ay keske bana ozelden msj yazsaydin orda bulusurduk,cok tesaduf olmus gercekten..neyse inslh yine denk geliriz bir sekilde,benim bir dhaki randevum 15 gun sonrasina verdi,kan tahlili fln yapilacak,trombositlerime fln da bakilacak,birz dusuk cikiyor olmasi gerekenden ,100un altina duserse epidural fln uygulanamiyormus,yanarim vallahi:))evet ya usgler berbat heray bosuna usgye sokuyorlar sanki...hicbisey belli olmuyorki,yaratik gibi gorunuyor vallaahi:)4d icin sifa hst.ni duydum arayip bir sorucam 32-33. haftada goruntu iyi alinirsa cektiricem,tabi birde bayrama denk geliyor cekerlermi bilemiyorum.tabiki cnm sonucu bildirim snadaona gore girersin.Ben aslen izmirliyim cnm ama universite icin istanbula gittim sonra orda evlenip kaldim.esim suan orda ben dogumu annemlerin yaninda yapmaya karar verdim,esim calisiyor tanidik vs..kimse yok acil bir durum fln olur diye ,kopegimi de aldim izm.e ailemin yanina geldim.esim heray ziyarete geliyor,oyle boyle idare ediyoruz iste:)Seninde sonuclarin iyi cikmasina cokk sevindim,bebisin gelisimi icin ise balik hapi onerebilirim cnm,vitamin fln vermistir ztn doktorun.