmuştu ilaclarin ve e2 yüksekliğiyle 20.günde adet oldum yani dun.bugün2.ggünüm tüp be ek için gittik uzun protokol uygulanacak gecen aydan catlamayip kalan bir yumurtamsı varmis onun için doğumkontrol baasliycam .sanirim 20. GGünde lucrin verecekler 10 aralikta tekrar cagirdilar deneme transferi yapilcakmis ve ilaçlar belirlenecek mis.heyecanliyim umutluyum hic olmadigi kadar içimkipir kipir :) dun gece hic uyuyamadim heyecanlar bu sefer iinanıyorum
İnsİnş hakkimizda hayirlisi olsun bu kadar cabaliyoruz rRabbimhayirli evlatsa nasip etsin
İnsİnş

aminnnn. canım tekrar hoş geldin. her yüğüdün yoğurt yiyişi ayrı derler her merkez farklı yöntemlerle ilerliyor bu süreçte. hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. seni ekliyorum aralık listemize. tekrar aramıza hoşgeldin. artık iyice aşına olduk topiklerde ne mutlu :)

selam kızlar... ben de bu ay aşılama yaptırcam ilkkez. geçen ay klomen denedim. 3 yumoşum vardı ama olmadı :KK43:( hayırlısı bakalım. bu gün ilk iğnemi oldum :) topik hayırlı olsunn :rolleyes:

ekledim tatlım listeye :)

Topik hayırlı olsun, benim yumurta toplamam da cuma günü yapılacak. Biliyorsunuz bu ay tüp bebeğe başladık.cuma gelince ayrıntı veririm ama transfer bu ay değil ocakta yapılacak olduğundan bu ay size destek olmak için buradayım. Sizden güzel haberler bekliyorum.

bende seninle ocak ayında listede olucam canım benimde aralık sonu adetimi beklicez başlamak için :) seni de ekleyelim canım listeye tedavin başladı nasılsa, en sonda kalırsın ocak ayında ordan kaydırırız :) sat verir misin?

Kızlar bazılarınız biliyorsunuz Ben de Aralık ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah izin verirse...
Kısa protokol olacak o nedenle adet olmayı bekliyorum 6 Aralık gibi adet olacağım ve 2.günü tedavi başlayacak inşallah...
Bu arada profil resmimi de değiştirdim bilginiz olsun...

fotoğrafını farkettim şekerim maşallah size anne kız :) ekliyorum canım seni listeye adet olunca söylersin güncelleriz :)

Hayırlı olsun yeni topiciniz:nazar:
Güzel haberler okumak dileğiyle:KK68::KK68:

ay canım teşekkürler :) nasılsın? bişeycik kalmamış geliyor bebişin. baksana ben hala bekliyorum. aralık da boş gececek kısmetse ocakta tüpe geçiş yapıcaz. nasip. dualarına kat bizi de. dualaşalım inşallah :)

ay canım teşekkürler :) nasılsın? bişeycik kalmamış geliyor bebişin. baksana ben hala bekliyorum. aralık da boş gececek kısmetse ocakta tüpe geçiş yapıcaz. nasip. dualarına kat bizi de. dualaşalım inşallah :)
çok sağol canım iyiyim. haftaya bugün doğacak inşallah bebeğim tarih belli.
son hazırlıklar.. heyecan korku her duygu var..
Allahın izniyle olacak canım. sabır çok önemli biliyosun.
aklımdasın, duamdasın, takip ediyorum seni. En yakın zamanda hayırlı haberini alacağım, eminim..

inşallah
çok sağol canım iyiyim. haftaya bugün doğacak inşallah bebeğim tarih belli.
son hazırlıklar.. heyecan korku her duygu var..
Allahın izniyle olacak canım. sabır çok önemli biliyosun.
aklımdasın, duamdasın, takip ediyorum seni. En yakın zamanda hayırlı haberini alacağım, eminim..
canım ya :) oy kuzuma kıyamam ben tarihi de belliymiş. adı da belli oldu mu? normal mi düşünür tatlım dr un?

inşallah

canım ya :) oy kuzuma kıyamam ben tarihi de belliymiş. adı da belli oldu mu? normal mi düşünür tatlım dr un?
doktorum normal yap diyor ama ben sezeryan istedim canım. bebeğimi riske atmak istemiyorum zor geldi biliyosun.
4 aralıkta kendi doğum günümde olacak eğer erken gelmezse tabi :D
Doruk Efe olacak inşallah:nazar:

doktorum normal yap diyor ama ben sezeryan istedim canım. bebeğimi riske atmak istemiyorum zor geldi biliyosun.
4 aralıkta kendi doğum günümde olacak eğer erken gelmezse tabi :D
Doruk Efe olacak inşallah:nazar:

Rabb'im ismiyle yaşatsın büyütsün inşallah :) doğum gününü kutllayıp şenlendirecek annesinin :) kıymetli bebiş o be :) gel bebeğim gel :) gel de şu anneciğin biran evvel kokunu duysun çok beklettin :)

bende seninle ocak ayında listede olucam canım benimde aralık sonu adetimi beklicez başlamak için :) seni de ekleyelim canım listeye tedavin başladı nasılsa, en sonda kalırsın ocak ayında ordan kaydırırız :) sat verir misin?

Tabi canım sat 16 kasım , ama aslında 14 aralık gibi olacak olan reglim sat sayılacak tüp tedavisi için. Bu arada ben bi dahaki aya dedim ama sanırım aralığın son günlerine yetişebilir transfer. Ben kendi ayımı düşününce bi dahaki ay oluyor. Artık takvimdeki aylardan çok kendi aylarımızı saydığımız için :) Allahım ikimize de bi dahaki ay güzel haberi almayı nasip etsin inşallah. Diğer arkadaşlar bu ay güzel haberi alsınlar bi daha ki ayı beklemesinler inşallah :)

Tabi canım sat 16 kasım , ama aslında 14 aralık gibi olacak olan reglim sat sayılacak tüp tedavisi için. Bu arada ben bi dahaki aya dedim ama sanırım aralığın son günlerine yetişebilir transfer. Ben kendi ayımı düşününce bi dahaki ay oluyor. Artık takvimdeki aylardan çok kendi aylarımızı saydığımız için :) Allahım ikimize de bi dahaki ay güzel haberi almayı nasip etsin inşallah. Diğer arkadaşlar bu ay güzel haberi alsınlar bi daha ki ayı beklemesinler inşallah :)
aminn canım inşallah :) tamam ben listeye ekledim zaten sen adet olunca bilgilendir beni :)

mrb arkadaşlar yeni topik hayırlı olsun inş aralık ayı uğurlu gelir hepimize bende aşılama yaptırıcam aralıkta hayırlısıyla

Merhaba kızlar. Bugün çatlatma iğnesinin 13. günü pek ümidim yok aslında. Ben de aralıkta aşılama yaptırmak istiyorum ama kasım listesinde o kadar çok negatif varkki cesaretim kırıldı sanki. Hep duyarız ya aşılama yapacaktım o ay hamile kaldım, tüp bebeğe geçecektim o ay oldu. acaba diyorum ben de o şanslılardan olabilir miyim:):)hiç sanmıyorum ama kısmet.Hiç sorunu olmayıp aşılama yaptıran var mı?

Merhaba kızlar. Bugün çatlatma iğnesinin 13. günü pek ümidim yok aslında. Ben de aralıkta aşılama yaptırmak istiyorum ama kasım listesinde o kadar çok negatif varkki cesaretim kırıldı sanki. Hep duyarız ya aşılama yapacaktım o ay hamile kaldım, tüp bebeğe geçecektim o ay oldu. acaba diyorum ben de o şanslılardan olabilir miyim:):)hiç sanmıyorum ama kısmet.Hiç sorunu olmayıp aşılama yaptıran var mı?

Canım biz hemen hemen yakın tarihlerde iğne yaptırmışız o zaman. Bakalım neler olacak. Gerçi benim idrarda negatif çıktı ama senin için umut var hala ;)

Bende aralıkta ilk aşılamamı yaptırcam bugün ilaçlarımı aldım dolapda bekliyor doktorum adetin 1. veya 2. günü gel ilaçları nasıl kullancagını tarif ediyim dedi sat 05.11.2014, batta sanırım 04.12.2014 gibi olur bu ay histeroskopi olmuştum ve ovulasyon testi ile tam çatladıgı günü degerlendirdik inşallah benim ilaćlarda dolapda kalır gerek kalmaz diyorum, hepimize ugurlu gelir inşallah aralık ayı 2015 e hamiş gireriz :)

Tabiki deeeeeeeeee olursun canım neden olmayasın :)
Aşılama işleminde normal gebelikten sadece %5 olasılık artıyor, o nedenledir ki aşılama sonrası hamile kalma sayısı da daha düşük... Biliyorsun ben geçen ay denedim ve negatif sonuç aldım... Aralık adetimle de tüp bebeğe geçeceğim inşallah...
Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Benim canım bir sorunumuz yok aşılama yaptırdım bugün 8. günüm

Canım biz hemen hemen yakın tarihlerde iğne yaptırmışız o zaman. Bakalım neler olacak. Gerçi benim idrarda negatif çıktı ama senin için umut var hala :KK66:
pazartesi gününe kadar test yapmamak için dayanmaya çalışacam tabi o zamana kadar adet olmazsam:)

Back